Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bocsánat, nem akartam kiforgatni, de elégszer láttam már azt a hozzáállást itt a fórumon, amit végső soron belegondoltamVaratrix írta: Gyönyörűen kiforgattad...![]()
Én azt magyarázom, hogy ez is a háború része volt, és ez az első fil/sorozat ami ezt mutatta be. Emelett volt benne bőven akció. Ők sem nyaralni mentek oda. Ültek a paroton és rinyáltak? Igen miután lelőtték az összes bajtársukat. Egy akciódús jelenteben.
A Ryanről inkább ne is beszéljünk.. álszent, és megjelenik benne az amcsi önajnározás mindenféle válfaja, utálom azt a filmet..sjd írta: Szvsz ezt a BoB-ban is sokkal jobban megcsinálták, majd meglátod ha eljutsz az Ardennek-ről szóló részhez.
Szerintem meg ha háborús sorozatot/filmet ülök le megnézni, akkor legyen benne akció is. Hogy nézett volna ki a Ryan közlegény megmentése, ha 2 óráig csak a parton ülnek és azt beszélik ki, h milyen rossz, hogy nincs elég kaja meg befolyik a víz a sátrunkba?
Gyönyörűen kiforgattad...sjd írta:Focimeccset meg csak akkor üljek le nézni, ha már úgy megy a játék, mint Messinek?
Attól, hogy nem vagyok második világháborús katona, még lehetnek elvárásaim az ilyen sorozatok minőségével szemben
Szvsz ezt a BoB-ban is sokkal jobban megcsinálták, majd meglátod ha eljutsz az Ardennek-ről szóló részhez.Varatrix írta: Bob Leki el is magyarázta... "Már nem is a japánokkal, sokkal inkább a körülményekkel harcolunk." Ez is a része volt a háborúnak.
Focimeccset meg csak akkor üljek le nézni, ha már úgy megy a játék, mint Messinek?Varatrix írta:Ilyen szlsőségeket elviselni??? Remélem egyikünknek sem adatik meg hogy "csak" ezen kelljen rinyálnunk.
szörnyű. én egy ilyen 100 ft-os könyvvásáron akadtam rá, de nekem nagyon nem jött be a book.bence-barca írta:Neem... több regénye vanmessideco írta:Ez a két regénye van Tolkiennek, ugye?![]()
Én most a Harcosok Klubbját szeretném megszerezni és elolvasni, , film egyik kedvencem.
Én most olvasom a szilmarilokat, bár már a végén vagyok.Ilúvatar írta:...bence-barca írta:Ilúvatar te írtad, hogy nagy GYűrűk Ura fan vagy. Már régóta megakartam kérdezni, h esetleg a neved is onnan jött? Szilmarilokban lehetett Ilúvatarról olvasni.
Mellesleg, nem csak kizárólag Gyűrűk ura fan vagyok hanem, J.R.R. Tolkien fan vagyok pontosabban
Pontosanbence-barca írta:Ilúvatar te írtad, hogy nagy GYűrűk Ura fan vagy. Már régóta megakartam kérdezni, h esetleg a neved is onnan jött? Szilmarilokban lehetett Ilúvatarról olvasni.
Hö? Sztem ne keverd össze. ;P ég és föld. Blade az már jó kis véres vámpiros film, kedvemre való. De Twilight? Tiszta nyálas tinisorozat... Ott már megütött a guta, hogy láttam valahol már Twilight -es tangát... Most akkor a tini csajok beindulnak tőle ha az a vámpír gyerek arca van a lábuk között?Eazzy írta: Mert a Pengében mit nem lehet szeretni?![]()
Mert a Pengében mit nem lehet szeretni?ozsimiki írta:Majd gyere talira,és elmagyarázom.csababarca írta:Én nem értem,hogy lehet egy Gyűrűk urát utálni.
Felfoghatatlan számomra, mert az,hogy nem tetszik,még elfogadom,de utálni.
Még az Alkonyatot megértem,mert azt divat utálni, ahogy a HP-t is...de egy olyan monumentális trilógiát,mint a Gyűrűk ura...hm
Amúgy meg még amit én nem értek.
Az ilyen vámpíros marhaságok, ATYA VILÁG. Egyszerűen röhögök. Bocsi az itteni fanoktól,mert tudom,h nálam idősebb,és általam is nagyra becsült tag/ok is oda vannak pár ilyen sorozatért,filmért, de ez a véleményem.
Vmi okádékbárkivel bármiben fogadnék,hogy soha de soha nem fogom szeretni az ilyen filmeket,sorozatokat,meséket. (omg)
Bob Leki el is magyarázta... "Már nem is a japánokkal, sokkal inkább a körülményekkel harcolunk." Ez is a része volt a háborúnak. Ilyen szlsőségeket elviselni??? Remélem egyikünknek sem adatik meg hogy "csak" ezen kelljen rinyálnunk. Szóval nekem tetszett, hogy más oldalról közelítették meg.(a csótányokon, az esőn stb. miközben egy japán katonát se láttak).
Szintén zenész. Meg nekem is az egész gyűrükura univerzum taszító van elég troll a környezetemben nem kell méga monitoromra ismiihii írta:
Gyűrűk ura. Ezzel úgy voltam,h a hypeja már taszított szinte.
Én először láttam a BoB-ot (nem a Marleytsjd írta:Én kb. 3-4 rész után hagytam abba, egyszerűen már bántóan nem történt semmi, csak mindig szenvedtek vmin (a csótányokon, az esőn stb. miközben egy japán katonát se láttak). Utána kezdtem el az Elit alakulatot, és az tényleg jobb szerintemVaratrix írta: The Pacific
Bocsánat ezt teljesen félreértettem, azt hittem, hogy pont ellenkezőleg állsz hozzá, már majdnem elkezdtelek fikáznibence-barca írta: De én olyan vagyok, hogy mind a könyv, mind a film No.1!
Az előttem szólok nagyjából leírták ennek néhány okát (angol nézés/keresés, gyökér magyar címfordítások). De nekem pl. komolyan zavaró tényező, hogy a film címe magyarul értelmet is nyer. Pl. képzelj el egy ilyen mondatot: "Tegnap elmentem vadászni, aztán meg megnéztem A csapdát". Nyilvánvalóan mindenki azt fogja gondolni, hogy a medvecsapdát csekkoltad, ha nem az angol címén említed (persze ez kicsit ritka példa, remélem érted a lényeget). Nyilván ahol van rendes fordítás, magyarul is ismert film, és egyértelmű, hogy egy filmről beszélek, ott használom a magyar címet. (Egy csodálatos elme, Fegyvernepper)jelwaz írta: A sok sznobkodás velejárója (pl. a filmeknek mindig az eredeti címét mondják).
Ez őszintén szólva nem értem miért tényező egy film értékelésében. Egy jó filmet nem az határoz meg, hogy van-e benne troll vagy nincs. Még azt megérteném, h nem szereted a fiktív lényeket, de a Star Wars-ban is van bőven ennyi gusztustalan dolog.ozsimiki írta:Bár több olyat is szeretek,ami szintén nem realisztikus,de mégse ilyen gnómok,meg törpék,meg ágrólszakadtak harca a mesebeli szörnyekkel
Egy barátom látta, ő is kb. pont ezt mondta, h jó film lenne mondjuk másfél órában. Ráadásul számomra az unalom a legnagyobb vétek, amit egy filmben el lehet követni, szóval tuti nem néztem meg egyhamarBob_Marley írta:STALKER
Én kb. 3-4 rész után hagytam abba, egyszerűen már bántóan nem történt semmi, csak mindig szenvedtek vmin (a csótányokon, az esőn stb. miközben egy japán katonát se láttak). Utána kezdtem el az Elit alakulatot, és az tényleg jobb szerintemVaratrix írta: The Pacific
Azt hiszem a hivatalos definíció nem egészen így vanmessideco írta:Nekem amelyik film elvont, és nem tetszik, az művészfilm...
az se ma lesz akkorozsimiki írta: Majd gyere talira,és elmagyarázom.
Amúgy meg még amit én nem értek.
Az ilyen vámpíros szarságok, ATYA VILÁG. Egyszerűen röhögök. Bocsi az itteni fanoktól,mert tudom,h nálam idősebb,és általam is nagyra becsült tag/ok is oda vannak pár ilyen sorozatért,filmért, de ez a véleményem.
Vmi okádékbárkivel bármiben fogadnék,hogy soha de soha nem fogom szeretni az ilyen filmeket,sorozatokat,meséket. (omg)