Nekem ezekkel a filmekkel kapcsolatban olyan sztorik vannak,h pölö a HáriPéter a varázslós téma miatt nem igazán keltette fel az érdeklődésem,mondván,h tuti gyerekeknek való. Aztán az egyik szomszédlány annyira áradozott már róla,h mondom én is nekiállok. Aztán az első kötetet le sem bírtam rakni,úgy magával ragadott.Asszem az első 4et olvastam,aztán vhogy a többi elmaradt. Utána jött a film verzió,amiből az első kettőt egymás után néztem és akkora csalódás volt,h mondom soha többet. De amikor mondták,h az új rendezővel más a stílusa,adtam neki egy esélyt,élt is vele.Nagyon tetszett a széria,de azért nem remegek,h újra és újra megnézzem
Gyűrűk ura. Ezzel úgy voltam,h a hypeja már taszított szinte.Mondom ezt én nem nézem meg,ilyen törpés cucc,meg tündérek,hagyjuk már... Aztán az egyik ex-em elkezdte rágni a fülem,h szedjem le neki,mert megnézné őket még egyszer.Nah,mondom cicám,akkor legyen úgy,nesze neked extended verzió

Nem kevés unszolására (tudta mivel lehet meggyőzni

) leültem vele nézni,bár vonakodtam. Aztán ahogy telt az idő,egyre inkább megtetszett és az első végén én mondtam,h nézzük meg a kövit is egyből. Pedig olyan 3 és fél órás a bővített minden része

A harmadikat másnap lezavartuk és azóta is ha elkapom vhol,belenézegetek.
Az Alkonyat is csaj miatt lett elkezdve,de a filmet és a csajt is gyorsan kukáztam

Utóbbit nem emiatt (bár a tudatalatti....

) ,de a filmet első után feketelistára vettem. Csillogó vámpír,hát forgott a gyomrom

Pedig én karmolom a vámpíros,zombis,etc... filmeket,de ezzel ki lehet kergetni a világból.
A Star Wars pedig gyerekkorom egyik legnagyobb horderejű film"sorozata" volt,a folytatások is nagyon tetszenek.
Szal nekem minden jöhet,cs van amikor jobban kell motiválni

Legyen az fantasy,horror,animációs,háborús,kínais,... hamm-hamm
sjd írta:
Varatrix írta: The Pacific
Én kb. 3-4 rész után hagytam abba, egyszerűen már bántóan nem történt semmi, csak mindig szenvedtek vmin (a csótányokon, az esőn stb. miközben egy japán katonát se láttak). Utána kezdtem el az Elit alakulatot, és az tényleg jobb szerintem
Én először láttam a BoB-ot (nem a Marleyt

),odáig voltam meg vissza tőle.A Pacific meg ezek után amilyen várós volt,annyira nagy csalódás lett.Nem olyan nagyon rossz,de tényleg szinte unalmas a sok üresjárat miatt. Utána kész felüdülés lehet az Elit alakulat sztem