Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is köszönöm a dicséretet, és a kritikát is, maximálisan korrekt és igaz dolgokat írsz (ráadásul az elmúlt egy hónapban nem egy olyan kezdetű hsz-ed olvastam, hogy "sjd-vel értek egyet" szóval már ennek ellenkezőjét sem mondhatod, Keitát meg a filmeket majd kerüljükBob_Marley írta: Év fórumozójánál voltam még gondban, első hely nálam nem volt kérdés, miihii abszolút megérdemelten kapja ezt a díjat, igazából az aktivitást, közösségi munkát próbáltam figyelni, s ezekből következne, hogy lui és sjd meg visca el barca is rajta legyen a listán, de óriásit ront az összképen 1-2 nem éppen kulturált hszük (bocs srácok, de ezt gondolom, nem gyökerezzük le a többieket, meg nem káromkodunk).
pl sjd (akivel aztán tényleg soha nem értek egyet) hsz-it szeretem olvasni (még ha olykor nem elég tárgyilagos), s szívem szerint még első helyre is tenném, intelligensen, összeszedetten ír, de nem tudok elmenni 1-2 dolga mellett.
Köszike!soadroli írta:27-én, 22:15-kornagyiibarca írta:mikor adják le az 05/06-os Arsenal elleni meccsünket.?
27-én, 22:15-kornagyiibarca írta:mikor adják le az 05/06-os Arsenal elleni meccsünket.?
A Jézuska hagyományosan mindig idegenbelit hoz, akár libafos zöld, akár csupa fehér,akár Real címer van rajtasjd írta:Szegény Jézuskának nagy ízlésficama lehet, ha azt a förmedvényt hozta a gránátvörös-kék helyett.BritishKnight írta:-idegenbeli Barca mez![]()
![]()
Nekem egyelőre Luca Caioli-tól "Messi a fiú, aki legende lett" című könyvet.BritishKnight írta:És mit hozott a Jézuska?
Szegény Jézuskának nagy ízlésficama lehet, ha azt a förmedvényt hozta a gránátvörös-kék helyett.BritishKnight írta:-idegenbeli Barca mez
Pont a napokban nyugtáztam, hogy mennyire ki vagyok ebből is ábrándulva, régebben még lehetett röhögni rajta, de most már csak a "lovas bukás - motoros bukás - vicces ember fut a biciklisek mellett" szentháromságból áll az egész. Ja meg néha mutatnak egy idióta szurkolót.messideco írta:Az Eurosport Watts 2012 elérhető a netenJó szórakozást hozzá!
Én igazából kizárólag a Powert meg a Technique rész fejlesztem, a többi nem érdekesvisca el barca írta:én a skillek közül a pace-val vagyok igymiihii írta: Am a szelet egyszerűen nem tudom belőni. Egyszer elviszi a francba a labdát, aztán a következő lövésnél beleszámítom, akkor meg nem nyomja meg a labdátleragadtam olyan 25-nél és nem tudok fejlodni mert sehogy nem érem utol a labdát. ha meccs közben benyomja már nem is védekezek
én a skillek közül a pace-val vagyok igymiihii írta: Am a szelet egyszerűen nem tudom belőni. Egyszer elviszi a francba a labdát, aztán a következő lövésnél beleszámítom, akkor meg nem nyomja meg a labdát
Be fog az indulni hidd elvisca el barca írta:na én mára befejeztem![]()
20 évesen a milannal bl-bajnokság-kupa első évben. szórom a golokat, meg osztom a passzokat, de pénz tovabbra is alig van 13+3-as fizu, a szponzorok meg sorra hagynak el. jó ha meccsenként egy 20-as összejöna
ennyi pénzből viszont se fejlödni, se vásárolni nem tudok
Érdekes, én is a Sevilla-ba vagyok bajnoki cím a Barca elött, Bl döntő fail a Man U ellen 6-0-ramiihii írta:Nálam beindult az üzlet
Focis játék.Az egérrel kell húzigálni hogy merre rúgd a labdát.Nagyon rá lehetCharlie írta:Mivel játszotok? Mi ez ?
C.