sjd írta:
De ami miatt mégis írok, hogy ezt most így nyilvánosan a fórumon tetted meg. Ha Te is elfogadsz valamennyi kritikát, kezdesz egyre inkább az Eurobarca erkölcscsőszébe átmenni. Mint láthatod, Te voltál az egyetlen, aki úgy érezte, hogy le kell írnia, hogy ki miért, és ki miért nem (!) került fel az év fórumozója listájára, szemmel láthatólag nevelő célzattal. Emellett emlékszem, hogy korábban is írtál ilyen jellegű dolgokat az offtopic-ban, ami kifejezetten zavart (ezzel kapcsolatban volt PÜ váltásunk), másrészről pedig a moderátorok felé történő "árulkodás" sem nyerte el egyesek tetszését (azzal pl. nekem viszont nem volt akkora bajom). Ami viszont kifejezetten rosszul esett, hogy a fenti esetnél is és több alkalommal (egészen egyszerű filmklubos dolgok kapcsán is) nem tudom, hogy szándékosan vagy sem, (bár név nélkül) de kifejezetten az én dolgaimba kötöttél bele, ezeket hoztad példának egy probléma illusztrálására.
(hatalmas zárójel)
Először is nem nevelőcélzata volt a dolognak, csupán szerettem volna megindokolni a döntésemet.Mert valahol úgy gondolom így illik, a többi kategória abszolút szubjektív volt, bár azokról is kifejtettem a véleményemet, már régebben is pl góloknál figyeltem, hogy sima "mezei" barátságos meccs, vagy pl mint Balotelli gólja egy EB elődöntőben.
Fórumozó dologhoz, meg szintén leírtam, hogy miért döntöttem így, így éreztem korrektnek mindenkivel szemben.
S egyáltalán nem ellened szólt vagy sem, sőt lehet így mondani nevelőcélzata volt, bár ezt kizárom mert nem gondoltam erre, inkább azt próbáltam megfogalmazni, hogy sajnálom hogy nem titeket "kellett" írjak, pedig tényleg tartalmas, humoros, s jól megfogalmazott hsz-ket ovlasok akár tőled, akár luitól, akár visca el barcatól.
Amikor PÜ-ben váltottunk néhány szót, azt továbbra is elfogadom mint kritikát, bár akkor is és most is úgy éreztem, hogy legyen az bármilyen téma, tiszteletet adjuk meg másoknak.S akár egy kényes téma kapcsán se írjunk olyanokat, hogy lelőném az összes cigányt, mert az nem egy normális gondolkozás, de valóban személyeskedésbe meg nem kell belemenni, ezt elfogadom, s hidd el figyelek is rá, elég nehéz megállni pl ami megy a Real vs Barca topikban is, tőlem lehetne az antikrisztus is Mourinho, akkor sem érdemel semmilyen ember, olyan "bánásmódot" mint amit 1-2 ember viseltetik felé.
sjd írta:
Az más kérdés, hogy a moderátorok stílusa és szigorúsága mennyire okozza ezt (nem akarom rájuk fogni, de én sem csinálnék bizonyos dolgokat, ha tényleg nem szabadna, ill. azt látnám tőlük, hogy ők sem csinálják), ez engem semennyire sem ment fel. Ennek kapcsán viszont hadd mondjam el, hogy több gyenge elméjű újonccal azért viselkedtem prosztó módon, hogy takarodjanak el a fórumról (és ebben a moderátori támogatást is kaptam), mindezt eredményesen, miközben a többség csak a fórum színvonalára panaszkodtak és még inkább adták alájuk a lovat (Kash esetében ez utóbbiak között voltál)
Én kifejezetten örülök, hogy kettőnk részévtelével egy egész normális és intelligens társaság kezd létrejönni az eurobarcán, és ez szeretném, ha így is maradna. De ettől függetlenül igyekszem a továbbiakban korrekt lenni mindenkivel.
(zárójel bezárva)
Nem tartom jó dolognak az "újoncok" "leszidását".
sjd írta:
Amellett, hogy kicsit feleslegesnek és visszatetszőnek tartom itt az ezeket a véleményezéseket (és talán ezzel nem leszek egyedül), természetesen a legnagyobb álszentség lenne most mondanom, hogy hagyj fel velük, de mindenesetre ezúton szeretnélek megkérni, hogy az ilyen jellegű dolgokat velem kapcsolatban PÜ-ben írd meg nekem a továbbiakban, és ne a különböző topikokban tedd meg ezt, névvel vagy név nélkül. Ha pedig úgy érzed, hogy a fórumon szabálysértést követek el, ezt hasonlóképpen, privátban jelezd a megfelelő moderátornak.
Legszívesebben én is PÜ-ztem volna most, de mivel mások is nevesítve voltak, és ez a gondolatmenet részben őket is érinti, úgy gondoltam ennek itt még helye van, de innentől kezdve folytassuk tényleg egymás között.
(Főleg azért, mert pl. a tárgyilagosság szempontjából szívesen meghallgatnálak kicsit részletesebben, mert ebben folyamatosan igyekszem fejlődni)
Ezzel nem értek egyet.Semmilyen privát jellegű dolgot nem éreztem benne, amit pü-ben kellett volna közölni.Egy sima egyszerű kérdés volt, amire válaszoltam 3 névvel, megindokolva ki miért igen, ki miért nem.