Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2012.12.26. 12:17:39

visca el barca írta:
a díjak közül szinte már csak válogatott 50 meg 100 gól hiányzik, 100 % happiness, csodacsukát is venni kellene (most olvasom h azzal irányítani lehet a lasztit, miihii megvolt már? :D), meg alacsonyabb osztályban kellene bajnok lenni, de vicces lesz 10 év milan után az olasz 2-be lemenni :D
Akkor kb hasonló szinten állunk.
Nekem sem sok kell már, a nemzetközi gólok meg az alacsonyabb osztályú bajnokság. Na meg a skillek 100%-ra húzása (ami idő lesz, mert az erő és a technika is csak 45 körül jár :) ). A Lifestyle-ban már csak a kastély meg a magánsziget kell. Meg a lovat megvenni és fejleszteni :D

Múltkor írtam, h átmentem a BARCÁba, de sajna elég szenvedős lett ott a bugi. Egyszerűen semmi sem akart sikerülni, főleg kulcsmeccseken. De persze a rendszer is tréfás volt, mert soha annyi labda nem pattant el a társaimtól, mint előtte. És az egy vicc, h pont a BARCÁsok ne tudjanak labdát kezelni :D

Korai kiesés a kupából, BL-ből, bajnoki 4. hely. A válogatottal a második helyen álltam a selejtezőkön.

Mivel nekem is hiányzik az alacsonyabb osztályú bajnokság, így szezon végén visszamentem a BARCA B-be 8)
Ők 36 dodót adnak meccsenként és 7-et gólra, a szponzorok meg 25-öt. Bár egyelőre velük sem igazán kiemelkedően muzsikálunk. 3 meccsen 1-1-1.

És igen, már régóta a legfullosabb csukában nyomom 8) Sokat segít az, h le lehet kezelni a labdát vele. Bár a guruló lasztinál még mindig gondok vannak, mert olyan gyorsan jön és nem tudni honnét, h ritkán bírom átvenni. Sokszor meg már a labda szélére kattintok, így átvétel helyett lesz egy borzasztó lövés... :?

Matyi!

Akkor te is becucliztál a bundával :D Írtam korábban, h én is lebuktam és el is meszeltek rendesen. Sztem válts csapatot, legalább átmenetileg, mert azt nehéz visszahozni, illetve alig fizet.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.12.26. 12:02:29

A hiénás videó miatt kitiltottak ideiglenesen a facebookról :( Adjatok egy borotvát :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 11:52:41

én lassan kijátszom :D mire nem jó a karácsony :D

azért kiváncsi vagyok ha minden létező díjat bezsebelsz megy e tovább a játék :D na meg arra is h mondjuk 50 évesen tudod e még tolni :D

milannál vagyok 6 éve, 4 bl, 3 bajnokság, 1 kupa.

a válogatottal nagyon nem megy, a franciákkal tolom, de sosem sikerül kijutni, eb-re vb-re :D

a díjak közül szinte már csak válogatott 50 meg 100 gól hiányzik, 100 % happiness, csodacsukát is venni kellene (most olvasom h azzal irányítani lehet a lasztit, miihii megvolt már? :D), meg alacsonyabb osztályban kellene bajnok lenni, de vicces lesz 10 év milan után az olasz 2-be lemenni :D

de mostanaban a sajat istallomban tuningolom a lovakat :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.26. 11:33:23

NSS-ben én most 16 csillagos vagyok és épp a Barcánál a 3. évemet tolom, de nemrég felajánlották, hogy fizetnek ha kikapunk, én elfogadtam, majd kikaptunk és megírták az újságban. Azóta alig játszottam, megutált az edző. :mrgreen:
Epic fail. :lol:
Ja, és 17.-ek vagyunk a bajnokságban 10 meccs után. :D Látszik, hogy nincs a legfontosabb ember a csapatnál... Bentmaradás meglesz! :D :D
Ez is csak azért van, mert ráfeküdtünk a BL-re és a kupára. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.12.26. 11:52:54-kor.
TT
Capitá del Barça

2012.12.26. 10:45:05

Haladok én is a NSS-rel, történt egy s más mióta nem írtam. Így nézek ki:

Sevilla - 5 meccs, 3 gól, 1 gp, 1 meccs embere.
Barca - 25, 3, 6, 0 - itt borzalmas voltam... :?
Vidi - 114, 50, 95, 22
Haladás - 34, 5, 24, 2
Cegléd - 17, 6, 14, 4

Vidinél 3 évig voltam, eddig csak velük nyertem trófeákat (2 kupa, 3 bajnoki), év végén ugye meg lehet nézni ki szeretne leigazolni, és köztük volt a Barca is, gondoltam miért ne, már úgyis untam az nb1-et. Ahogy odakerültem jött minden szponzor meg csaj, aztán kicsit magával ragadott, hogy 3 meccs után már 100 dollár körül mozgok, gyűrtem rendesen a kaszinót (jóformán többet foglalkoztam azzal mint a meccsekkel :lol: ) és majdnem lehúzott mindenkinél teljesen. Sokáig csere voltam, mert senki nem volt elégedett velem, közbe húztam a skilleket, meg tovább kaszinóztam és megvettem az összes luxuscikket. :D Végül mire nagy nehezen felszenvedtem feléig az elégedettségi sávokat, leigazolt a Sevilla. Vezetjük a bajnokságot, bl-ből kiröppentünk, kupa még hasít. Kicsit meg akarom szedni magam, jó csukát venni, meg még pár dolgot és visszamenni a Ceglédhez. :)

Tényleg tud valamit ez a kis kacat játék, nagyon rég kötött le valami ennyire.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.26. 04:24:33

sjd írta: Ezzel nem is lett volna semmi problémám, ha nem ez lett volna a sokadik ilyen véletlen sima egyszerű dolog. (És lehet, hogy csak nekem volt furcsa, hogy 200 másik fórumozó meg magában tartotta ezeket a dolgokat)
Persze nem fogom belemagyarázni azt, ami nincs benne, Te tudod legjobban, hogy mit akartál és mit nem ezzel.
Ugyanakkor nem ez az első alkalom, hogy hasonló előfordult (leírtam a példákat) ezért vontam le hosszútávú következtetéseket ebből.
Mindenesetre bármennyire is privát - nem privát szted (bár láthatod mekkora érdeklődésre tartott számot kettőnkön kívül), a kérésemet továbbra is fenntartom, nem szeretnék se példa, se minősítés tárgya lenni se névvel, se névtelenül. PÜ-ben viszont bármikor megtalálsz hasonló jellegű javaslatokkal (és szeretném is, ha megtennéd).

De legalább az is közös bennünk, hogy van egy határozott elképzelésünk a fórumról. :D
Ez most furcsa lesz lehet amit írok, de nem értem ezt a hszt :D Kb 4szer elolvastam, de igazából nem értem mire akartál reagálni, s mi is valójában a problémád.S főleg az utolsó mondatot nem értem.
Most te azon "megsértődtél" hogy én leírtam, hogy szívem szerint beleraknálak egy szavazásba (aminek semmi jelentősége nincsen) de leírtam miért nem??Az meg lehet számodra furcsa volt, hogy megindokoltam, alapból szerintem elvárható hogy mindenki megindokoljon egy "döntést".
És itt jelen esetben miután elég sokat szoktunk kommunikálni pláne úgy éreztem helyénvalónak, hogy megindoklom ebben a témakörben miért döntöttem így s ez mindenkire igaz aki régi fórumos, vagy legalábbis sokat ír.S pont az lett volna a cél, hogy ne csak beböfögök 3 nevet, aztán lsd mint kanty azt hiszi, hogy attól még hogy általában elvitatkozunk valamiféle szimpátia lista legalján lenne, pont hogy nem erről van szó.Mint írtam is szeretem a hsz-idet, s stilisztikai szempontból az egyik legtöbbet fejlődtél, s szívem szerint ezt értékelném is (mint ha lenne bármilyen jelentősége, de hangsúlyozom így éreztem korrektnek hogy leírom miért és kit hányadik helyre teszek).

S elolvasva még egyszer sem sikerült beazonosítani a dolgot, te arra kérsz, hogy lehetőleg mellőzek valamiféle indoklást, mert úgyse kíváncsi rá senki?Ezzel nem értek egyet, lehet téged nem érdekel, meg lehet mást sem, továbbra is tartom így gondoltam helyénvalónak, s egyáltalán nem volt semmilyen sértő abban amit írtam.Azt rálehet sütni nevelőcélzat volt benne, de ezt is írtam hogy nem ez volt a cél, csupán észrevételeztem 1-2 dolgot.Amit úgy gondolom azért engedtessék már meg hogy megtegyek :D Ami szerinted privát dolog lett volna?Szerintem meg nem olyan információt szerettem volna veled vagy bárkivel megosztani, ami privátban ildomosabb lett volna.
S igazából tudatosan kerülöm a bratyizást is bárkivel a fórumon, s nem is éreztem sértőnek a dolgot.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.26. 04:04:11

New Star Soccer: az a hihetetlen ebben a játékban, hogy gyakorlatilag 0 Ft-os cucc, mégis rá van kattanva mindenki :D

Ajkával kezdtem, ott lenyomtam egy fél szezont (18 meccs/5 gól/18 assist), majd 1,5 év Kecskemét (44/16/33), utána hívott a másodosztályú Tenerife, mondom király, jó kis lehetőség, alá is írtam hozzájuk, de nem ment olyan jól (24/3/12), többször csak csere voltam, annyira nem ment a játék, edzővel meg a csapattársakkal sem voltam jó viszonyban. Szerencsére hívott az Atletico Madrid B, azonnal el is fogadtam az ajánlatukat, most meg zsír minden, jöttek a szponzorok és jól is megy a játék (43/17/41). Jelen pillanatban ez a 4. szezonom, bajnokságban 4. helyen állok, jó lenne egy feljutó helyett megcsípni. Egyedül az zavar, hogy a szezonban 46 gólt lőtt a csapat, amiből 35-ben valamilyen formában részt vettem, szóval ha én nem alkotok valamit, akkor nulla a csapat. Összességében tehát így állok: 4. szezon, star rating 7, 129 meccs, 41 gól, 104 assist, 468 passz, avg rating 7.0, viszont a válogatottba még nem hívtak be. Csajszi nincs, telefon, tablet, tv, small car, sport car, yacht, apartment, town house, stable van. Ja, meg most akarok venni 1 lovat :D
Bob_Marley írta: Gamet is tettem volna, csak pajti, te csak pár topikban vagy aktív :D
Ez van :D

Igazából nem is tervezek több topikhoz hozzászólni, egyik fele hidegen hagy (pl. NB1, Bundesliga, Aranylabda, testépítés, sorozat), másik felében meg nem vagyok annyira szakavatott, szóval okoskodni nem szeretnék (pl. mozi, Forma-1) :D Barca vs. Real-t meg több éve nem olvasom már. Barcás részekhez meg lusta vagyok írni ill. feleslegesnek is érzem (+ ebben a szezonban jó, ha a meccsek 60-70%-át láttam).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2012.12.26. 00:23:49

Nos, én a saját véleményemet, álláspontomat hozzátenném a dologhoz, mint fórumer és staff tag egyaránt.

Egyrészt annyit sjd védelmében (még ha nem is szorul rá :) ) annyit első körben, h amikről bevallottan írt, h alkalmanként a megszokottól eltérő stílusban reagál, nem vitte ő sem túlzásba, tehát nem vulgáris dühöngésről beszélünk. Ugyan passzolom, h miről is van szó konkrétan, de ez visszaköszönne a fekete listáról is, de ahogy látom nem sorakoznak tömött sorokban a strigulái, így minden bizonnyal nem haladta meg a normákat. Az meg, h esetleg erőteljesebben szól vissza, hát benne van mindannyiunkban néha...

Nem bíztatni akarok senkit a legapróbb mértékben sem, de nem csak a modik joga úm. helyre rakni a fórumozókat. Mi elsősorban a túlkapásokra vagyunk "szakosodva", tehát a szabályokba ütköző cselekményeket szankcionáljuk. Amibe a hülyeség nem tartozik bele. Mert bizony előfordulnak olyanok, akik elég fura gondolatokkal tudnak gyilkolni minket és hiába vannak ellenérvek, sajnos kitartással is párosul. Ettől meg egy idő után egyszercsak elfogyhat a türelem és kissé érdesebb formában reagál már az ember. Nem azt mondom, h ez jó, sőt, ha egy mód van rá, akkor inkább hagyjuk figyelmen kívül az ilyeneket, de ha szükségét érzi vki, h kicsit határozottabban tegye tisztába a dolgokat, megteheti egy bizonyos szintig. Persze első körben inkább tényleg normális stílusban próbáljuk kiokosítani a másikat.

Sztem mindannyiunknak voltak már gyengébb pillanatai, amikor ingerültebben reagált, benne van a pakliban. Ennek a mértéke a fontos tényező és a milyensége. Ezt a mértéket tartatjuk be mi.

Tehát kivágni nem fogunk senkit azért, ha beír egy marhaságot, mint ahogy azért sem, ha vki rápirít a másikra, h "Öcsém, olvass már vissza, mint h harmadszor is leírjam..."

Viszont ha szabályokat sért az a marhaság, szankcionáljuk. Mint ahogy azt is, ha vki passzióból mászik rá rendszeresen másokra idegből.

Annyit még hozzáfűzök, h nem velem beszélt sjd ezekről korábban, én most csak a beszélgetésetek kapcsán írom a saját dolgaimat a témáról.

A lényeg, h fórumerként én is valszeg reagáltam már prosztóbban, de akkor is azért figyelve, h ne legyen túlzottan bántó, csak azért süssön róla a mondanivaló. De ezeket igyekszem elkerülmi és másokat sem bíztatok rá. Modiként pedig egészen addig elnézem, amíg nem durva, sértő vagy személyeskedő a dolog.

Tehát a modikon kívül nektek is meg van a szerepetek a fórum életében, úm. határaiban.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 22:41:49

Bob_Marley írta:Egy sima egyszerű kérdés volt, amire válaszoltam 3 névvel, megindokolva ki miért igen, ki miért nem.
Ezzel nem is lett volna semmi problémám, ha nem ez lett volna a sokadik ilyen véletlen sima egyszerű dolog. (És lehet, hogy csak nekem volt furcsa, hogy 200 másik fórumozó meg magában tartotta ezeket a dolgokat)
Persze nem fogom belemagyarázni azt, ami nincs benne, Te tudod legjobban, hogy mit akartál és mit nem ezzel.
Ugyanakkor nem ez az első alkalom, hogy hasonló előfordult (leírtam a példákat) ezért vontam le hosszútávú következtetéseket ebből.
Mindenesetre bármennyire is privát - nem privát szted (bár láthatod mekkora érdeklődésre tartott számot kettőnkön kívül), a kérésemet továbbra is fenntartom, nem szeretnék se példa, se minősítés tárgya lenni se névvel, se névtelenül. PÜ-ben viszont bármikor megtalálsz hasonló jellegű javaslatokkal (és szeretném is, ha megtennéd).

De legalább az is közös bennünk, hogy van egy határozott elképzelésünk a fórumról. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.25. 21:18:09

sjd írta: De ami miatt mégis írok, hogy ezt most így nyilvánosan a fórumon tetted meg. Ha Te is elfogadsz valamennyi kritikát, kezdesz egyre inkább az Eurobarca erkölcscsőszébe átmenni. Mint láthatod, Te voltál az egyetlen, aki úgy érezte, hogy le kell írnia, hogy ki miért, és ki miért nem (!) került fel az év fórumozója listájára, szemmel láthatólag nevelő célzattal. Emellett emlékszem, hogy korábban is írtál ilyen jellegű dolgokat az offtopic-ban, ami kifejezetten zavart (ezzel kapcsolatban volt PÜ váltásunk), másrészről pedig a moderátorok felé történő "árulkodás" sem nyerte el egyesek tetszését (azzal pl. nekem viszont nem volt akkora bajom). Ami viszont kifejezetten rosszul esett, hogy a fenti esetnél is és több alkalommal (egészen egyszerű filmklubos dolgok kapcsán is) nem tudom, hogy szándékosan vagy sem, (bár név nélkül) de kifejezetten az én dolgaimba kötöttél bele, ezeket hoztad példának egy probléma illusztrálására.
(hatalmas zárójel)
Először is nem nevelőcélzata volt a dolognak, csupán szerettem volna megindokolni a döntésemet.Mert valahol úgy gondolom így illik, a többi kategória abszolút szubjektív volt, bár azokról is kifejtettem a véleményemet, már régebben is pl góloknál figyeltem, hogy sima "mezei" barátságos meccs, vagy pl mint Balotelli gólja egy EB elődöntőben.
Fórumozó dologhoz, meg szintén leírtam, hogy miért döntöttem így, így éreztem korrektnek mindenkivel szemben.
S egyáltalán nem ellened szólt vagy sem, sőt lehet így mondani nevelőcélzata volt, bár ezt kizárom mert nem gondoltam erre, inkább azt próbáltam megfogalmazni, hogy sajnálom hogy nem titeket "kellett" írjak, pedig tényleg tartalmas, humoros, s jól megfogalmazott hsz-ket ovlasok akár tőled, akár luitól, akár visca el barcatól.

Amikor PÜ-ben váltottunk néhány szót, azt továbbra is elfogadom mint kritikát, bár akkor is és most is úgy éreztem, hogy legyen az bármilyen téma, tiszteletet adjuk meg másoknak.S akár egy kényes téma kapcsán se írjunk olyanokat, hogy lelőném az összes cigányt, mert az nem egy normális gondolkozás, de valóban személyeskedésbe meg nem kell belemenni, ezt elfogadom, s hidd el figyelek is rá, elég nehéz megállni pl ami megy a Real vs Barca topikban is, tőlem lehetne az antikrisztus is Mourinho, akkor sem érdemel semmilyen ember, olyan "bánásmódot" mint amit 1-2 ember viseltetik felé.

sjd írta: Az más kérdés, hogy a moderátorok stílusa és szigorúsága mennyire okozza ezt (nem akarom rájuk fogni, de én sem csinálnék bizonyos dolgokat, ha tényleg nem szabadna, ill. azt látnám tőlük, hogy ők sem csinálják), ez engem semennyire sem ment fel. Ennek kapcsán viszont hadd mondjam el, hogy több gyenge elméjű újonccal azért viselkedtem prosztó módon, hogy takarodjanak el a fórumról (és ebben a moderátori támogatást is kaptam), mindezt eredményesen, miközben a többség csak a fórum színvonalára panaszkodtak és még inkább adták alájuk a lovat (Kash esetében ez utóbbiak között voltál)
Én kifejezetten örülök, hogy kettőnk részévtelével egy egész normális és intelligens társaság kezd létrejönni az eurobarcán, és ez szeretném, ha így is maradna. De ettől függetlenül igyekszem a továbbiakban korrekt lenni mindenkivel.
(zárójel bezárva)
Nem tartom jó dolognak az "újoncok" "leszidását".
sjd írta: Amellett, hogy kicsit feleslegesnek és visszatetszőnek tartom itt az ezeket a véleményezéseket (és talán ezzel nem leszek egyedül), természetesen a legnagyobb álszentség lenne most mondanom, hogy hagyj fel velük, de mindenesetre ezúton szeretnélek megkérni, hogy az ilyen jellegű dolgokat velem kapcsolatban PÜ-ben írd meg nekem a továbbiakban, és ne a különböző topikokban tedd meg ezt, névvel vagy név nélkül. Ha pedig úgy érzed, hogy a fórumon szabálysértést követek el, ezt hasonlóképpen, privátban jelezd a megfelelő moderátornak.
Legszívesebben én is PÜ-ztem volna most, de mivel mások is nevesítve voltak, és ez a gondolatmenet részben őket is érinti, úgy gondoltam ennek itt még helye van, de innentől kezdve folytassuk tényleg egymás között.
(Főleg azért, mert pl. a tárgyilagosság szempontjából szívesen meghallgatnálak kicsit részletesebben, mert ebben folyamatosan igyekszem fejlődni)
Ezzel nem értek egyet.Semmilyen privát jellegű dolgot nem éreztem benne, amit pü-ben kellett volna közölni.Egy sima egyszerű kérdés volt, amire válaszoltam 3 névvel, megindokolva ki miért igen, ki miért nem.
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2012.12.25. 19:15:59

Vettem egy Huawei Ascend Y200 készüléket, és az lenne a kérdésem, hogy az újabb fajta aksikat, amiket az android használ, azokat meddig kell első töltésnél tölteni?

http://mobilarena.hu/teszt/huawei_y200_ ... ezeto.html
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 18:50:37

kanty írta:Kérdéssel kezdtem, majd a válaszaid alapján reagáltam. Azért kérdeztem először, mert nem akarok és nem akartam vádaskodni
Bocsánat, akkor tényleg az én hibám volt, azt hittem sikerül jól elmagyarázni, csak látatlanban elég nehéz
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.25. 18:46:20

Kérdéssel kezdtem, majd a válaszaid alapján reagáltam. Azért kérdeztem először, mert nem akarok és nem akartam vádaskodni.

Konkrét példát még egyszer mondom, hogy nem tudok, mivel ahogy már mondtam mindent nem olvasok el. De azt hiszem, hogy ezt túltárgyaltuk.

Ha látok ilyent, akkor majd ha akarod jelzem Neked, akár pü-ben és, akkor tényleg folytathatjuk ezt az eszmecserét.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 18:34:07

kanty írta:Az elején rákérdeztem, hogy tényleg ezt írtad? Igen a válaszaid alapján reagálok.
Akkor lehet h rosszul fogalmaztam meg ezeket, mert én úgy érzem, hogy a tények alapján igazságtalan, amit írsz. Azok alapján lehet, hogy nem, amiket most mondtam, csak akkor rosszul fogalmaztam.

Ezért kérem azt, hogy ha lehet, akkor felejtsd el, amit mondtam, és inkább konkrét esetekről vitatkozzunk, mert úgy néz ki azokkal nem váltottam ki belőled ilyen nagy felháborodást, csak ezekkel az általánosságokkal, amelyeket leírtam.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.25. 18:29:50

Sjd!

Az elején rákérdeztem, hogy tényleg ezt írtad? Igen a válaszaid alapján reagálok. Nem olvasom el az összes hozzászólásodat, s ha valakinek beszólsz az sem tartozik rám. A nap 24 órájában nem fórumozok és ha itt vagyok sem olvasok el mindent. De, ha valaki segítséget kér vagy úgy érzem, hogy segítségre van szükségem, akkor ha tudok segítek neki.

Én Téged egy szóval sem kritizáltalak, s nem is foglak, mert nem ismerlek, nincs jogom és amúgy is értelmetlen. Egyszerűen a nézeteiddel nem értek egyet.

Attól még, hogy nem tudom, hogy kiknek mit írtál és Te leírod általánosságban, hogy mi a véleményed, attól még kialakulhat egy kép bennem ezzel az egésszel kapcsolatban.
sjay
Entrenador del Barça

2012.12.25. 18:16:44

füst írta:
A fejlődés lehetetlen anélkül, hogy bármilyen visszajelzést adnánk
De ez egyedül a moderátorok dolga és joga is. Ha egy mezei fórumozó veszi fel ugyanazt a stílust mint a kellemetlenkedő, akkor a végeredmény az hogy mindketten rontják a fórum színvonalát, ráadásul többnyire nem vezet sehova.
Ez így, ebben a formában egyáltalán nem igaz. Először is, attól hogy valaki visszajelzést ad egy személy véleményére, nem biztos hogy rögtön fel is veszi ugyan azt a stílust, mint a reakciót kapó hozzászóló. Az meg milyen dolog, hogy csak a moderátorok dolga és joga az , hogy a visszajelzéssel "fejlesszék" az adott hozzászólót? Szerintem ez nem igaz, már csak azért sem, mert a fórum közel sem csak a moderátorokból áll, a közösség reakciója talán fontosabb is, mint az adminoké. Bár a kettő együtt ér a legtöbbet.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 18:14:38

füst írta:
De ez egyedül a moderátorok dolga és joga is.
Már megbocsáss, de én azért fogom venni a bátorságot, és nem tartom magamban, ha valaki sztem hülyeséget írt. Ezt nem tiltja meg nekem senki.
kanty írta:
Igazából az a bajom, hogy olyan dolgokat kifogásolsz látatlanban, amelyek akkor vagy nem így vannak, vagy szemmel láthatólag korábban nem volt problémád.
Egyrészről úgy látom, hogy nem tudod, miket írtam, kiknek, és milyen stílusban (pontosan még én sem emlékszem rá), az alapján mondasz véleményt, amiket most általánosságban írtam az elmúlt fél órában jól-rosszul megfogalmazva. Másrészről ha régebben is így gondolkodtál és ez probléma volt, ezt egyszer sem jelezted. Sem Te, sem bárki más.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.25. 18:00:36

S.Agüero írta:Emellett még kaptam egy Barcás naptárat is, de az már annyira nem érdekes, bár lehet ez sem annyira. :mrgreen:
A labrador-nutella kombó csak ma este érkezik meg?
(Naptár amúgy nekem is jött.)
messideco írta:Életem ehuik legjobb nspaj! Imádtam! Szánkózás a legjobb, főelg bközzben az illogatás a cimonikkel:)
Egészségedre. :mrgreen:
füst
Barça B

2012.12.25. 17:55:32

De ez egyedül a moderátorok dolga és joga is. Ha egy mezei fórumozó veszi fel ugyanazt a stílust mint a kellemetlenkedő, akkor a végeredmény az hogy mindketten rontják a fórum színvonalát, ráadásul többnyire nem vezet sehova.
odanézz SMS
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.25. 17:52:51

sjd írta: De legközelebb majd ha előfordul, légyszíves állj ki melléjük, mert idáig egyelőre senki nem tette meg, sőt, még a moderátorok is szívesebben látják őket fórumon kívül.
Igen kiállok, ha látom, hogy simán tudatlan és nem rosszindulatú. Mert azon az elven vagyok, hogy inkább segíts neki, mint küld el melegebb éghajlatra. S ha nem is segítek, akkor se szólok be neki, mert az az én lelkivilágomat nem teszi teljesebbé, ha valakit elküldök a francba.
A lekezelő hangnem véleményem szerint pedig sokszor rosszabb, mint ha személyeskedsz.
Másrészről meg az a véleményem, hogy nagyon szép dolog, hogy 7-8 évesen van mindenkinek számítógépe meg okostelefonja, de ha egy mód van rá, ne mi legyünk a terepe annak az időszaknak, amíg rájön, hogy a focit nem csak nézni kell, hanem látni is. Én ebben a korszakomban egy iwiw-es fórumra írogattam, aztán jöttem ide át, nem vagyok büszke azokra az időkre, de én kifejezetten örültem volna akkor, ha nem csak az ignore mód ment volna, hanem néha eligazítanak, elküldenek a fenébe. A fejlődés lehetetlen anélkül, hogy bármilyen visszajelzést adnánk
.

Pontosan eligazítanak, ha elküldnek a fenébe magyarázat nélkül azzal sokkal nem vagy elébb. Fejlődés szempontjából tényleg elengedhetetlen a visszajelzés, csak annak is számít a miensége. Egy cinikus megjegyzésből nem hiszem, hogy bárki is tanulna. Ha szépen leírod először neki, hogy hé' haver ez itt nem trendi, a dolgok nem így működnek, az nagy valósággal hasznosabb. Mindez akkor állja a helyét, ha tapasztalatlanságról, tudáshiányról és nem rosszindulatról van szó.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 17:41:31

kanty írta:Nem akarok beleszólni, csak egy dolog kicsit meglepett. Direkt vagy paraszt egy fórumozóval, azért, hogy tűnjön el? Ezt jól értettem? Mert, ha igen, akkor azt elég nagy taplóságnak tartom.
Nem kifejezetten így történt ez (vagy ha igen, akkor sztem feltűnt volna, de mindenesetre lehet hozni a példákat, nekem egyelőre túl mélyre kell visszaásnom), soha nem személyeskedtem, sértegettem senkit, inkább cinikus/lekezelő szoktam lenni. Amikor valaki orbitális marhaságokat írt, akkor mondtam neki, hogy marhaságokat ír, amikor valaki 60adszorra írja be a film topikba, "hogy ajánljatok filmet", miközben csak 2 hsz-t kellene elolvasnia, mert az egész topik egy nagy ajánlás, akkor szóltam, mondtam az átigazolási topikban, hogy ne fm-ezzenek stb. stb. Azt pedig kifejezetten utálom, amikor ezek az egybites fórumozók mindezt támadólag fellépve teszik ("hagyjátok már Messit" stb. stb.)
De legközelebb majd ha előfordul, légyszíves állj ki melléjük, mert idáig egyelőre senki nem tette meg, sőt, még a moderátorok is szívesebben látják őket fórumon kívül.

Másrészről meg az a véleményem, hogy nagyon szép dolog, hogy 7-8 évesen van mindenkinek számítógépe meg okostelefonja, de ha egy mód van rá, ne mi legyünk a terepe annak az időszaknak, amíg rájön, hogy a focit nem csak nézni kell, hanem látni is. Én ebben a korszakomban egy iwiw-es fórumra írogattam, aztán jöttem ide át, nem vagyok büszke azokra az időkre, de én kifejezetten örültem volna akkor, ha nem csak az ignore mód ment volna, hanem néha eligazítanak, elküldenek a fenébe. A fejlődés lehetetlen anélkül, hogy bármilyen visszajelzést adnánk.
sjay
Entrenador del Barça

2012.12.25. 17:23:50

kanty írta:Nem akarok beleszólni, csak egy dolog kicsit meglepett. Direkt vagy paraszt egy fórumozóval, azért, hogy tűnjön el? Ezt jól értettem? Mert, ha igen, akkor azt elég nagy taplóságnak tartom.

Nem rég elolvastam az első hozzászólásaimat. Hát mit mondjak, nem szépirodalmi alkotások. De a fórumozásnak köszönhetően ebben is fejlődöttem, s még van egy rakás dolog, amit ennek a fórumnak köszönhetek. Vagy, amit az itteniektől tanultam. Gondolom nem én vagyok egyedül így.

Én azt vallom, hogy ha jön valaki, akin látszik, hogy fiatal és tapasztalatlan, akkor nem az a megoldás, hogy kezdjük szívatni. Hanem az, hogy megpróbáljuk nevelni, megpróbálunk segíteni neki. Mert gondolom egyikünk sem a Bölcsek kövével a zsebében született.
A helyesírás és a gyengeelméjűség koránt sem említhető egy lapon szerintem. Van határ aközött, hogy valaki miként fogalmazza meg a gondolatait, és hogy mik a gondolatai. Dani szerintem azokra a "trollokra" gondolt, akik 1-2 hsz. erejéig idetévednek, és a maguk valótlan igazát minden egyes ocsmány eszközzel védeni szeretnék. Ők meg is érdemlik ezt a bánásmódot, szerintem mindannyiunk botlott már bele hasonló kaliberű fazonba itt, az eurobarcán.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.25. 17:22:13

Jaja, így igaz :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.25. 17:17:29

Nem akarok beleszólni, csak egy dolog kicsit meglepett. Direkt vagy paraszt egy fórumozóval, azért, hogy tűnjön el? Ezt jól értettem? Mert, ha igen, akkor azt elég nagy taplóságnak tartom.

Nem rég elolvastam az első hozzászólásaimat. Hát mit mondjak, nem szépirodalmi alkotások. De a fórumozásnak köszönhetően ebben is fejlődöttem, s még van egy rakás dolog, amit ennek a fórumnak köszönhetek. Vagy, amit az itteniektől tanultam. Gondolom nem én vagyok egyedül így.

Én azt vallom, hogy ha jön valaki, akin látszik, hogy fiatal és tapasztalatlan, akkor nem az a megoldás, hogy kezdjük szívatni. Hanem az, hogy megpróbáljuk nevelni, megpróbálunk segíteni neki. Mert gondolom egyikünk sem a Bölcsek kövével a zsebében született.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.25. 17:15:24

Életem ehuik legjobb nspaj! Imádtam! Szánkózás a legjobb, főelg bközzben az illogatás a cimonikkel:)
Kép
Válasz küldése