Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5. évadig eredeti nyelven, feliratosan néztem. Csak utánna abbahagytam és most csak úgy elkezdtem nézni az m1-en.ozsimiki írta:én 2009ig egy részt sem láttam, majd 1hónap alatt megnéztem az addigi aszhem 6-7évadot.
ajánlom neked is,h töltsd le egyben,és lesd meg, ezt most kivételesen EREDETI nyelven.
én 2009ig egy részt sem láttam, majd 1hónap alatt megnéztem az addigi aszhem 6-7évadot.MessiFan írta:Valaki nézi a 24-et az m1-en? Tegnap lemaradtam róla. Leírná nekem egy ámber, hogy tegnap mi történt? Igaz mindjárt kezdődik, és van előzetes, de...
Supernatural ha hosszútávú érdekel, és a Harper sziget. Ami viszont csak egy évad.TorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Valaki tudna ajánlani egy komoly,igényes sorozatot?
Prison Break és Lost fan vagyok,szóval ilyesmikre gondolok!:D
Előre is köszönöm!
Mindenképp ajánlom! Igaz hogy Darabont otthagyta(költségvetési viták miatt) viszont jó kezekbe kerül az új évad,amit én is nagyon várok.Fecooo írta:ha a sorozatra gondolsz, akkor az teljesen rendben van. az első két részben még inkább a zombiharc van a középpontban, utána már sokkal inkább a túlélők lelkivilágára fókuszál, tehát a drámán van a hangsúly. akciókhoz szokott emberek számára lassúnak tűnhet, mint a Breaking Bad. (sztem nem gond, h nem sárgáztam most...)kurdt írta: És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!
Frank Darabont viszont otthagyta a sorozatot, így a 2. évad sztem másabb lesz... 13 részt rendeltek be belőle.
ha nem a sorozatra gondoltál, akkor természetesen sztornó
Dexter(!), Chuck, Spartacus-Vér és homok, Spartacus-Az aréna istenei, Hazudj, ha tudszTorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Előre is köszönöm!
Nekem mind2 bejött, szóval illetékesnek érzem magamTorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Előre is köszönöm!
ha a sorozatra gondolsz, akkor az teljesen rendben van. az első két részben még inkább a zombiharc van a középpontban, utána már sokkal inkább a túlélők lelkivilágára fókuszál, tehát a drámán van a hangsúly. akciókhoz szokott emberek számára lassúnak tűnhet, mint a Breaking Bad. (sztem nem gond, h nem sárgáztam most...)kurdt írta: És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!
persze. hozza szokásos szintet, csak nem 90 percben, hanem 6x45-ben...kurdt írta:Igen, teljesen jó film.messideco írta: A Klass c. észt filmet láttad?
És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!
Igen én is itt olvastam róla és úgy néztem meg. Igaz történeten alapul, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 1 osztály ennyire összefogjon 2 szerencsétlen ellen. 3man voltak össz-vissz "különcök". Sztem vannak benne ferdítések.messideco írta:De igen
Egyszer már ajánlottam a fórumon, sokan megnézték, vegyes volt a fogadtatása.
Kíváncsi vagyok kurdt véleményére is.
Igen, teljesen jó film.messideco írta: A Klass c. észt filmet láttad?
Első rendezése lesz, azért nem tudtadsoadroli írta: Nem is tudtam hogy Fiennes rendező is
Nekem úgy rémlik,h többségnek "tetszett". Már akinek van affinitása belegondolni úgy mélyen, annak szerintem tetszik.messideco írta:De igen
Egyszer már ajánlottam a fórumon, sokan megnézték, vegyes volt a fogadtatása.
Kíváncsi vagyok kurdt véleményére is.
Az nem igaz történet alapján van? Mintha azt hallottam volna.zola8787 írta:
A műfajában szerintem zseniális film. Átéltem nagyon.
Mármint a filmet éltem át, szerencsére ilyen nem igazán van a való életben.
A műfajában szerintem zseniális film. Átéltem nagyon.messideco írta:Köszi, de az éjjel unalmamban megkerestem
Eltöltöttem egy 15 percet vele, úgy, hogy a te hsz-eidet kerestem a Minden más topicban
A Klass c. észt filmet láttad?
jajjjj nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!:)robertfcb írta:http://sorozatokingyen.org/node/239Lionel Kicsi Messi írta:Valaki nem tudná megmondani , hogy az Így jártam anyátokkal 5. évad részeit honann tudom letölteni magyarul?
tess
http://sorozatokingyen.org/node/239Lionel Kicsi Messi írta:Valaki nem tudná megmondani , hogy az Így jártam anyátokkal 5. évad részeit honann tudom letölteni magyarul?