Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont ma fikázták a madridistán, szóval mindenképpen meg kell, hogy nézzem, neki is állok mindjártIlúvatar írta:Fast Five
10/10
Skacok, nem tudom mikor láttam utoljára ilyen kumma jó kis akciófilmet. Talán Die Hard 4.0 óta. Nagyon élvezetes kis mozi volt, jó öreg gárdákkal még az első részből, továbbá Dwayne Johsonnal fűszerezve.
Hatalmas fordulatokkal, pörögve, törés-zúzás, golyózápporral.
Mindenkinek ajánlott!

5. évadig eredeti nyelven, feliratosan néztem. Csak utánna abbahagytam és most csak úgy elkezdtem nézni az m1-en.ozsimiki írta:én 2009ig egy részt sem láttam, majd 1hónap alatt megnéztem az addigi aszhem 6-7évadot.
ajánlom neked is,h töltsd le egyben,és lesd meg, ezt most kivételesen EREDETI nyelven.
én 2009ig egy részt sem láttam, majd 1hónap alatt megnéztem az addigi aszhem 6-7évadot.MessiFan írta:Valaki nézi a 24-et az m1-en? Tegnap lemaradtam róla. Leírná nekem egy ámber, hogy tegnap mi történt? Igaz mindjárt kezdődik, és van előzetes, de...

Supernatural ha hosszútávú érdekel, és a Harper sziget. Ami viszont csak egy évad.TorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Valaki tudna ajánlani egy komoly,igényes sorozatot?
Prison Break és Lost fan vagyok,szóval ilyesmikre gondolok!:D
Előre is köszönöm!
Mindenképp ajánlom! Igaz hogy Darabont otthagyta(költségvetési viták miatt) viszont jó kezekbe kerül az új évad,amit én is nagyon várok.Fecooo írta:ha a sorozatra gondolsz, akkor az teljesen rendben van. az első két részben még inkább a zombiharc van a középpontban, utána már sokkal inkább a túlélők lelkivilágára fókuszál, tehát a drámán van a hangsúly. akciókhoz szokott emberek számára lassúnak tűnhet, mint a Breaking Bad. (sztem nem gond, h nem sárgáztam most...)kurdt írta: És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!
Frank Darabont viszont otthagyta a sorozatot, így a 2. évad sztem másabb lesz... 13 részt rendeltek be belőle.
ha nem a sorozatra gondoltál, akkor természetesen sztornó

Dexter(!), Chuck, Spartacus-Vér és homok, Spartacus-Az aréna istenei, Hazudj, ha tudszTorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Előre is köszönöm!

Nekem mind2 bejött, szóval illetékesnek érzem magamTorghelleSandor írta:Sziasztok srácok!
Előre is köszönöm!
ha a sorozatra gondolsz, akkor az teljesen rendben van. az első két részben még inkább a zombiharc van a középpontban, utána már sokkal inkább a túlélők lelkivilágára fókuszál, tehát a drámán van a hangsúly. akciókhoz szokott emberek számára lassúnak tűnhet, mint a Breaking Bad. (sztem nem gond, h nem sárgáztam most...)kurdt írta: És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!
persze. hozza szokásos szintet, csak nem 90 percben, hanem 6x45-ben...kurdt írta:Igen, teljesen jó film.messideco írta: A Klass c. észt filmet láttad?
És ha már szóba került a Walking Dead: régóta szemezek vele, elvégre a zombik királyok. Aki látta, legyen oly kedves, írjon pár sort, hogy érdemes-e nézni. Köszönöm!

Igen én is itt olvastam róla és úgy néztem meg. Igaz történeten alapul, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 1 osztály ennyire összefogjon 2 szerencsétlen ellen. 3man voltak össz-vissz "különcök". Sztem vannak benne ferdítések.messideco írta:De igen
Egyszer már ajánlottam a fórumon, sokan megnézték, vegyes volt a fogadtatása.
Kíváncsi vagyok kurdt véleményére is.
Igen, teljesen jó film.messideco írta: A Klass c. észt filmet láttad?
Első rendezése lesz, azért nem tudtadsoadroli írta: Nem is tudtam hogy Fiennes rendező is
Nekem úgy rémlik,h többségnek "tetszett". Már akinek van affinitása belegondolni úgy mélyen, annak szerintem tetszik.messideco írta:De igen
Egyszer már ajánlottam a fórumon, sokan megnézték, vegyes volt a fogadtatása.
Kíváncsi vagyok kurdt véleményére is.

Az nem igaz történet alapján van? Mintha azt hallottam volna.zola8787 írta:
A műfajában szerintem zseniális film. Átéltem nagyon.
Mármint a filmet éltem át, szerencsére ilyen nem igazán van a való életben.
A műfajában szerintem zseniális film. Átéltem nagyon.messideco írta:Köszi, de az éjjel unalmamban megkerestem
Eltöltöttem egy 15 percet vele, úgy, hogy a te hsz-eidet kerestem a Minden más topicban
A Klass c. észt filmet láttad?
jajjjj nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!:)robertfcb írta:http://sorozatokingyen.org/node/239Lionel Kicsi Messi írta:Valaki nem tudná megmondani , hogy az Így jártam anyátokkal 5. évad részeit honann tudom letölteni magyarul?
tess