Üdv all!
Most csak röviden, F1 után talán hosszabban:
Lehetne esőnap, de tényleg nincs rá más megoldás,mint 3 héttel előtte kijelölni egy fix időpontot, és csődíteni a népet.
Nem megsértve a mostani magot (én magam már nem rakom ebbe a magba,kevesebbet vagyok jóval,mint 1,5 éve, igaz,h addig 6 évig folyamatosan "mag"os voltam), de ami mostanában hiányzik egy tali fix leszervezéséhez pont a régebbi mag egy része. Ott nem voltak kérdések,tudtuk,hogy ha x,y ott lesz,akkor ott is lesz, tudtuk,h ha x leszervezi,az le lesz szervezve. Ergo tudtuk,h érdemes szabadidőt szerezni, és pénzt "gyűjteni" erre és arra az időpontra,mert BIZTOS lesz belőle valami.
NEM AZT ÍROM,HOGY AZ ÚJABBAK ÉLETKÉPTELENEK LENNÉNEK, EGYSZERŰEN AZT GONDOLOM,HOGY TALI SZEMPONTJÁBÓL NEM MEGY AZ ÁTÁLLÁS CSAK ÚGY HIRTELEN. Úgy működhet,hogy a régi magból 3-4en segítünk,ott leszünk, és természetesen akik alapból szerették volna megismerni egymást az újabbak közül, ők is jönnének, legszerencsésebb esetben ugyanúgy megismernénk egymást, sőt még új EB-s haverokat is szereznénk, akár olyanok személyében is akikről nem gondolnánk.
Engem speciál nem zavarna,hogy a mezőnyből 20emberből 18 engem nem akarna megismerni,hanem a maradék 19et, hiszen velük fórumozik nap,mint nap. Ettől még nem lenne esélye nem megismerni

mert picit más egy személyes tali, mint a fórumozás.
Szóval a probléma egyik megoldását abban látom,hogy összeszedek régi arcokat is, és emellett ugyanúgy jönne mindenki,aki szeretett volna augusztusban is találkozni egyet.
Veszekedni semmi értelme nincs, a kedv se menjen el, ha egyet így összehozunk,és jól is sikerül (ha már létrejön,elég jól szokott sikerülni), utána már a következő évben aztán már tényleg nem kell oda Tali kapcsán is jártas régi motoros.../persze miért ne mennénk,ha jól éreztük magunkat?/
Ezek tükrében kérdem, és hangsúlyozva még egyszer,h NEM KIZÁRVA AZOKAT AKIK MOST IS SZERETTEK VOLNA JÖNNI...TIM,SLITHER,BOWLING,SZANDI,ENRIQUE,MIIHIIPERRERO,DRIGO,ANTI,KROJF,SHARK,GRECKI közületek (velem kiegészülve) kinek lenne KEDVE úgy eljönni,h azért nem full idegen arcokat látnátok, hanem a régiek közül is 3at,4et?
Szerintem ha ebből a magból legalább 3an,4en lennénk mindjárt több réginek is megjönne a kedve,és az újabbakkal kiegészülve kisülhet egy komoly kis eurobarcás party.
szept elején kijelölnénk egy szept végi 7végét,lehetőleg amikor meccsünk van,és ahhoz igazodna a mezőny...max 2 időpont lenne szavazható (pl két egymást követő szombat),és kész...
Részemről ha legalább lenne ott fixen egy régebbi arc is,már biztosabbra tudnám,h ez össze fog jönni,és kész. Ezt a hagyományt érdemes lenne továbbvinni,és továbbra is összekovácsoló erőnek kellene lennie, mint sem bomlasztónak.
(ez volt a rövid verzió,most F1...

)