Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.29. 00:58:09

Kód: Egész kijelölése

Jövök talira szept. 14-én
1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland
5. recrea (kizárólag 18 után érek rá, mert napközben céges rendezvényen vagyok)
6. Matyi
7. Szajko
8. MessiFan 50%
Jajj, már megint miattam nem lesz tali, túl sokat írok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.08.29. 00:03:47

Akik debreceniek, vagy Debrecen környékén laknak, azoknak lenne kedve egyszer elmenni valahova megnézni egy meccset meg meginni egy bambit? Ha hárman összegyűlünk az is jó, túl sok helyet nem ismerek ahol adnak Barca meccset is, de tuti hogy lesz majd.

Erre a szeptember 14.-ei listára csak azok írhatják fel magukat akik tutira mennek? Mert én 50%-ra beígérhetem magam és a pálinkámat.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.28. 16:01:14

1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland
6. Matyi
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.27. 15:28:49

Arra, hogy megint elkezdted mondani, hogy Drigoval meglettünk volna 20-an
jah, azt más vonatkozásban írtam, de jobb is, hogy nem esett le senkinek. :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.27. 12:00:14

shutterisland írta: ezt most hogy érted ? vagy mire írod ?
Arra, hogy megint elkezdted mondani, hogy Drigoval meglettünk volna 20-an, és tképpen az előző szervezésnél is ez ment végig jó pár ember részéről, hogy "ha XY még jön, akkor megleszünk".
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.27. 09:22:30

1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.27. 06:44:48

1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland

10-én kapok egy kis pénzt, melóval meg ha gond lenne, akkor már szinte biztosan meg tudom majd oldani.
nem akarok százalékokba bocsátkozni, de fekszik nekem is ez az új felállás. :)

(Shutter, viszont tényleg ne személyektől tegyük már függővé, inkább foglalkozzon először mindenki azzal, hogy ő ott legyen, az is éppen elég nagy kihívás.)
ezt most hogy érted ? vagy mire írod ?
vargaakos
Capitá del Barça

2013.08.26. 19:46:41

Szept. 14-én minden bizonnyal Budapesten leszek, így szívesen elmegyek, ha összejön. Sokat nem írok, viszont folyamatosan olvasok, így ha ti annyira engem nem is, én titeket "ismerlek". (aki haxball-t, régen fifát játszott velem az talán jobban :D)

1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.25. 18:59:44

Mezner2 írta:
S.Agüero írta:Ez a 14-ei tali asszem jó lenne, aznap van a szülinapom, legalább meghívnátok mindenre. :mrgreen:
Korodnál fogva eléggé behatároltak a lehetőségeink.. :D Kapsz egy almalét, állom :lol: :lol:
Attól még mást is lehet venni nekem... :P

Jaj, most jut eszembe, megfogadtam, hogy nem írok ide. :oops: :D
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.25. 18:57:34

S.Agüero írta:Ez a 14-ei tali asszem jó lenne, aznap van a szülinapom, legalább meghívnátok mindenre. :mrgreen:
Korodnál fogva eléggé behatároltak a lehetőségeink.. :D Kapsz egy almalét, állom :lol: :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.25. 18:52:09

Ez a 14-ei tali asszem jó lenne, aznap van a szülinapom, legalább meghívnátok mindenre. :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.25. 18:46:28

1. sjd
2. MQuC
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.25. 18:19:01

Látom megy a buli, csak a tisztánlátás kedvéért, én vállaltam, hogy megszervezem AKKOR amikor még papíron 17 ember jött volna, aztán ahogy teltek múltak a napok a 17ből 13 a 13ból 9 lett, és azok közül is volt véleményes, akkor többen is feldobtuk, hogy toljuk el az időpontot, ezzel mindenki egyetértett, sőt volt olyan aki jelezte, hogy abban az időpontban (az előzővel ellentétben) ő is ráér.... Egyébként meg nem tudom, hogy ki hol, mekkora városban/faluban lakik de nekik elmondom, hogy itt a szervezés a legkisebb gond, amennyiben Szombaton van tali, csütörtökön el lehet intézni a pályafoglalást, 20 ember alatt pedig véleményem szerint FELESLEGES asztalt foglalni a bárok és presszók/kocsmák 95%-ában nem okoz gondot egy ekkora létszámú közösség (évek tapasztalata mondatja velem)
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.25. 18:03:26

Egy picit akkor siklott ki - érzésem szerint és ezt most akkor is leírom, ha rohadtul nem leszek népszerű - az idei taliszervezés félre, mikor Matyika szabályos kampányba kezdett, hogy az legyen, amit Ő akar.
Nos, ettől kezdve arról szólt a dolog - és ezt Matyika, te magad is leírtad többször, csak nem ezekkel a szavakkal - hogy: szegény kisfiú, először engedik el egyedül Pestre és a fórumtalira és neki csak ez az egy időpont jó, akkor ne toljunk már ki vele.
Matyika, ne haragudj meg, de nem a többség fog egyhez alkalmazkodni.
Ezúttal sajnos így lett és ebben a többiek is hibásak, mert az általad jónak tartott időpont a banda felének kérdéses volt, de Te akkor is erőltetted.
A többiek meg hagyták, mert ugye legyen tali, - legyen nah, ha már ennyire kampányolsz mellette, mert még nem voltál és végre elengednek.
Aztán mégsem lett, mert az 50-50% emberek egymás után kikoptak a listából, akikre Te, Matyika nagyon is számítottál, ugye.
Sajnos Drigonak nagyon is igaza volt a pesszimista hozzáállásban, mert tudni lehetett, hogy ez ebben a formában úgy veszett fejsze nyele, ahogy van.
Nem volt szép dolog Matyikát hagyni ennyi ideig reménykedni ilyen 25-50 %-okban.
Miihii - pörgött a topik igen, mert Matyika minden áldott nap itt sápítozott / meg FB-n is :) /- hogy kell egy szervező, meg a régi tagok neveit dobálgatták be egymás után Ő is, meg még mások is. Olyanokét is, akiknek már csak a taglistában láthatták a nevét.
Nem tudom miért kell az én nyakamba varrni azt, hogy nem lett tali. Én legalább akartam a talit, meg hívtam egy csomó embert, stb, volt még pár ilyen ember, de nem sok, a többség le se tojta az egészet kb...
Igen, ez az egy időpont volt a jó, de azért szerintem nem én vagyok a hibás, hogy erre szavaztak a legtöbben...
Nem értelek, most úgy állítasz be, mintha én megmondtam volna mindenkinek, hogy aki tud jönni 24-én az jöjjön, akinek meg a másik időpont jó, az ne írja fel magát?!
Nem tudom egyébként, hogy ki alkalmazkodott hozzám, és légyszíves másold már be azt a szöveget, ahol arra célzok, hogy legyen 24-én, mert én még sosem voltam talin. :)
Kérdéses volt sok mindenkinek a tali, az után, hogy kiderült, hogy 24-én lesz, utána még hívtam pár embert, leginkább nekik volt kérdéses, de ha nem hívom őket, még ennyi jelentkező sem lett volna. Ja, és ez az után volt, hogy le lett fixálva, hogy 24-én lesz, mert csak azon a listán voltak %-os emberek, előtte nem írogattunk ilyeneket, hogy 50%, stb...
Most ez kb. nálad azt jelenti, hogy csak azért lett volna tali, mert én annyira akartam, és a többiek megsajnáltak? :shock:
Arról meg nem én tehetek, hogy az emberek az utolsó napokban lemondták a dolgot...
Ja, és nem sápítoztam, csak próbáltam többet írni a topikba, hátha meglátják a Fórum ajánlóban, és jelentkeznek az emberek.

Na, de tanultam belőle, inkább nem is írok a topikba, meg nem hívok egy embert sem, legalább nem az én hibám lesz akkor az, ha esetlegesen elmarad a szeptemberi tali. :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.25. 17:16:09

Drigo írta: Nem. Az a szomorú, hogy megy a szájkarate, hogy mekkora jó közösség ez, de az a helyzet, hogy egy ilyen "találkozó" ennek a fokmérője. Ez a szomorú.
Látom valamiért ez a "jó közösség" téma böki nagyon a csőröd, annak ellenére, hogy ezt nagyon senki nem hangoztatta, de akkor legyen: ez egy borzalmas közösség, itt mindenki utál mindenkit, én személy szerint mindenkit itt szívből gyűlölök stb. stb. (Ja és még életképtelen is vagyok meg minden.) És akkor nem kell ezt most már lépten-nyomon bebizonyítanod, leállhatsz vele, megegyeztünk?

(Btw ahhoz képest, hogy tavaly két héttel az augusztusi találkozó előtt lett volna 3 jelentkező, most még egy héttel ezelőtt is 15-16 volt, úgy néz ki ennyit romlott a közösség tavaly óta.)
Drigo írta:Akkor Ő is pesszimista, amikor lemondta a szervezést? Vagy miért nem vetted kezedbe az irányítást utána? Ha két éve volt 10-11 ember, annyi volt most is a listán. De ez tényleg érdekel, hogy utána miért nem léptél semmit.
Ha csak ilyen szintű visszavágásokra futja, akkor csak ezért inkább ne is erőlködj, de az a helyzet, hogy ezzel másodszor is sikerült mellélőnöd, mert egyrészt az a 10-11 ember nagy jóindulattal inkább 6-7 volt kb. 24 órával a találkozó előtt az utolsó pillanatos lemondások miatt, másrészt Mezner eleve nem mondott le semmit, csak leírta, hogy szerinte nincs értelme megtartani. Én olyat mindenesetre nem láttam tőle, hogy "srácok, én mostantól nem intézek semmit, ha akartok valamit, oldjátok meg nélkülem."
De hajrá, harmadikra csak összejön talán valami ütős visszavágás, én szurkolok. (Egy tipp: ezt a miért nem csináltam én valamit témakört hanyagold)
Drigo írta:Emlékszik már a nyavalya, hogy volt-e régen olyan, aki beírta, hogy nem lesz semmi. De nem hiszem, hogy különösebben bárkit is érdekelt volna. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha bárkit is elriasztott az, hogy egy számára tök idegen ember nem "hurráhangulatban" nyilatkozik valamiről, és ezért nem találkozik az "országos cimboráival", akkor Őt csak sajnálni tudom.
Még mindig nem érted, de akkor leírom egyszerűen: ha lelkesedést vársz el az emberektől, akkor esetleg meg kéne próbálni nem demoralizálni őket. Márpedig ha ennyire fontos számodra az, hogy az emberek mennyire lelkesek a találkozó kapcsán, akkor ezért tudtál is volna tenni valamit, ha már másért nem. Ennyi.
Azért meg sehol nem fognak megdicsérni, ha egy kezdeményezésbe állandóan beleszólsz, hogy nem fog sikerülni, de azért meg végképp nem, ha aztán meg még oda is állsz a végén, hogy "mekkora bénák vagytok, nem megmondtam előre?", ezt meg légy szíves vedd tudomásul, ha már ezt végig akarod játszani.
Drigo írta:
De itt a lehetőség, fogd a naptárad, nézd meg a szeptembert, bökj rá egy hétvégére, foglalj pályát, kocsmát. Írd ide a dátumot, aztán csődítsd a népet.
Köszönöm az "útmutatást", de az a helyzet, hogy itt tévedésben vagy abból a szempontból, hogy én nem tartozom az "életképtelen 99%"-odba, úgyhogy én ezt speciel meg tudom oldani önállóan is. (Viszont éppen ezért továbbra is nagyon irritál az észosztás olyanok részéről, akiknek saját bevallásuk szerint semmi közük az egészhez.)

1. sjd
(Shutter, viszont tényleg ne személyektől tegyük már függővé, inkább foglalkozzon először mindenki azzal, hogy ő ott legyen, az is éppen elég nagy kihívás.)
El fanático
Entrenador del Barça

2013.08.25. 16:35:38

Nem szeretnék megbántani senkit sem, sőt. Az is igaz, hogy eddig csupán egyetlen talin vettem részt, a 2010.évin.
Komolyan mondom, ha a piszkos anyagiak engednék, akkor minden évben mentem volna, pedig vidéki is vagyok és egyetlen lány a "bandában" / lagalábbis 3 éve így volt /de nagyon jól éreztem magam.
Jókat beszélgettünk, örkörködtünk, cukkoltuk egymást :mrgreen:
Nagyon szívesen találkoznék újra azokkal, akik akkor ott voltak / Ozsi, Miihii, Bowling, Ördi, Kurdt, Andris és a többiek. Krojf komát nem írom, mert vele minden héten találkozom a városban :) /

Most sem azzal volt a gond, hogy több időpontból kellett válsztani, hiszen 3 éve is így volt és szintén pont augusztus végén volt az a tali is.
Sőt, ha jól emlékszem rá, akkor sem volt főszervező. Voltak, akik akartak focizni és valaki tudta azt pályát. A kocsma pedig még út közben is két esélyes volt, hogy ide vagy oda. Egy fix dolog volt: a Népligeti találka pont. Mi ketten Krofjf-al például 11 megállót metróztunk oda, mert akkor még Árpád hídhoz érkezett a buszunk és mégsem "ajvékoltunk" miatta.

Egy picit akkor siklott ki - érzésem szerint és ezt most akkor is leírom, ha rohadtul nem leszek népszerű - az idei taliszervezés félre, mikor Matyika szabályos kampányba kezdett, hogy az legyen, amit Ő akar.
Nos, ettől kezdve arról szólt a dolog - és ezt Matyika, te magad is leírtad többször, csak nem ezekkel a szavakkal - hogy: szegény kisfiú, először engedik el egyedül Pestre és a fórumtalira és neki csak ez az egy időpont jó, akkor ne toljunk már ki vele.
Matyika, ne haragudj meg, de nem a többség fog egyhez alkalmazkodni.
Ezúttal sajnos így lett és ebben a többiek is hibásak, mert az általad jónak tartott időpont a banda felének kérdéses volt, de Te akkor is erőltetted.
A többiek meg hagyták, mert ugye legyen tali, - legyen nah, ha már ennyire kampányolsz mellette, mert még nem voltál és végre elengednek.
Aztán mégsem lett, mert az 50-50% emberek egymás után kikoptak a listából, akikre Te, Matyika nagyon is számítottál, ugye.
Sajnos Drigonak nagyon is igaza volt a pesszimista hozzáállásban, mert tudni lehetett, hogy ez ebben a formában úgy veszett fejsze nyele, ahogy van.
Nem volt szép dolog Matyikát hagyni ennyi ideig reménykedni ilyen 25-50 %-okban.
Miihii - pörgött a topik igen, mert Matyika minden áldott nap itt sápítozott / meg FB-n is :) /- hogy kell egy szervező, meg a régi tagok neveit dobálgatták be egymás után Ő is, meg még mások is. Olyanokét is, akiknek már csak a taglistában láthatták a nevét.

A szeptembei tali összejöhet, HA - ahogy Ozsi és Miihii is írta - tényleg van hajlandóság bennetek kibújni a monitor mögül. Az anyagiak tekintetében pedig a vidékiek tényleg hátrányból indulnak, mert csak az utazás min.5 ezerbe fáj és órák hosszáig tartó zötykölődést jelent.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.25. 15:44:08

Ez egy elég jó kezdeményezés :) Remélem összejön.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.08.25. 14:00:57

Üdv all!

Most csak röviden, F1 után talán hosszabban:

Lehetne esőnap, de tényleg nincs rá más megoldás,mint 3 héttel előtte kijelölni egy fix időpontot, és csődíteni a népet.

Nem megsértve a mostani magot (én magam már nem rakom ebbe a magba,kevesebbet vagyok jóval,mint 1,5 éve, igaz,h addig 6 évig folyamatosan "mag"os voltam), de ami mostanában hiányzik egy tali fix leszervezéséhez pont a régebbi mag egy része. Ott nem voltak kérdések,tudtuk,hogy ha x,y ott lesz,akkor ott is lesz, tudtuk,h ha x leszervezi,az le lesz szervezve. Ergo tudtuk,h érdemes szabadidőt szerezni, és pénzt "gyűjteni" erre és arra az időpontra,mert BIZTOS lesz belőle valami.

NEM AZT ÍROM,HOGY AZ ÚJABBAK ÉLETKÉPTELENEK LENNÉNEK, EGYSZERŰEN AZT GONDOLOM,HOGY TALI SZEMPONTJÁBÓL NEM MEGY AZ ÁTÁLLÁS CSAK ÚGY HIRTELEN. Úgy működhet,hogy a régi magból 3-4en segítünk,ott leszünk, és természetesen akik alapból szerették volna megismerni egymást az újabbak közül, ők is jönnének, legszerencsésebb esetben ugyanúgy megismernénk egymást, sőt még új EB-s haverokat is szereznénk, akár olyanok személyében is akikről nem gondolnánk.

Engem speciál nem zavarna,hogy a mezőnyből 20emberből 18 engem nem akarna megismerni,hanem a maradék 19et, hiszen velük fórumozik nap,mint nap. Ettől még nem lenne esélye nem megismerni :D mert picit más egy személyes tali, mint a fórumozás.

Szóval a probléma egyik megoldását abban látom,hogy összeszedek régi arcokat is, és emellett ugyanúgy jönne mindenki,aki szeretett volna augusztusban is találkozni egyet.

Veszekedni semmi értelme nincs, a kedv se menjen el, ha egyet így összehozunk,és jól is sikerül (ha már létrejön,elég jól szokott sikerülni), utána már a következő évben aztán már tényleg nem kell oda Tali kapcsán is jártas régi motoros.../persze miért ne mennénk,ha jól éreztük magunkat?/

Ezek tükrében kérdem, és hangsúlyozva még egyszer,h NEM KIZÁRVA AZOKAT AKIK MOST IS SZERETTEK VOLNA JÖNNI...TIM,SLITHER,BOWLING,SZANDI,ENRIQUE,MIIHIIPERRERO,DRIGO,ANTI,KROJF,SHARK,GRECKI közületek (velem kiegészülve) kinek lenne KEDVE úgy eljönni,h azért nem full idegen arcokat látnátok, hanem a régiek közül is 3at,4et?

Szerintem ha ebből a magból legalább 3an,4en lennénk mindjárt több réginek is megjönne a kedve,és az újabbakkal kiegészülve kisülhet egy komoly kis eurobarcás party.

szept elején kijelölnénk egy szept végi 7végét,lehetőleg amikor meccsünk van,és ahhoz igazodna a mezőny...max 2 időpont lenne szavazható (pl két egymást követő szombat),és kész...

Részemről ha legalább lenne ott fixen egy régebbi arc is,már biztosabbra tudnám,h ez össze fog jönni,és kész. Ezt a hagyományt érdemes lenne továbbvinni,és továbbra is összekovácsoló erőnek kellene lennie, mint sem bomlasztónak.

(ez volt a rövid verzió,most F1... :mrgreen: )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2013.08.25. 11:58:24

Nem könnyű kérdés ez a tali dolog, de azért összeveszni teljesen felesleges miatta sztem. Főleg miután nem egy, nem két emberen múlott az egész.

Ahogy látható az elmúlt évek során, egyre kevesebb az érdeklődés a dologra és egymásra. Két éve is már elég kevesen voltak, pedig a kezdeti lendület még megvolt. Aztán elég családias hangulatú lett, ahogy mondták a résztvevők. Tavaly is már kudarcba fulladt, mert szépen elkezdett fogyatkozni a nép, ahogy idén is beállt a dolog. Ez pedig független a régiektől, Drigo-tól, a szervező személyétől, pusztán a jelenlévő társaságon múlik.

Én megértem Drigo hozzáállását, h nem sok reményt fűzött hozzá, miután észrevehető, h mennyire nem szempont egy ilyen tali mostanában már. Az, h ~15k userből előzetesen alig jön össze 20 felhasználó, amiből tudni lehet, h úgyis lesz, akinek közbejön vmi (ez általános tapasztalat a korábbi talikról is), előrevetíti, h nem lehet annyira komolyan ebben gondolkodni. Legalábbis olyan szinten, h komolyabb szervezést igényeljen, semmiképp. 6-8 ember gond és különösebb utánajárás nélkül is össze tud jönni, nem nagy kihívás helyet foglalni vhol ennyi főre és valszeg a foci már automatice ment is a levesbe.

Am is, ha belegondoltok, igazából nem is égetően fontos vmi vezérnek lennie a dologban, egy főszervezőnek. Minek? Ha van érdeklődés, akkor ki kell jelölni egy időpontot és ha van létszám, akkor tényleg csak két telefon lenne a pályafoglalás és a kocsmafoglalás. A meeting pont adott, mert a népligeti kocsma úgymond központi helyen van, így a starthely meg is van, délelőtt gyülekező ott. A focira a közelben lehet helyet találni, annak az időpontja és az időtartama meg úgyis attól függ hány fő van ott és mikorra ér be mindenki. Szintén nem sokat kell menni egy kajálási lehetőségért, aztán már "csak" el kell jutni az eseti csúcspont helyszínére. Ennek a kitalálására meg segítség lehet pesti illetőségű emberke, aki esetleg tud vmi normális helyről a focitól nem túl messze, ilyen meg azért csak van ennyi emberből. Az odajutásban is ugyanígy tudnak a helyiek kalauzolni, így az sem nagy kihívás. Tehát a szervezés érdemi része a legkevesebb lenne, a főbb gond az érdeklődés. Oké, nem gáz, ha valaki foglalkozik a kérdéssel, de nem kell egy kimondott embernek lennie, sőt. Igazából ahogy most is voltak az előkészületek, simán meg lehetett volna oldani. Felraktam az időpontokat, leszűkült egyre, volt lista. Többen is kirakták aláírásba a talit meg azért pörgött a topic, uh látható volt a készülődés. Az, h nem lett meg a hely a focira meg az estére, inkább annak a következménye volt, h kezdett megcsappanni a létszám, ahogy közeledett az idő, semmint annak, h nem volt vmi főszervező.

Tudom, mit pofázok, ha én sem mentem volna... Ahogy írtam is, megvolt az oka, amiért visszakoztam, főleg látva az idő haladtával, h mennyire ingatag ez a tali dolog. De ettől függetlenül a véleményemet elmondom, ahogy korábban is segítettem amennyit tudtam.

Szó van egy esőnapos megoldásról, szeptemberben. Nem tudom h Ozsi tényleg megoldja e a foci és az esti program helyszíneit Zalából, de mindenesetre célszerűnek gondolom akkor mielőbb kitűzni az időpontot (egyet) , aztán lehetne rá jelentkezni. Ha van érdeklődés, akkor akár egy héttel az időpont előtt is el lehet intézni a helyszíneket, az tényleg viszonylag egyszerűnek tűnő feladat. A nehezebb összelasszózni a népeket... Ezután még maximum annyit kell eldönteni, h ha mondjuk 6-7 ember jönne össze, akkor is meg legyen e tartva, de ez megint nem főszervező kérdése, hanem a játékban maradt emberek hozzáállása. (Pláne, h akkoriban már sanszos az esősebb időjárás is, ami előrevetíti a last minute lemondásokat...)

Tehát sztem felesleges marnotok egymást, többről van itt szó, mint amiről beszéltek, nem egy-két-három ember függvénye az egész. Sokkal inkább arról, h elég meredek az, h ennyi emberből nincs mondjuk 15, aki időt szakítana arra, h megismerje azokat, akikkel elbeszélget itt nap, mint nap. Mert azért a jelek azt mutatják, h legalább ennyi emberke van itt, akik igen jól eldiskurálnak, mennek az ugratások, stb.. , dobná magát, h pár sör mellett is meg lehetne ezt tenni. Csak akarni kellene.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Drigo
Eurobarca Staff

2013.08.25. 11:52:43

sjd írta:Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a probléma, ha ezzel más is így van. Szomorú, hogy emberek, akikre nem vagy kíváncsi, nem kíváncsiak egymásra?
Nem. Az a szomorú, hogy megy a szájkarate, hogy mekkora jó közösség ez, de az a helyzet, hogy egy ilyen "találkozó" ennek a fokmérője. Ez a szomorú.
sjd írta:A tény az, hogy két éve meg volt tartva a tali úgy, hogy kb. 7-8-an fociztunk és összesen voltunk 10-11en. (Az más kérdés, hogy esetleg ez nem jött be valakinek.) Innentől kezdve az "ennek a programnak nincs értelme ennyi ember alatt" című meglátások nálam kimerítik a pesszimizmus fogalmát, és tényleg csak arra voltak jók, hogy most megmondhasd, hogy "na ugye igazam volt, én megmondtam előre". (Ez utóbbit szinte minden alkalommal leírtad.) Többször kijelented, hogy semmi közöd az egészhez, de azért lelkesen mondod, hogy miért és hogyan nem fog ez sikerülni. Kíváncsi lennék, hogy mint kívülálló, mi volt ezzel a célod (ha már tevőlegesen nem tudtál/akartál segíteni), azon kívül, hogy végül idejöhess tegnap, és megmondd, hogy igazad volt.

De hadd térjek vissza arra, hogy régen, amikor minden olyan jó volt és mindenki várta a találkozót, az úgy nézett ki, hogy rendszeresen beírta valaki, hogy ebből nem lesz semmi?
És még csak nem is arról van szó, hogy esetleg emiatt nem jelentkezett valaki, hanem sikeresen elterjedt az a nézet, hogy ha nincs meg x ember, akkor nincs is értelme az egésznek. (És gondolom ezt olyan arcok, akik még soha nem voltak találkozón, nem maguktól találták ki.)

Mert Mezner magára vállalta ezt a részét. :wink:
Akkor Ő is pesszimista, amikor lemondta a szervezést? Vagy miért nem vetted kezedbe az irányítást utána? Ha két éve volt 10-11 ember, annyi volt most is a listán. De ez tényleg érdekel, hogy utána miért nem léptél semmit.

Emlékszik már a nyavalya, hogy volt-e régen olyan, aki beírta, hogy nem lesz semmi. De nem hiszem, hogy különösebben bárkit is érdekelt volna. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha bárkit is elriasztott az, hogy egy számára tök idegen ember nem "hurráhangulatban" nyilatkozik valamiről, és ezért nem találkozik az "országos cimboráival", akkor Őt csak sajnálni tudom.

De itt a lehetőség, fogd a naptárad, nézd meg a szeptembert, bökj rá egy hétvégére, foglalj pályát, kocsmát. Írd ide a dátumot, aztán csődítsd a népet.

Ígérem, hogy egy rossz szót nem fogok szólni, maximum sopánkodok majd az élménybeszámolókat olvasva ): Sőt, ha ettől jobb lesz a kicsi lelkednek, annyiszor leírom, hogy de jó lesz, mindenki hozzon még egy embert (vagy amit kigondolsz), ahányszor csak szeretnéd.
shutterisland írta:
Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá. Ennek ellenére írtam, hogy segítek a szervezésben (amit 99% annyira túlmisztifikál, de a valóság az, hogy csak életképtelenek).
pedig eljöhettél volna, kapásból lettünk volna 20-an.
Ekkora király lennék, hogy kiteszek 5-6 embert? Fogyasztásban talán, de nekem is csak két lábam van, ráadásul, amit tudok vele művelni, maximum arra predesztinál, hogy egy átlagos embert érjek a fociban.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.25. 02:20:10

Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá. Ennek ellenére írtam, hogy segítek a szervezésben (amit 99% annyira túlmisztifikál, de a valóság az, hogy csak életképtelenek).
pedig eljöhettél volna, kapásból lettünk volna 20-an.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.25. 01:08:39

S.Agüero írta: Igen, majd én valószínűleg innen Berényből 15 évesen leszervezem a talit úgy, hogy még egyszer sem voltam ilyen találkozón, meg még Pesten sem jártam sosem egyedül. Ez még viccnek is rossz. :D
Most az mindegy, hogy ki mennyire kompetens a témában, az a lényeg, hogy úgy biztosan nem fog történni semmi, ha mindenki azt várja, hogy majd más megcsinálja.
Persze úgy már egészen máshogy néz ki a dolog, ha Ozsi ezt vállalja, de addig egy kicsit furcsának tűnt, amíg gyakorlatilag kiosztottad rá ezt a szerepet. :D
De a kérdést megfogalmazhatom úgy is, hogy ha éppen akkor nem ér rá, akkor mi lenne eszerint a forgatókönyv szerint? Mert akkor megint ott tartunk, hogy nincs senki, aki összefogja az egészet, mert magától senki nem állna az élére.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.25. 00:51:31

Még igazad is lenne, ha aztán nem akarnád ezt a feladatot valaki másra kiosztani. És akkor mi lesz, ha Ozsi ezt nem így gondolja? Pont alakul ki az, hogy mindenki várja a csodát, és aztán végül senki nem szervez semmit.
Igen, majd én valószínűleg innen Berényből 15 évesen leszervezem a talit úgy, hogy még egyszer sem voltam ilyen találkozón, meg még Pesten sem jártam sosem egyedül. Ez még viccnek is rossz. :D

Amúgy Ozsival már ezt beszéltük a facebook-os csoportban, és ő mondta ezt az ötletet.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.25. 00:34:50

Drigo írta: Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá.
Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a probléma, ha ezzel más is így van. Szomorú, hogy emberek, akikre nem vagy kíváncsi, nem kíváncsiak egymásra?
Drigo írta:Nem voltam pesszimista, csak tényeket írtam le. Egyébként nem vagyok én senki, hogy bármi is tőlem függjön, a focival kapcsolatban is csak leírtam a tapasztalataimat meg a meglátásaimat. Ha bárki is azért nem jelentkezett a találkozóra, mert ezeket leírtam, azt meg csak sajnálni tudom.
A tény az, hogy két éve meg volt tartva a tali úgy, hogy kb. 7-8-an fociztunk és összesen voltunk 10-11en. (Az más kérdés, hogy esetleg ez nem jött be valakinek.) Innentől kezdve az "ennek a programnak nincs értelme ennyi ember alatt" című meglátások nálam kimerítik a pesszimizmus fogalmát, és tényleg csak arra voltak jók, hogy most megmondhasd, hogy "na ugye igazam volt, én megmondtam előre". (Ez utóbbit szinte minden alkalommal leírtad.) Többször kijelented, hogy semmi közöd az egészhez, de azért lelkesen mondod, hogy miért és hogyan nem fog ez sikerülni. Kíváncsi lennék, hogy mint kívülálló, mi volt ezzel a célod (ha már tevőlegesen nem tudtál/akartál segíteni), azon kívül, hogy végül idejöhess tegnap, és megmondd, hogy igazad volt.

De hadd térjek vissza arra, hogy régen, amikor minden olyan jó volt és mindenki várta a találkozót, az úgy nézett ki, hogy rendszeresen beírta valaki, hogy ebből nem lesz semmi?
És még csak nem is arról van szó, hogy esetleg emiatt nem jelentkezett valaki, hanem sikeresen elterjedt az a nézet, hogy ha nincs meg x ember, akkor nincs is értelme az egésznek. (És gondolom ezt olyan arcok, akik még soha nem voltak találkozón, nem maguktól találták ki.)
Drigo írta:De ha Te annyira optimista vagy, miért nem foglaltál pályát, kocsmát, ha már úgyis felajánlottad korábban?
Mert Mezner magára vállalta ezt a részét. :wink:
S.Agüero írta: Egyébként szerintem ami hiányzott a mostani taliból, a létszámon kívül az az, hogy nem volt egy olyan ember, aki a kezébe vette volna az írányítást, és azt mondta volna, hogy itt a pálya meg a kocsma, ez az időpont, jöjjön aki akar.
Remélem szeptemberben ez a ember meglesz, Ozsi személyében. :)
Még igazad is lenne, ha aztán nem akarnád ezt a feladatot valaki másra kiosztani. És akkor mi lesz, ha Ozsi ezt nem így gondolja? Pont alakul ki az, hogy mindenki várja a csodát, és aztán végül senki nem szervez semmit.
Drigo
Eurobarca Staff

2013.08.24. 19:36:31

sjd írta:És régen még Te sem azt írogattad be ide, hogy "úgysem lesz ebből semmi" meg "12 ember alatt nincs értelme a focinak", hanem az elsők között iratkoztál fel...

Komolyan nem értem, hogy miért várod el, hogy a találkozó prioritás legyen az embereknél, ha nálad sem volt az. Próbálsz úgy csinálni, mintha ez valami tőled független dolog lenne, miközben élen jártál a "magasról teszek az egészre" attitűd terjesztésében.

Engem borzalmasan irritált ez a pesszimista hozzáállás, amit még jó néhány ember átvett, hogy legalább hetente egyszer meg kell jegyezni, hogy ebből nem lesz semmi. Így persze, hogy nem is lesz és inkább megy mindenki szülinapra.

Nem voltam pesszimista, csak tényeket írtam le. Egyébként nem vagyok én senki, hogy bármi is tőlem függjön, a focival kapcsolatban is csak leírtam a tapasztalataimat meg a meglátásaimat. Ha bárki is azért nem jelentkezett a találkozóra, mert ezeket leírtam, azt meg csak sajnálni tudom.

De ha Te annyira optimista vagy, miért nem foglaltál pályát, kocsmát, ha már úgyis felajánlottad korábban?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Válasz küldése