Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
Jövök talira szept. 14-én
1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland
5. recrea (kizárólag 18 után érek rá, mert napközben céges rendezvényen vagyok)
6. Matyi
7. Szajko
8. MessiFan 50%
1. sjd
2. MQuC
3. vargaakos
4. shutterisland
5. recrea (kizárólag 18 után érek rá, mert napközben céges rendezvényen vagyok)
6. Matyi
jah, azt más vonatkozásban írtam, de jobb is, hogy nem esett le senkinek.Arra, hogy megint elkezdted mondani, hogy Drigoval meglettünk volna 20-an
Arra, hogy megint elkezdted mondani, hogy Drigoval meglettünk volna 20-an, és tképpen az előző szervezésnél is ez ment végig jó pár ember részéről, hogy "ha XY még jön, akkor megleszünk".shutterisland írta: ezt most hogy érted ? vagy mire írod ?
ezt most hogy érted ? vagy mire írod ?(Shutter, viszont tényleg ne személyektől tegyük már függővé, inkább foglalkozzon először mindenki azzal, hogy ő ott legyen, az is éppen elég nagy kihívás.)
Attól még mást is lehet venni nekem...Mezner2 írta:Korodnál fogva eléggé behatároltak a lehetőségeink..S.Agüero írta:Ez a 14-ei tali asszem jó lenne, aznap van a szülinapom, legalább meghívnátok mindenre.Kapsz egy almalét, állom
![]()
Korodnál fogva eléggé behatároltak a lehetőségeink..S.Agüero írta:Ez a 14-ei tali asszem jó lenne, aznap van a szülinapom, legalább meghívnátok mindenre.
Nem tudom miért kell az én nyakamba varrni azt, hogy nem lett tali. Én legalább akartam a talit, meg hívtam egy csomó embert, stb, volt még pár ilyen ember, de nem sok, a többség le se tojta az egészet kb...Egy picit akkor siklott ki - érzésem szerint és ezt most akkor is leírom, ha rohadtul nem leszek népszerű - az idei taliszervezés félre, mikor Matyika szabályos kampányba kezdett, hogy az legyen, amit Ő akar.
Nos, ettől kezdve arról szólt a dolog - és ezt Matyika, te magad is leírtad többször, csak nem ezekkel a szavakkal - hogy: szegény kisfiú, először engedik el egyedül Pestre és a fórumtalira és neki csak ez az egy időpont jó, akkor ne toljunk már ki vele.
Matyika, ne haragudj meg, de nem a többség fog egyhez alkalmazkodni.
Ezúttal sajnos így lett és ebben a többiek is hibásak, mert az általad jónak tartott időpont a banda felének kérdéses volt, de Te akkor is erőltetted.
A többiek meg hagyták, mert ugye legyen tali, - legyen nah, ha már ennyire kampányolsz mellette, mert még nem voltál és végre elengednek.
Aztán mégsem lett, mert az 50-50% emberek egymás után kikoptak a listából, akikre Te, Matyika nagyon is számítottál, ugye.
Sajnos Drigonak nagyon is igaza volt a pesszimista hozzáállásban, mert tudni lehetett, hogy ez ebben a formában úgy veszett fejsze nyele, ahogy van.
Nem volt szép dolog Matyikát hagyni ennyi ideig reménykedni ilyen 25-50 %-okban.
Miihii - pörgött a topik igen, mert Matyika minden áldott nap itt sápítozott / meg FB-n is/- hogy kell egy szervező, meg a régi tagok neveit dobálgatták be egymás után Ő is, meg még mások is. Olyanokét is, akiknek már csak a taglistában láthatták a nevét.
Látom valamiért ez a "jó közösség" téma böki nagyon a csőröd, annak ellenére, hogy ezt nagyon senki nem hangoztatta, de akkor legyen: ez egy borzalmas közösség, itt mindenki utál mindenkit, én személy szerint mindenkit itt szívből gyűlölök stb. stb. (Ja és még életképtelen is vagyok meg minden.) És akkor nem kell ezt most már lépten-nyomon bebizonyítanod, leállhatsz vele, megegyeztünk?Drigo írta: Nem. Az a szomorú, hogy megy a szájkarate, hogy mekkora jó közösség ez, de az a helyzet, hogy egy ilyen "találkozó" ennek a fokmérője. Ez a szomorú.
Ha csak ilyen szintű visszavágásokra futja, akkor csak ezért inkább ne is erőlködj, de az a helyzet, hogy ezzel másodszor is sikerült mellélőnöd, mert egyrészt az a 10-11 ember nagy jóindulattal inkább 6-7 volt kb. 24 órával a találkozó előtt az utolsó pillanatos lemondások miatt, másrészt Mezner eleve nem mondott le semmit, csak leírta, hogy szerinte nincs értelme megtartani. Én olyat mindenesetre nem láttam tőle, hogy "srácok, én mostantól nem intézek semmit, ha akartok valamit, oldjátok meg nélkülem."Drigo írta:Akkor Ő is pesszimista, amikor lemondta a szervezést? Vagy miért nem vetted kezedbe az irányítást utána? Ha két éve volt 10-11 ember, annyi volt most is a listán. De ez tényleg érdekel, hogy utána miért nem léptél semmit.
Még mindig nem érted, de akkor leírom egyszerűen: ha lelkesedést vársz el az emberektől, akkor esetleg meg kéne próbálni nem demoralizálni őket. Márpedig ha ennyire fontos számodra az, hogy az emberek mennyire lelkesek a találkozó kapcsán, akkor ezért tudtál is volna tenni valamit, ha már másért nem. Ennyi.Drigo írta:Emlékszik már a nyavalya, hogy volt-e régen olyan, aki beírta, hogy nem lesz semmi. De nem hiszem, hogy különösebben bárkit is érdekelt volna. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha bárkit is elriasztott az, hogy egy számára tök idegen ember nem "hurráhangulatban" nyilatkozik valamiről, és ezért nem találkozik az "országos cimboráival", akkor Őt csak sajnálni tudom.
Köszönöm az "útmutatást", de az a helyzet, hogy itt tévedésben vagy abból a szempontból, hogy én nem tartozom az "életképtelen 99%"-odba, úgyhogy én ezt speciel meg tudom oldani önállóan is. (Viszont éppen ezért továbbra is nagyon irritál az észosztás olyanok részéről, akiknek saját bevallásuk szerint semmi közük az egészhez.)Drigo írta:
De itt a lehetőség, fogd a naptárad, nézd meg a szeptembert, bökj rá egy hétvégére, foglalj pályát, kocsmát. Írd ide a dátumot, aztán csődítsd a népet.
1. sjd
Nem. Az a szomorú, hogy megy a szájkarate, hogy mekkora jó közösség ez, de az a helyzet, hogy egy ilyen "találkozó" ennek a fokmérője. Ez a szomorú.sjd írta:Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a probléma, ha ezzel más is így van. Szomorú, hogy emberek, akikre nem vagy kíváncsi, nem kíváncsiak egymásra?
Akkor Ő is pesszimista, amikor lemondta a szervezést? Vagy miért nem vetted kezedbe az irányítást utána? Ha két éve volt 10-11 ember, annyi volt most is a listán. De ez tényleg érdekel, hogy utána miért nem léptél semmit.sjd írta:A tény az, hogy két éve meg volt tartva a tali úgy, hogy kb. 7-8-an fociztunk és összesen voltunk 10-11en. (Az más kérdés, hogy esetleg ez nem jött be valakinek.) Innentől kezdve az "ennek a programnak nincs értelme ennyi ember alatt" című meglátások nálam kimerítik a pesszimizmus fogalmát, és tényleg csak arra voltak jók, hogy most megmondhasd, hogy "na ugye igazam volt, én megmondtam előre". (Ez utóbbit szinte minden alkalommal leírtad.) Többször kijelented, hogy semmi közöd az egészhez, de azért lelkesen mondod, hogy miért és hogyan nem fog ez sikerülni. Kíváncsi lennék, hogy mint kívülálló, mi volt ezzel a célod (ha már tevőlegesen nem tudtál/akartál segíteni), azon kívül, hogy végül idejöhess tegnap, és megmondd, hogy igazad volt.
De hadd térjek vissza arra, hogy régen, amikor minden olyan jó volt és mindenki várta a találkozót, az úgy nézett ki, hogy rendszeresen beírta valaki, hogy ebből nem lesz semmi?
És még csak nem is arról van szó, hogy esetleg emiatt nem jelentkezett valaki, hanem sikeresen elterjedt az a nézet, hogy ha nincs meg x ember, akkor nincs is értelme az egésznek. (És gondolom ezt olyan arcok, akik még soha nem voltak találkozón, nem maguktól találták ki.)
Mert Mezner magára vállalta ezt a részét.
Ekkora király lennék, hogy kiteszek 5-6 embert? Fogyasztásban talán, de nekem is csak két lábam van, ráadásul, amit tudok vele művelni, maximum arra predesztinál, hogy egy átlagos embert érjek a fociban.shutterisland írta:pedig eljöhettél volna, kapásból lettünk volna 20-an.Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá. Ennek ellenére írtam, hogy segítek a szervezésben (amit 99% annyira túlmisztifikál, de a valóság az, hogy csak életképtelenek).
pedig eljöhettél volna, kapásból lettünk volna 20-an.Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá. Ennek ellenére írtam, hogy segítek a szervezésben (amit 99% annyira túlmisztifikál, de a valóság az, hogy csak életképtelenek).
Most az mindegy, hogy ki mennyire kompetens a témában, az a lényeg, hogy úgy biztosan nem fog történni semmi, ha mindenki azt várja, hogy majd más megcsinálja.S.Agüero írta: Igen, majd én valószínűleg innen Berényből 15 évesen leszervezem a talit úgy, hogy még egyszer sem voltam ilyen találkozón, meg még Pesten sem jártam sosem egyedül. Ez még viccnek is rossz.![]()
Igen, majd én valószínűleg innen Berényből 15 évesen leszervezem a talit úgy, hogy még egyszer sem voltam ilyen találkozón, meg még Pesten sem jártam sosem egyedül. Ez még viccnek is rossz.Még igazad is lenne, ha aztán nem akarnád ezt a feladatot valaki másra kiosztani. És akkor mi lesz, ha Ozsi ezt nem így gondolja? Pont alakul ki az, hogy mindenki várja a csodát, és aztán végül senki nem szervez semmit.
Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a probléma, ha ezzel más is így van. Szomorú, hogy emberek, akikre nem vagy kíváncsi, nem kíváncsiak egymásra?Drigo írta: Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá.
A tény az, hogy két éve meg volt tartva a tali úgy, hogy kb. 7-8-an fociztunk és összesen voltunk 10-11en. (Az más kérdés, hogy esetleg ez nem jött be valakinek.) Innentől kezdve az "ennek a programnak nincs értelme ennyi ember alatt" című meglátások nálam kimerítik a pesszimizmus fogalmát, és tényleg csak arra voltak jók, hogy most megmondhasd, hogy "na ugye igazam volt, én megmondtam előre". (Ez utóbbit szinte minden alkalommal leírtad.) Többször kijelented, hogy semmi közöd az egészhez, de azért lelkesen mondod, hogy miért és hogyan nem fog ez sikerülni. Kíváncsi lennék, hogy mint kívülálló, mi volt ezzel a célod (ha már tevőlegesen nem tudtál/akartál segíteni), azon kívül, hogy végül idejöhess tegnap, és megmondd, hogy igazad volt.Drigo írta:Nem voltam pesszimista, csak tényeket írtam le. Egyébként nem vagyok én senki, hogy bármi is tőlem függjön, a focival kapcsolatban is csak leírtam a tapasztalataimat meg a meglátásaimat. Ha bárki is azért nem jelentkezett a találkozóra, mert ezeket leírtam, azt meg csak sajnálni tudom.
Mert Mezner magára vállalta ezt a részét.Drigo írta:De ha Te annyira optimista vagy, miért nem foglaltál pályát, kocsmát, ha már úgyis felajánlottad korábban?
Még igazad is lenne, ha aztán nem akarnád ezt a feladatot valaki másra kiosztani. És akkor mi lesz, ha Ozsi ezt nem így gondolja? Pont alakul ki az, hogy mindenki várja a csodát, és aztán végül senki nem szervez semmit.S.Agüero írta: Egyébként szerintem ami hiányzott a mostani taliból, a létszámon kívül az az, hogy nem volt egy olyan ember, aki a kezébe vette volna az írányítást, és azt mondta volna, hogy itt a pálya meg a kocsma, ez az időpont, jöjjön aki akar.
Remélem szeptemberben ez a ember meglesz, Ozsi személyében.
Nem iratkoztam fel, mert különösebben senki sem izgat annyira, hogy élőben is kíváncsi legyek rá. Ennek ellenére írtam, hogy segítek a szervezésben (amit 99% annyira túlmisztifikál, de a valóság az, hogy csak életképtelenek).sjd írta:És régen még Te sem azt írogattad be ide, hogy "úgysem lesz ebből semmi" meg "12 ember alatt nincs értelme a focinak", hanem az elsők között iratkoztál fel...
Komolyan nem értem, hogy miért várod el, hogy a találkozó prioritás legyen az embereknél, ha nálad sem volt az. Próbálsz úgy csinálni, mintha ez valami tőled független dolog lenne, miközben élen jártál a "magasról teszek az egészre" attitűd terjesztésében.
Engem borzalmasan irritált ez a pesszimista hozzáállás, amit még jó néhány ember átvett, hogy legalább hetente egyszer meg kell jegyezni, hogy ebből nem lesz semmi. Így persze, hogy nem is lesz és inkább megy mindenki szülinapra.