Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
annak aki vmilyen szinten rendszerességgel jár moziba, nem hiszem hogy az az 500-1000 ft plusz megfizethetetlen lenne (mondom ugy, h lovesem sincs mennyi egy mozijegymatador írta:Jogos, de biztos csomóan meg azért nem mentek el, mert a 3D-s filmek ára másfélszerese a normálnak.
Amúgy lehet, hogy csak nekem tűnik így első klikkre furcsának két film ilyen módon való összevetése.kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic és közel háromszor annyit, mint a 9. helyezett Harry Potter. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra (ugye az is alap h nem mindenki 3D-ben nézte); vagyis ha nem lenne a 3D, akkor lehet, hogy nem vezetne, de a top5-ben akkor is tuti ott lenne...visca el barca írta: avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Jogos, de biztos csomóan meg azért nem mentek el, mert a 3D-s filmek ára másfélszerese a normálnak.de ha felhivnék 50 embert a telefonkonyvemből, aki megnézte 49,5 biztos azt mondaná h csak 3d miatt ment el...
abból indult ki, hogy a 3D-jegyek drágábbak...visca el barca írta:ezt hogy hoztad ki?kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra
amugy meg nem tudom. én meg sem néztem. de ha felhivnék 50 embert a telefonkonyvemből, aki megnézte 49,5 biztos azt mondaná h csak 3d miatt ment el... sztem a legtöbb ember azt sem tudja h mirol szolt a film, csak az jut az eszébe, hogy kék lények meg 3d...
ezt hogy hoztad ki?kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra
Ha nem lett volna 3D-ben szerintem sokan meg se nézték volna. Köztül én sem. MIkor először láttam a trailer-ét azt mondtam milyen hülyeség ezt biztos nem fogom megnézni. Na, azután jöttek a hírek, h az évtized filmje, meg hogy micsoda látvány és ez vett rá engem, h megnézzem (na meg a haverok, akik mondták). Ami igazából csak a látvány miatt érte meg , mert maga a film például nekem nem tetszett.kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic és közel háromszor annyit, mint a 9. helyezett Harry Potter. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra (ugye az is alap h nem mindenki 3D-ben nézte); vagyis ha nem lenne a 3D, akkor lehet, hogy nem vezetne, de a top5-ben akkor is tuti ott lenne...visca el barca írta: avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic és közel háromszor annyit, mint a 9. helyezett Harry Potter. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra (ugye az is alap h nem mindenki 3D-ben nézte); vagyis ha nem lenne a 3D, akkor lehet, hogy nem vezetne, de a top5-ben akkor is tuti ott lenne...visca el barca írta: avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Szerintem kiderül, hogy Balázs helyett titokban Vili bá' iszogat bent, csak a sok sörtől megváltozott a hangja, és most jól átver mindenkit. Amikor Miki erre rájön, fejen veri az öreget, de amikor lesújt a fadarabbal kiderül hogy mégis csak Balázs az, csak Miki skizofrén. Ez tökéletes lenne szerintem.S.Agüero írta:Nagyon nagy volt BK!!!![]()
![]()
![]()
Kinga amnéziás lesz.![]()
GézaBörtön
Balázs meghal, Miki túléli és a második "gyereke" is meghal .![]()
Juli Attilával jön össze, és ezért Nóra dühében összejön Zsuzsával .![]()
Hanna meg öngyilkos lesz, mert az órája miatt halt meg balázs.
Én elképzeltem egy variációt.Felrobban az épület csupa por minden a porfelhőből egy alak jelenik meg,az egyik vállán Miki a másikon Balázs,leteszi őket,majd leporolja magát,biccent egyet és távozik...Ő Chuck Norris.Fuh,de nagy lenne.lluisllach89 írta:de a Mikiék hogy jönnek ki onnan azt én nem tudom elkézelni, de ki fognak jutni
Amúgy kajak.Kingának hogy kijött a tetraéder az arcán ,atya ég Coulthard eltitkolt gyermeke...
kurdt írta:Ugye az első témában Cameron a király, hisz a legtöbb pénzt az Avatar hozta, utána a Titanic jön. Plusz ugye a LOTR-trilógia, de itt egy fullos lista:ozsimiki írta: Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,
érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegr ... world-wide
Fizetések:
erről én sem tudok pontosat, mert ugye ez filmenként változik, de az ilyen nagy sztároknak van "minimálbérük": ha jól tudom, Will Smith a király és ilyen 20 misi körül keres filmenként (dollár, ugye).
De pl. Nicholson hatalmasat kaszált, amikor nem gázsiért, hanem részesedésért vállalta el a Batmant....
Így van. Imi hiányzik egy kicsit, mindig lehetett mondani hogy nem nagy dolog a csúszás egyetemen, Imi 98 óta odajártozsimiki írta:értelmi szintjén sokat nem változtatS.Agüero írta:
soadroli!
aki nem vágja,h min lehet röhögni a Bk-án, az túl komolyan veszi ezt a sorozatot. Aki ezen túllép, egyszerűen kap minden este 20perc röhögést a szituációkon,és ahogy azt megoldják, meg amilyen "színészi" teljesítményt mögé raknak![]()
több fajta humor van, ott a BMS, ott szádba adják a poént,és egyértelmű min kell röhögni, azt is szeretem, de ezt is
lui1698 írta:Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'?FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs
értelmi szintjén sokat nem változtatS.Agüero írta:
Ezen szakadnékS.Agüero írta:Nagyon nagy volt BK!!!![]()
![]()
![]()
GézaBörtön
Balázs meghal, Miki túléli és a második "gyereke" is meghal .![]()
Juli Attilával jön össze, és ezért Nóra dühében összejön Zsuzsával .![]()
Hanna meg öngyilkos lesz, mert az órája miatt halt meg balázs.
most volt a befejezősoadroli írta:Nemááár, Barátok közt?![]()
mi lehet ebben a jó? meg hogy lehet ezt követni több százezer részen keresztül?![]()
Valaki nem tudja hogy mikor lesz a befejező epizód? Azt meglesem tuti![]()
Amúgy lejjebb linkeltem egy Dexter season 6 promot
Neeeeeeeeeeelui1698 írta:Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'?FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs
ne tudd meg mekkora fan vagyokbence-barca írta:Most komolyan erről beszéltek, h barátok közt?