Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.16. 00:46:49

matador írta:Jogos, de biztos csomóan meg azért nem mentek el, mert a 3D-s filmek ára másfélszerese a normálnak.
annak aki vmilyen szinten rendszerességgel jár moziba, nem hiszem hogy az az 500-1000 ft plusz megfizethetetlen lenne (mondom ugy, h lovesem sincs mennyi egy mozijegy :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
matador
Jugador d'estrella

2011.07.16. 00:14:58

kurdt írta:
visca el barca írta: avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic és közel háromszor annyit, mint a 9. helyezett Harry Potter. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra (ugye az is alap h nem mindenki 3D-ben nézte); vagyis ha nem lenne a 3D, akkor lehet, hogy nem vezetne, de a top5-ben akkor is tuti ott lenne...
Amúgy lehet, hogy csak nekem tűnik így első klikkre furcsának két film ilyen módon való összevetése.

A két film közt 10 év telt el, ami egyáltalán nem elhanyagolható. Nem tudom például, hogy akkoriban mennyi volt egy mozijegy ára Amerikában, lehet, hogy ugyanannyi, de lehet nagyobb differencia is (talán ebben kurdt tud biztosat mondani).

Emellett mondom... 10 év az 10 év. Ha teljesen reálisan akarjuk nézni a dolgot, akkor fel kéne mérni az akkori mozilátogatási átlagot, hogy lássuk, mennyire voltak akkor az emberek általában hajlandóak moziba menni egy filmért.

Lehet, hogy én bonyolítom túl a dolgot, de szerintem összességében nehéz két ilyen filmet összevetni. Abszolút eltérő technika, célközönség... szerintem csomó szempontot figyelembe kéne venni ehhez. De persze tévedhetek, mások nyilván jobban átlátják ezt.
de ha felhivnék 50 embert a telefonkonyvemből, aki megnézte 49,5 biztos azt mondaná h csak 3d miatt ment el...
Jogos, de biztos csomóan meg azért nem mentek el, mert a 3D-s filmek ára másfélszerese a normálnak.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.07.16. 00:11:14

visca el barca írta:
kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra
ezt hogy hoztad ki? :D

amugy meg nem tudom. én meg sem néztem. de ha felhivnék 50 embert a telefonkonyvemből, aki megnézte 49,5 biztos azt mondaná h csak 3d miatt ment el... sztem a legtöbb ember azt sem tudja h mirol szolt a film, csak az jut az eszébe, hogy kék lények meg 3d...
abból indult ki, hogy a 3D-jegyek drágábbak... :D
Més que un club.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.16. 00:09:40

kurdt írta:Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra
ezt hogy hoztad ki? :D

amugy meg nem tudom. én meg sem néztem. de ha felhivnék 50 embert a telefonkonyvemből, aki megnézte 49,5 biztos azt mondaná h csak 3d miatt ment el... sztem a legtöbb ember azt sem tudja h mirol szolt a film, csak az jut az eszébe, hogy kék lények meg 3d...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.16. 00:04:43

kurdt írta:
visca el barca írta: avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Ebben egyáltalán nem lennék biztos. Az Avatar közel 1 milliárddal többet hozott, mint a Titanic és közel háromszor annyit, mint a 9. helyezett Harry Potter. Tehát szerintem közel annyi jegy fogyott el az Avatarra, mint a Titanicra (ugye az is alap h nem mindenki 3D-ben nézte); vagyis ha nem lenne a 3D, akkor lehet, hogy nem vezetne, de a top5-ben akkor is tuti ott lenne...
Ha nem lett volna 3D-ben szerintem sokan meg se nézték volna. Köztül én sem. MIkor először láttam a trailer-ét azt mondtam milyen hülyeség ezt biztos nem fogom megnézni. Na, azután jöttek a hírek, h az évtized filmje, meg hogy micsoda látvány és ez vett rá engem, h megnézzem (na meg a haverok, akik mondták). Ami igazából csak a látvány miatt érte meg , mert maga a film például nekem nem tetszett.
kurdt
Megmentő :)

2011.07.15. 23:39:00

Kép
Your village called. Their idiot is missing.
sjay
Entrenador del Barça

2011.07.15. 23:35:26

S.Agüero írta:Nagyon nagy volt BK!!! :lol: :lol: :lol:

Kinga amnéziás lesz. :lol:

Géza :arrow: Börtön

Balázs meghal, Miki túléli és a második "gyereke" is meghal . :lol:

Juli Attilával jön össze, és ezért Nóra dühében összejön Zsuzsával . :lol:

Hanna meg öngyilkos lesz, mert az órája miatt halt meg balázs. :lol:
Szerintem kiderül, hogy Balázs helyett titokban Vili bá' iszogat bent, csak a sok sörtől megváltozott a hangja, és most jól átver mindenkit. Amikor Miki erre rájön, fejen veri az öreget, de amikor lesújt a fadarabbal kiderül hogy mégis csak Balázs az, csak Miki skizofrén. Ez tökéletes lenne szerintem.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.15. 23:29:28

lluisllach89 írta:de a Mikiék hogy jönnek ki onnan azt én nem tudom elkézelni, de ki fognak jutni :lol:
Én elképzeltem egy variációt.Felrobban az épület csupa por minden a porfelhőből egy alak jelenik meg,az egyik vállán Miki a másikon Balázs,leteszi őket,majd leporolja magát,biccent egyet és távozik...Ő Chuck Norris.Fuh,de nagy lenne. :lol: Tudtam,hogy Attila rámegy a Julisra,így majd Miki visszakapja Nórát,András meg a sorozat pancsere ráfanyalodik a volt asszonyra.Testvérek közt vagyunk,bedobják a nőket a közösbe.Jó testvérek.Hogy is volt András felesége volt Zsuzsa,de őt kezelte a bátya Zoli.Nórán túl van Miklós és a fél öcskös(meg a fél sorozat),most a Juli András kedvese,de Attila már bizeregteti.Micsoda belterjes story. :lol:
Kép
fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.07.15. 23:22:53

Az IGN 13 héten át minden pénteken közli műfajonként a TOP 25 filmet, azt hiszem érdemes megnézni és mindenki bőven talál pótolni valót :D

itt a link: http://movies.ign.com/articles/676/676647p1.html
(ez a TOP 25 superhero, a 2. bekezdésben meg ott az összes többi)
Més que un club.
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.15. 23:04:11

Legközelebb legalább írnátok oda BK-nál hogy spoiler :evil:

:lol:

Ilyenkor sajnálom hogy rá lettem kényszerítve Csak a szexre kellesz féle hülyeségekre és nem live-ban láttam az évadzárót.
Kingának hogy kijött a tetraéder az arcán ,atya ég Coulthard eltitkolt gyermeke...
Amúgy kajak. :lol: Nekem kegmájörre emlékeztett a family-guyból.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.15. 22:55:54

kurdt írta:
ozsimiki írta: Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,

érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
Ugye az első témában Cameron a király, hisz a legtöbb pénzt az Avatar hozta, utána a Titanic jön. Plusz ugye a LOTR-trilógia, de itt egy fullos lista:

http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegr ... world-wide

Fizetések:
erről én sem tudok pontosat, mert ugye ez filmenként változik, de az ilyen nagy sztároknak van "minimálbérük": ha jól tudom, Will Smith a király és ilyen 20 misi körül keres filmenként (dollár, ugye).
De pl. Nicholson hatalmasat kaszált, amikor nem gázsiért, hanem részesedésért vállalta el a Batmant....

avatar termeszetesen a 3d-vel kaszált. amugy sehol sem lenne.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.15. 22:48:24

ozsimiki írta:
S.Agüero írta:
értelmi szintjén sokat nem változtat :)

soadroli!

aki nem vágja,h min lehet röhögni a Bk-án, az túl komolyan veszi ezt a sorozatot. Aki ezen túllép, egyszerűen kap minden este 20perc röhögést a szituációkon,és ahogy azt megoldják, meg amilyen "színészi" teljesítményt mögé raknak :D

több fajta humor van, ott a BMS, ott szádba adják a poént,és egyértelmű min kell röhögni, azt is szeretem, de ezt is :D
Így van. Imi hiányzik egy kicsit, mindig lehetett mondani hogy nem nagy dolog a csúszás egyetemen, Imi 98 óta odajárt :lol:

A Novák Laci a világ legnagyobb karaktere, nincs min vitatkozni.

Amúgy Szabi tuti megzsarolja Gézát hogy koccoljon, de a Mikiék hogy jönnek ki onnan azt én nem tudom elkézelni, de ki fognak jutni :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.15. 22:40:11

BK-ból kedvencem nekem András. :lol:
mindig ha hazaér úgy köszön, h : Helóóó, helóóó sziasztok srácok!!!
majd figyeljétek meg. :D
meg azt szeretem még mikor Zsolt azt mondja h Kicsi Szabi. :D
Amúgy ha valaki elmegy otthonról akkor egyből betoppan helyette más. :lol:
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.15. 22:35:40

lui1698 írta:
FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi

Juli-Attila

Miklós-Balázs
Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'? :lol:
#-o :lol: Állat... :D
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.15. 22:24:06

Ha már BMS... :D :D
Mikor lesz 3.évad???? :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.15. 22:20:29

S.Agüero írta:
értelmi szintjén sokat nem változtat :)

soadroli!

aki nem vágja,h min lehet röhögni a Bk-án, az túl komolyan veszi ezt a sorozatot. Aki ezen túllép, egyszerűen kap minden este 20perc röhögést a szituációkon,és ahogy azt megoldják, meg amilyen "színészi" teljesítményt mögé raknak :D

több fajta humor van, ott a BMS, ott szádba adják a poént,és egyértelmű min kell röhögni, azt is szeretem, de ezt is :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.15. 22:08:56

S.Agüero írta:Nagyon nagy volt BK!!! :lol: :lol: :lol:

Ezen szakadnék :lol: De megússzák mind, mivel sehol nem írták hogy valaki kilépne.... szóval Hannának nem kell felvágnia az ereit :lol: mindenesetre én egy percig nem tudok aludni majd amíg meg nem tudom hogy mi lesz :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.15. 22:08:25

Áhh, hihetetlen ez a 2 pasi meg egy kicsi.
Most tartok a 4. évad első részénél és már kiborít, hogy mennyi csapás éri Allant. Már-már sokalltam azokat a részeket amikor vele cseszett ki az élet. Tudom, hogy ez egy sorozat, de sajnálom :D

Jake meg piszkosul megnőtt. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.15. 22:04:39

soadroli írta:Nemááár, Barátok közt? :roll:
mi lehet ebben a jó? meg hogy lehet ezt követni több százezer részen keresztül? :lol:
Valaki nem tudja hogy mikor lesz a befejező epizód? Azt meglesem tuti 8)
Amúgy lejjebb linkeltem egy Dexter season 6 promot :wink:
most volt a befejező :D nyári szünet végéig :D
soadroli
Llegenda del Barça

2011.07.15. 22:02:23

Nemááár, Barátok közt? :roll:
mi lehet ebben a jó? meg hogy lehet ezt követni több százezer részen keresztül? :lol:
Valaki nem tudja hogy mikor lesz a befejező epizód? Azt meglesem tuti 8)
Amúgy lejjebb linkeltem egy Dexter season 6 promot :wink:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.15. 22:00:10

Nagyon nagy volt BK!!! :lol: :lol: :lol:

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.15. 21:51:36

A barátok közt a legzseniálisabb vígjátékok egyike, mert annak kell felfogni, Laci fejei, Zsóti bá aranyköpései, a hülye üres fejű pi....megmondomafrankót böszmeségei, a kis hülyerekek lúzerkedései,és a többi és a többi.

kedvencek:

Miki,Zsóti,Laci, többi szükséges rossz,de eme 3al jól kiegészülnek :D Kingának hogy kijött a tetraéder az arcán ,atya ég Coulthard eltitkolt gyermeke...

amúgy máshol találtam,de mint ha én írtam volna:

Ön szerint hogyan folytatódik a sorozat?

A, Balázs éppen ráveri Hanna órájára,amikor Miklós beér hozzá, majd lenéző arccal azt mondja,h inkább dögölj meg, és bezárja.

B, Claudia álmodta az egészet a sok ránctalanítótól, egészen onnantól,h Zoltán autóbalesetet szenvedett.

C, Utolsó pillanatban leállítják a robbantást, de hirtelen megérkezik Laci, aki kaján vigyorral az arcán, felrobbantja Mikiéket.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.15. 21:51:22

Hónapok után láttam egy fél részt a bk-nól..volt egy csaj.. zsolt lányának a bnője. :D akivel megcsalta peti asszem. :D Na majd ha ő állandó szereplő lesz, akkor szóljatok nekem. :D Azt is csak a jó bulák miatt éri meg nézni. Szigorúan lenémítva. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.15. 21:42:35

lui1698 írta:
FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi

Juli-Attila

Miklós-Balázs
Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'? :lol:
Neeeeeeeeeee :lol: :lol: Ember te kész vagy :lol: :lol: :lol: :lol: Fetrengek a röhögéstől :lol: :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.07.15. 21:38:32

bence-barca írta:Most komolyan erről beszéltek, h barátok közt? :lol:
ne tudd meg mekkora fan vagyok :lol:

Lui, te nagyon kész vagy 8) szerk.: Albiceleste, te is. :D

Amúgy szerintem , kórházban túlélik.

Gézáék összejönnek.

Juli lemondja az esküvőt.

És Bence, még azt is elárulom neked, hogy Miki, Peti, Balázs és Hanna a kedvencem :lol:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Válasz küldése