a játékkal senki nem játszott ? én rohadt jól szórakoztam vele, 3 óra alatt kigyúrtam a srácot. (természetesen szteroidokkal

Köszi!!!daffy írta:szójás. én azt javaslom,hogy ha teheted,akkor mindenképp tégy hozzá 1000-1500ft-ot és vásárolj tejsavót. az lényegesen jobb. ha ezt nem teheted meg,akkor is inkább a kevertet válaszd.ultrasur írta:Erröl a fehérjéről mi a vélemény?
http://langsport.hu/product/show/scitec ... oypro910gr
ár-érték arányban ez jó választás pl:
katt
esetleg ez is megteszi
szójás. én azt javaslom,hogy ha teheted,akkor mindenképp tégy hozzá 1000-1500ft-ot és vásárolj tejsavót. az lényegesen jobb. ha ezt nem teheted meg,akkor is inkább a kevertet válaszd.ultrasur írta:Erröl a fehérjéről mi a vélemény?
http://langsport.hu/product/show/scitec ... oypro910gr
én nagyon nem vagyok oda ezekért a pörgetőkért. egyszerűen olyan érzésem van,mintha be lennék lőve,azon kívül,hogy eléggé idegbajos és kedvetlen vagyok tőlüknagyi írta: épp ma próbáltam ki a Brutal N.O.V.A.-t, ezt sikerült gyorsban beszerezni.. hát mit ne mondjak, még most is pörgök mint k.rva a lavórban
épp ma próbáltam ki a Brutal N.O.V.A.-t, ezt sikerült gyorsban beszerezni.. hát mit ne mondjak, még most is pörgök mint k.rva a lavórbandaffy írta:ez így igaz. az unokatesóm vmi bioteches bedurrantót használt. először egyharmad adagtól 2 napig nem aludt,később a teljes adag is hatástalan volt.Alexander Mahone írta: bizony nagyon komoly hatása van. csak időszakosan kell szedni,mert hozzászoksz. a big bang-et ajánlom még. na az a nem semmi.
ez így igaz. az unokatesóm vmi bioteches bedurrantót használt. először egyharmad adagtól 2 napig nem aludt,később a teljes adag is hatástalan volt.Alexander Mahone írta: bizony nagyon komoly hatása van. csak időszakosan kell szedni,mert hozzászoksz. a big bang-et ajánlom még. na az a nem semmi.
akkor nem szóltama dextróz csak edzés után megy
a dextróz csak edzés után megydaffy írta:a dextrózt eszedbe ne jusson este inni,enni! a fehérje mehet
bizony nagyon komoly hatása van. csak időszakosan kell szedni,mert hozzászoksz. a big bang-et ajánlom még. na az a nem semmi.shutterisland írta:múlthéten kb 20 órás nem alvás után, meló után fáradtan beestem a konditerembe egy kis mell-váll kombóra.
mondom miért ne, kipróbálom a hot blood-ot.
vettem egy tassakkal a teremben, megittam, és (persze az én szintemen) szétkaptam a termet.
fáradtan, fásultan, kedvtelenül mentem oda, és életem egyik legjobb edzését produkáltam.
ez sok mindentől függ,de ne is a mérleggel foglalkozz,hanem a tükörrel. az nem csap beukku írta:hello.
Értetlenül állok néhány dolog előtt ...3 hete kezdtem el ismét edzeni 82 kg voltam akkor most pedig már 86 kg vagyok. Étrend nem igazán van meg (pénzhiány) edzés után Scitec 100% Whey Protein + dextróz és este lefekvés előtt 30perccel. Valamit nagyon jól csinálok, vagy inkább nagyon rosszul
![]()
a fehérje az alap. kb olyan,mint a súlyzós edzés. azt nem kell megkérdezni. a vitamin,fehérje és a szőlőcukor az hozzátartozik az edzéshez. a kreatin ezek nélkül csak pénzkidobásMessa írta:kreatin-monohidrát + mega amino elég jó kombó, vagy mellé még jöhetne fehérje is?
más: gyakran van olyan, hogy reggelente szinte alig van időm bekapni valamit, és régebben olvastam is pár kiegészítőnél, hogy reggeli helyett megfelel egy turmix is. erre mi a legjobb?
Most ez nagyon parasztos gondolkozás tudom - a képek alapján mondom amiket néztem róla(szakdogát írok épp, nincs időm utána olvasni) -, de nem lehet ezt megoldani gumival/kötéllel és 2db gyűrűvel is? Csak mert nem tűnik túl bonyolult szerkezetnek, az meg szerintem nem lenne olyan drága..Sanama írta: Ja így kérdés előtt mondom, hát lehet ki kéne próbálni, venni egyet.
Megnézem, 55ezer)) Bár elég sok konditeremben van
amúgy köszi az infót
Ja így kérdés előtt mondom, hát lehet ki kéne próbálni, venni egyet.matador írta:Baromi jó.Sanama írta:trx-ről van valakinek valamilyen véleménye?
Nyáron használtam, az egyik legjobb alakformáló/erőfejlesztő eszköz. Rengeteg gyakorlatot lehet vele végezni, a saját testsúly használata pedig szintén nagy előny. Egyszerű használni, szinte bárhova fel lehet szerelni, baromira el tudsz fáradni a gyakorlatokban. Ha sportos alakot akarsz, akkor tökéletes segédeszköz.
Én most gumikötél beszerzésében gondolkozok, valaki arról tud mondani tapasztalatot, esetleg árakat, beszerzési helyet?
Baromi jó.Sanama írta:trx-ről van valakinek valamilyen véleménye?
Saját testsúlyoshoz én még a fegyencedzést javasolnám! Különböző torrent oldalakon megtalálható a könyv.daffy írta:saját testsúlyos gyakorlatokhoz javaslom a 100 fekvőtámasz programot. én megcsináltam,nagyon jó volt.
húzódzkodás is kiváló. tolódzkodni is könnyű otthon,javaslom még a guggolást,hasprést,felülést,hídtartást
komplett has edzés
ismétlést nem írok,mert nem tudom,hogy mennyire bírod. ha megy,akkor egykezes fekvő,egylábas guggolás. aztán ha úgy érzed,hogy erős vagy,akkor lehet később cifrázni. fekvőtámaszból is van kismillió féle,széles,szűk,test mellett,kézállásból,stb.
én az ismétlések és sorozatok számát is szeretem variálni, van hogy 3-4x10, van hogy 4x20 is akár.. kedvemtől függ, meg attól, hogy éppen aznap hogy érzem. ha úgy érzed, neked beválik, használd, semmi sincs kőbe vésve ezen a területen.B. írta:Nem voltam elég pontos:D kimaradt igen ahát és a has is.akkor megpróbálom majd nem ugyanazokkal a gyakorlatokkal.és a 8x8 ismétlésről mi a véleményetek?