Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.06.20. 14:13:46

Nemrég néztem meg az Álomháborút, és hát röviden. SZ.AR

Rettentően idióta és pocsék az egész, nem is érdemes több szót pazarolni rá. Értem én, hogy látványfilm, meg stb., de azért ez már kínosan rossz volt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.20. 14:05:05

Biztos volt róla szó, de egy rövid elemzést a Mr Nobody filmről valaki írhatna :lol: Donnie Darko egyik kedvenc filmem, azt írják hasonló, elolvastam a történetet, és tetszik a dolog, de azért a nagy kritikusokat megkérdezem előtte :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.19. 23:02:58

Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez a Super 8 c. film nekem nem tetszett, eleje nem volt rossz, de ami utána jött... Úgy jöttem ki a moziból, hogy ez mi a fene volt?

Filmmúzeumon az Egy asszony illata, most.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2011.06.19. 18:06:35

A negyedik
Sokkal rosszabbra számítottam, azt hittem ilyen nyálban tocsogó film lesz :D
Nem lett az, bár volt pár jelenet... :) Összességében tetszett, csak a szinkron volt kaki :D
10/7

Ismeretlen férfi
Liam Neeson ismét nagyot alakít, de nem csak ő, mindenki jó :D
Még a film is :lol:. A mostani filmeket elnézve ez egy ritka kincs :D
10/8
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.06.19. 17:54:13

Köszi a linkeket neked is!

További néhány film amit az elmúlt napokban láttam:

A zátony (The Reef, 2010) - 3/10
Lehetne a címe akár "A cápa 7" is, a klasszikus cápa filmnek egy B-kategóriás gyenge mása. Nem ajánlom.

Párizsból szeretettel (From Paris with Love, 2010) - 4/10
Az akciófilmek közül nagyon kevés nyeri el a tetszésemet, nem vagyok a műfaj nagy híve, és ez a film sem tud újat mutatni, de Travoltát kedvelem, így egyszer meg lehetett nézni. Szódával elmegy.

Csak szexre kellesz (No Strings Attached, 2011) - 6/10
Kellemes humoros-aranyos vígjáték kis romantikával fűszerezve, akinek tetszenek Ashton Kutcher hasonló filmjei (Valentin-nap, Csajom apja ideges), annak ez is be fog jönni. Tetszett.

A következő három nap (The Next Three Days, 2010) - 8/10
Kifejezetten tetszett a film, végig lekötött a kétórás játékidő, rendben van a sztori szerintem. Russel Crowe is hozza a formáját. Ajánlom.
yasofix
Barça B

2011.06.19. 09:16:47

Taibi írta:Üdv!
Melyik a legjobb magyar nyelvű filmes weboldal?
Kritikák, értékelések, előzetesek, bemutatók, mozipremierek, dvd-megjelenések, filmadatlapok, stb... szóval egy átfogó oldal érdekelne, de hiába néztem meg a google első X találatát, egyik sem nyerő.
Ti melyik oldalról/oldalakról informálódtok filmes témában? Imdb-n kívül. :)
www.filmdroid.hu

www.filmbuzi.hu

http://geekz.blog.hu/

http://aeonflux.freeblog.hu/
soadroli
Llegenda del Barça

2011.06.19. 07:07:50

Ilúvatar írta:Sucker Punch

most nézem éppen a filmet. Majd írok róla.
Én moziba lestem meg, és rohadtul bejött :D
Kép
kurdt
Megmentő :)

2011.06.19. 00:05:57

Ha Louis de Funes, akkor számomra a Fantomas-trilógia a csúcs... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Deus
Boixos Nois

2011.06.18. 23:57:45

Sucker Punch

most nézem éppen a filmet. Majd írok róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.06.19. 01:00:12-kor.
KépKép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.18. 19:21:16

El fanático írta:Jákob rabbi kalandjai is hatalmas
Ez nem is olyan rég volt a TV-ben, amikor beleesik a rágóba :lol:
Meg a Csendőr és a földönkívüliek volt tán a címe annak a kedvencnek, amikor "Menjen és pisiljen" :lol:

Meg eszembe jutott egy film részlete amit nagyon régen láttam, de nem tudom a címét már, hátha valaki meg tud egy címmel szánni. A sztori lényege az volt, hogy ez házaspár felvett egy esőkabátos stoppost az esőben (ha jól emlékszem) mentek egy darabig, majd ráugrott az ürge a kocsit vezető csávóra, balesetük lett és az egyik fickó meghalt, de vhogy hasonlíthatott a nő férjére a stoppos, mert nem tudta megállapítani pontosan. És persze a végén kiderül hogy ő nem is a férje. vmi ilyesmi rémlik, kicsit "parásabb" film. Tán még egy leszakadt a karja is az fickónak (vmiért ez rémlik még, de hogy mi a jelentősége már nem tom :)). Remélem vki meg tud szánni [-o<
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
El fanático
Entrenador del Barça

2011.06.18. 18:34:43

ozsimiki írta: Vígjáték paródiákat (érdekes megfogalmazás:D) nézegettem mostanában, ugye a kötelezők: ...
A Luis de Funes fimek egyszerűen fantasztikusak - a Heves jegesen szakadtam a röhögéstől, úgy 11 éves lehettem, amikor először láttam, meg a Jákob rabbi kalandjai is hatalmas - jah, az Egy kis kiruccanás! - ezeken még mindig besza-behu :D

...és a legnagyobbak közül ne hagyjuk ki Peter Sellers Rózsaszín párduc filmeit. :D A rajzfilmet és a képregényt is imádtam :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.18. 17:12:56

egy világ omlott ossze bennem.

sem 3cpo, sem chewbacca nem létezik :cry:

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.18. 16:43:51

Eszembe jutott még kettő régi, rongyosra nézett film, mindkettőben a fiatal Kurt Russel szerepel:

Itt a fiú, hol a fiú! /Now You See Him, Now You Don't/ (ez fent van magon)

Ebben olyan szert találnak fel,amitől láthatatlan lesz :D

A másik pedig a Világ legerősebb embere /The Strongest Man in the World/

Itt pedig olyat ,amit müzlibe tesz, és erős lesz :D

ezeket is szerettem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.18. 15:56:50

Taibi írta:
Köszi az ajánlatokat! Akkor marad az imdb és az angolozás. :)
Attól függ, h mire kell az oldal, ha csak a rövid tartalomra vagy kíváncsi, h kb. miről szól a film, kik a szereplők akkor a filmkatalógus jó.
Ha elemzéseket is akarsz olvasni, akkor a kritikus tömeg inkább a nyerő, bár az nekem kicsit néha túl kritikus. :P
Ha az osztályzat a lényeg, akkor meg az imdb, mert oda úgy-e elég sokan felnéznek, szavaznak, szerintem a lista is elég jó. Persze, aki "fullfilmszaki" az lehet, h vitatkozik velem, de én csak egy mezei filmkedvelő vagyok. :P :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
breywol
Jugador del Barça

2011.06.18. 15:02:00

ozsimiki írta: én csak Nanu-ként emlegetem, így is volt felcímkézve vidikazin :D
Az atléták királya

Szerk.: Rítus -> pfff, nagyon-nagyon gyenge! 10/4
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.06.18. 14:58:56

kanty írta: http://kritikustomeg.org/
Itt vannak jó írások, de fura dolgok is.

http://www.filmkatalogus.hu/

Ide is felnézek néha, de az imdb a nyerő nálam.
Köszi az ajánlatokat! Akkor marad az imdb és az angolozás. :)

A rítust én is láttam a napokban, a filmre én is közepest adnék, viszont Anthony Hopkins zseniális benne szerintem, miatta megéri megnézni. :)
Illetve tegnap este megnéztem A negyedik című művet is, ami számomra csalódás volt, szerintem gyenge, max "egyszernézős". 4/10
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.18. 14:47:44

Hopsz előző hszem-ből ki akartam vágni a választ, erre rányomtam a szekesztésre és a felesleget kitörölvén elveszett az éterben :lol: na sebaj :lol:

Rítus
Jó-jó, de a vége számomra nagyon összecsapott lett :? 10/6-7 körül

Rio
Kedveltem mindig is az animációs meséket, ez se kivétel ez alól, jó kis kikapcsolódás :) 10/7

Karib 4
szégyen.... rombolják a nímbuszt :roll: 10/3

Internátus
Spanyol sorozat 7évados, lepörgettem hamar és a 2-3-4-5-6 évad nagyon jó 1elég rossz, de kell hogy adjon egy alapot + megszokd kicsit :) 7. hááát nagyot akarhattak vele, de unalomba fulladt sajnos. voltak jó részek de semmi több. Aki csak hálivúdi filmeket/sorozatokat viseli csak el, azoknak nem ajánlom. Elég sok az idegesítő klissé benne, de jó a sztorija, misztikus, gyilkolós, összeesküvésekkel és rengetek titokkal vértezve, szal kicsit Lost filing, DE latinos kiadásban... 10/7 összeségében

Game of Thrones

első 4 résznél tartok, nem rossz eddig, haver mondta hogy majd most kezdenek jobban pörögni a dolgok, kíváncsi leszek :) Osztályozni még nem osztályoznám, de a főcím zenéje 10/10 nagyon csípem :)
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.18. 14:24:42

Taibi írta:Üdv!
Kritikák, értékelések, előzetesek, bemutatók, mozipremierek, dvd-megjelenések, filmadatlapok, stb... szóval egy átfogó oldal érdekelne, de hiába néztem meg a google első X találatát, egyik sem nyerő.
http://kritikustomeg.org/
Itt vannak jó írások, de fura dolgok is.

http://www.filmkatalogus.hu/

Ide is felnézek néha, de az imdb a nyerő nálam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.06.18. 14:17:23

Üdv!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.18. 14:07:10

albicelesteX írta:Tegnap a Pillangót néztem..Nekem nagyon tetszett.
Én is pótoltam, tényleg megállja a helyét :)

Sok humoros jelenet is van ,a silány helyzetük ellenére, remek alakítás mindkettő klasszistól!

Tegnap megnéztem szinkronosan a 127 órát, nagyon jó film.

10/8
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.06.18. 08:45:15

Tegnap a Pillangót néztem..Nekem nagyon tetszett.
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.18. 03:02:01

ozsimiki írta: épp ez az, hogy Magyar címet nem tudok, mert mint írtam, így volt felcímkézve kazira is,h Nanu :D am biztos láttad, de ezek szerint nem sokszor, ha nem rémlik, azért mindenben nem hasonlíthat az ízlésünk :D Ozsi
Hát akkoriban még nem annyira ízlés alapján válogattam meg szerintem mondhatom azt is, hogy válogattuk a filmeket, mert még manapság is előfordul hogy éveket kellett várni egy filmre, akkoriban meg... :D Lehet ezt tényleg nem sokszor láttam de elég nagy valószínűsége van annak hogy láttam :) Sok lehetőségünk akkoriban nem volt :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2011.06.18. 14:35:04-kor.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.18. 02:37:14

Csendőr Lütyővel rég kivan szerencsére írva mind, Olsen is megvan vhol, Bud & Terence szintén el van téve az összes :)

KingKongot jó,h írod, szerintem ugyanaz a kedvencünk, úgy értem ugyanaz a verzió,de majd utánanézek, és beszerzem, mert az tutira nincs meg, már talán vhsen se.

Vígjáték paródiákat (érdekes megfogalmazás:D) nézegettem mostanában, ugye a kötelezők:

Csupasz pisztoly, +még pár Leslie Nielsen film, Nagy Durranás 1-2, Haláli Fegyver (!, ezt külön ajánlom, nemrég néztem újra, anno ezt nem láttam hogy írta volna valaki is, pedig hatalmas, ugye Halálos Fegyver paródia Samuel L Jacksonnal, és Emilio Estevez-el.

"Lütyőtől" még ott van a káposztaleves, szárnyát vagy a combját, ezek is kötelezőek.

Hú biztos még lenne rengeteg régi klasszikusom, de most nem ugrik be több. (Tarzan talán :D, azt is megnéztem vagy 10szer anno) szerk:
dehogynem: Pierre Richard vígjátékok :D de ezek nem olyan elérhetetlenek amikről most szó van...

JAAAAA ÉS AZ ABSZOLÚT VÁRT,és hiába keresett filmem, ez is biztos beugrik nektek:

én csak Nanu-ként emlegetem, így is volt felcímkézve vidikazin :D

neten nézelődtem, angol címe:

The World's Greatest Athlete

John Amos játsza a trénert, aki elutazik Afrikába aszhem, és ott talál rá Nanura, akit Amerikába visz, és sorra nyeri a versenyeket, ezt meg vagy 20szor láttam, nah láttátok? :?: :D

íme:

http://www.imdb.com/title/tt0070928/

ezt is keresem magyarul! :D

szerk2: Kenny! nah látod ez a bolygós nekem kimaradt :shock: :lol: lehet azért mert a 8.utas a halál 7-8 évesen, nekem betette a kaput egy időre a scifiknél....:D
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.18. 02:25:14

Fecooo írta:vki "szeretett magunkon" kérte a filmet éppen tegnap ilyenkor, csak nem te voltál Ozsi? :D

felajánlottam 150 pontot én is :P
szerintem ő volt, rádobtam 118 pontot :lol:
Ej de szerettem tényleg ezeket a filmeket, akkor még nem volt ilyen arany életünk mint most, így volt hogy 1 kazit tényleg rongyosra kellett nézni. Forogtam is, milyen filmek voltak még amit sokat néztem az ilyen ismertebbeken kívül és eszembe is jutott egy, amit meg akartam kérdezni h vágjátok-e, de felrémlet a retroooo hangulatomba :arrow: Támadás a Krull bolygó ellen :twisted: úúúristen mekkora film volt az is :D féltem tőle mint King Kongtól :lol: Nekem abból is a '76 -os az igazi :)
De mondhatnám a szellem írtókat, csendőrök sorozat, Olsen bandája sorozat, Folytassa... sorozatok, Bud Spencer és Terence Hillék... :lol: mondjatok még ilyen filmeket :D Asszem nyáron újra átélem a gyerek koromat, édesanyám is felkészítem, hogy a kakót hozza be reggel :lol: meg pont 3napja néztem meg a videónkat még működök \:D/ szal a fíling miatt behozom, hiába gépen nézem :) megfelveszem a mikiegeres pizsimet amit úgy cerettem :oops:
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.18. 01:47:17

vki "szeretett magunkon" kérte a filmet éppen tegnap ilyenkor, csak nem te voltál Ozsi? :D

felajánlottam 150 pontot én is :P
Válasz küldése