G-Jay írta:Gyurinho!
Jó lenne azért ha annak utánaolvasnál, hogy miért is utálja mindenki Ferikét!
Siska se véletlenül hagyta ott, Gőz sem....hidd el.
Össze vissza hazudozik az az ember mindent.
Szidja az összes MC-t, amiért drogról, fűről rímelnek, mégis érdekesmód eltűri, hogy az ő csapatában van egy szám aminek a címe Betépve...tartalmáról sztem mindent elmond.
Egyszer békéről papol, másszor meg Mr. Busta igénytelen iszonyatosan rossz rímekkel megáldott undorító, és provokatív számaihoz aszisztál, és tűri meg csapatában.
Mikor mindenki elküldte már a sunyiba, akkor ilyen tomcat féle agyamentekkel szűri össze a levet, és az ő buzdító szavai nem éppen kisangyal viselkedésre sarkallja a sok rongáló huligánt.
Egyszer még a semmit sem jelentő gyertek ki a stégre szöveggel jön, majd a novembe 1. számában már igyekszik mély tartalommal felruházni a szöveget, mellesleg a rímei ott sem valami nyakatekertek, majd a végére odateszi, hogy fuck Snoop Dogg. Hogy jön mégis ő snoophoz? De most komolyan. Ne vicceljünk már.
Akkezdeték se szóltak neki soha be, mégis kikezdte őket. és valóban meghallgattam a Norba km. Saiid - Touché-t, nem véletlenül kapja az oltást Feri.
Sőt az mekkora hogy tegnap este írta a számot, de már van hozzá klipp meg minden...
Ez a Békét kettő valóban mond valamit, bár h a békéhez mi köze...
Egyszer zsidó, egszer már náci, egyszer még a 4iken lakik, meg uccagyerek, máskor meg...mindegy.
Aki nem látja ezt át az vagy túl fanatikus Fankadeli imádó, vagy vak.
szrk.: az sem semmi hogy több accounttal regel youtube-ra meg ilyenekre, és saját magát élteti hogyha valaki rossz véleményt ír...
"Egyszer békéről papol, másszor meg Mr. Busta igénytelen iszonyatosan rossz rímekkel megáldott undorító, és provokatív számaihoz aszisztál, és tűri meg csapatában."...Nem tudom ,hogy feltűnt-e hogy az egyik szám 2005-ös másik 2008 novemberitehát egyik pillanatról váltogatja a stílusát.
Amúgy az mért lenne undorító ,hogy kimondja a véleményét november 1-jéről vagy éppen a politikáról???....gondolkozzunk már ,hogy akkor mi is történt és akkor talán megértjük ,hogy milyen szavakat is kell használni a történtek után.
Úgy gondolom ,hogy minden ember életében vannak különböző szakaszok és ha az éppen aktuális érzelmeit kimondja az teljesen normális.Igen van különbség a 2005-ös Kár és a 2008 végi Palackposta között azóta eltelt 3 év és lehet ,hogy sok minden megváltozott az életében ezért eltérőek a számai ...most Fanka felvett egy politikai vonulatot amivel nekem semmi bajom sincs elfogadom ha nem tetszene nem hallgatnám meg ha neked nem tetszik akkor minek hallgatod meg a Palackpostát ??hogy leszólhasd Fankát azért mert fasírtban van másokkal vagy Mr. Bustát mert nem minden rímje jó....
Amúgy meg Snoop Dogg-ot mért ne fikázhatná ....az normális ,hogy őt leszolják meg másokat de ő nem mondhat semmmit mert ő a nagy Snoop Dogg???...az is vicc ,hogy Magyarországon mennyien hallgatnak külföldi angol rappet (nem pont rád gondolok mert te nem tom h nagyrészt mit hallgatsz) és közben azt se tudják ,hogy mit jelent a szám szövege és rávágják ,hogy a magyar az biztos sz.ar mert nem olyan elismert nem az "folyik" a rádióban stb. na mind1 nem ez volt a hszem lényege ezt csak hozzátettem.Peace.