Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez se hátrány.Raulito írta:én annak örülök h mostmár nem csak írásban oltogatják egymást,hanem inkább zenében,így hátha születik pár jó bííífzene
Deniznek meg a többieknek igaza van, feri egy gerinctelen ember aki váltogatja stílusát, és kihasználja az embereket. A saláta megint csak egy szubjektív oldal, ami részemről egyáltalán nem mértékadó. Szerintem...Raulito írta:itt egy újabb menet,fanka vs deniz
Fanka-Szolgalélek
Deniz aka FankaDeliMásolat-Feri ébredj már fel
Nem.minek hallgatod meg a Palackpostát ??hogy leszólhasd Fankát azért mert fasírtban van másokkal
Snoop azt se tudja ki az a Fanka! Mi rosszat mondott mégis neki??? Semmit.Snoop Dogg-ot mért ne fikázhatná ....az normális ,hogy őt leszolják meg másokat de ő nem mondhat semmmit mert ő a nagy Snoop Dogg???
Szeretem Fanka jópár számát, úgyanúgy mint Gőzét, Siskáét, de ez a fankadeli.hu-s stilus, már komolyan szánalmas. [auto_cenzúra] irányba haladsz hogy mindent tönkrebassz magad körül. Vagy már meg is tetted
Tudod. Akinek nem inge..... aki meg sáros, az órákon át képes magyarázni az igazát, hogy elhitesse az emberekkel, ő a jófiu...
Ettől függetlenül továbbra is _LE FOGOM TÖLTENI_ az albumaidat, megvenni biztos nem Attól hogy csinálsz pár jó számot, sajnos emberileg nulla vagy azt kell hogy mondjam. Vagy útközben valahol nagyon elszállt veled a ló. Továbbra is azt gondolod, hogy mindennel és mindnekivel szemben neked van igazad? Mindenki otthagyott már. Mindenki hazudik? Csak a kőháziferike, nem? Artos, wherdee, siska, maszkura, gőz.... lehet, hogy mégse az egy agymosó blogkirálynak van igaza?
-1 Fankapárti. Ez van. dobj be engem is a szarrágó, hazug, agymosottak táborába, akik a győriek nyomására alkot véleményt. De lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen "rajongód" akinek elege van ebből a műnyálból, műbalhéból és önsajnálatból amit nyomsz örökösen. Jajj a szegény ártatlan mindig korrekt fanka akivel mindenki szembefordul és tulajdonképpen őrajta kívül senki nem rapper, mindenki csak pénzéhes k***a, aki meg akarja lovagolni a hiphoppot. Mintha olyan huu de nagy pénz lenne benne
"Egyszer békéről papol, másszor meg Mr. Busta igénytelen iszonyatosan rossz rímekkel megáldott undorító, és provokatív számaihoz aszisztál, és tűri meg csapatában."...Nem tudom ,hogy feltűnt-e hogy az egyik szám 2005-ös másik 2008 novemberitehát egyik pillanatról váltogatja a stílusát.G-Jay írta:Gyurinho!
Jó lenne azért ha annak utánaolvasnál, hogy miért is utálja mindenki Ferikét!
Siska se véletlenül hagyta ott, Gőz sem....hidd el.
Össze vissza hazudozik az az ember mindent.
Szidja az összes MC-t, amiért drogról, fűről rímelnek, mégis érdekesmód eltűri, hogy az ő csapatában van egy szám aminek a címe Betépve...tartalmáról sztem mindent elmond.
Egyszer békéről papol, másszor meg Mr. Busta igénytelen iszonyatosan rossz rímekkel megáldott undorító, és provokatív számaihoz aszisztál, és tűri meg csapatában.
Mikor mindenki elküldte már a sunyiba, akkor ilyen tomcat féle agyamentekkel szűri össze a levet, és az ő buzdító szavai nem éppen kisangyal viselkedésre sarkallja a sok rongáló huligánt.
Egyszer még a semmit sem jelentő gyertek ki a stégre szöveggel jön, majd a novembe 1. számában már igyekszik mély tartalommal felruházni a szöveget, mellesleg a rímei ott sem valami nyakatekertek, majd a végére odateszi, hogy fuck Snoop Dogg. Hogy jön mégis ő snoophoz? De most komolyan. Ne vicceljünk már.
Akkezdeték se szóltak neki soha be, mégis kikezdte őket. és valóban meghallgattam a Norba km. Saiid - Touché-t, nem véletlenül kapja az oltást Feri.
Sőt az mekkora hogy tegnap este írta a számot, de már van hozzá klipp meg minden...
Ez a Békét kettő valóban mond valamit, bár h a békéhez mi köze...
Egyszer zsidó, egszer már náci, egyszer még a 4iken lakik, meg uccagyerek, máskor meg...mindegy.
Aki nem látja ezt át az vagy túl fanatikus Fankadeli imádó, vagy vak.
szrk.: az sem semmi hogy több accounttal regel youtube-ra meg ilyenekre, és saját magát élteti hogyha valaki rossz véleményt ír...
Igen, van néhány gyökér akinek a videóját csak USA-ból lehet megnézni.Rumig írta:Újabban youtube-on többször is találkoztam a "This video is not available in your country." kiírással. Normális ez![]()
![]()
![]()
norba feat saiid - touché;)G-Jay írta:azt hogy a wacuum-osok hogyan állnak ehhez nemtom, nincs is most kedvem utána nézni, ha vki tud vmit erről írja meg!