Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek Bobbal!Bob_Marley írta:Szerintem meg vannak dolgok amivel nem humorizálunk semmilyen formában...És ez ilyen, nekem az böki a csőrömet, hogy idézem:sjd írta:
Nem hasonlítom hozzájuk, csak a nagy pol.korrektség jegyében már lassan az lesz a következő lépés, hogy nagy szemforgatás közben kinézik azt, aki ilyeneket mer mesélni. Szerintem ha megadjuk a megfelelő helyzetben a tiszteletet az áldozatoknak, akkor nincs gond azzal (ha egyébként egyáltalán nem bagatellizáló vagy kegyeletsértő módon) humorizálunk.
"Az olasz néger meg két gólt rúg nekünk Varsóban?Hát nincs egy tábor a környéken?"
Ilyet leírni???Hogy nincs egy tábor a környéken, ez szerinted nem kegyelet megsértés??Ez a videó nem vicces videó, s hangsúlyozom a holokauszt ami a történelem egyik legsötétebb korszaka volt nem képezhet humor tárgyát!!!
Mondjuk a videó nem csak ilyen jellegű humort tartalmaz, vannak benne olyan részek, amiken lehet mosolyogni, jó esetben röhögni. A durvább részeknél én sem röhögtem, szimplán csak néztem tovább a videót, majd csak jön valami...Szerencsére még nem tört el a humorcsontom...Szerintem meg vannak dolgok amivel nem humorizálunk semmilyen formában...És ez ilyen, nekem az böki a csőrömet, hogy idézem:
"Az olasz néger meg két gólt rúg nekünk Varsóban?Hát nincs egy tábor a környéken?"
Ilyet leírni???Hogy nincs egy tábor a környéken, ez szerinted nem kegyelet megsértés??Ez a videó nem vicces videó, s hangsúlyozom a holokauszt ami a történelem egyik legsötétebb korszaka volt nem képezhet humor tárgyát!!!
Szerintem meg vannak dolgok amivel nem humorizálunk semmilyen formában...És ez ilyen, nekem az böki a csőrömet, hogy idézem:sjd írta:
Nem hasonlítom hozzájuk, csak a nagy pol.korrektség jegyében már lassan az lesz a következő lépés, hogy nagy szemforgatás közben kinézik azt, aki ilyeneket mer mesélni. Szerintem ha megadjuk a megfelelő helyzetben a tiszteletet az áldozatoknak, akkor nincs gond azzal (ha egyébként egyáltalán nem bagatellizáló vagy kegyeletsértő módon) humorizálunk.
Last.fm-en majdnem ugyanez az avataromBob_Marley írta: De kapsz egy gifet
Néha azt érzem, hogy gyakorikerdesek.hu-nak nézed az oldalt. Ott szerintem elmennek ezek a kérdések, itt viszont (már bocsánat) mindenki bohócnak néz (rajtam kívül). De az utolsó mondatodból szállóige lesz.Kash írta:Lenne egy kérdésem hozzátok:
Hogyan ejtik helyesen a Kornél/Kornel nevet?
Ugyanis van egy barátom, akit én mindig Kornelnak nevezek, ám ő elvárja hogy é-vel mondjam, ám én ezt mindig elfelejtem, és már legalább 150X elmondja, és már úgy vagyok vele, hogy bemosok neki egy maflást...Kérlek, segitsetek.
Ebben lehet valami, mert azoknál a nemzettársainknál magas a szaporulat, akik felfedezték a MÉHetlui1698 írta:Azon imádkozok, hogy magától jöjjön rá a "bibe" meg a "porzó" kapcsolatára...
Nem bántásból,cs azért belekötöttél,mert rászóltam,amikor nem is nagy piramis,meg ilyenek.Eazzy írta:Na mivan, rádborult a rambo poszter?Egyáltalán nem bántásból írtam, nem is rosszindulatból, de még csak a szövegezést se érzem támadó jellegűnek. Menjél igyál meg egy sört és nyugodj le.
A kettőnél több beidézés az piramis,nem kell 25nek lennie,se 30 bekezdésnyi,h szabálytalan legyen. Am nem érzem szükségét,h magyarázkodjak bárkinek is (pláne,ha ilyen szép stílusban fejti ki,mint most te) ,de gondoltam kifejtem,more...Eazzy írta: Most nem azért, de télleg kumma nagy piramisMég megérteném, hogy beidéz hat nyomorultaknyi szöveget, és akkor abba bele lehet kötni, de volt vagy 3 sor összesen. Nem kell ám túlzásba vinni a hatalom gyakorlást more.
Egyébként a megnyilvánulásai a gyereknek rosszabbak, mint bármilyen piramis
Most nem azért, de télleg kumma nagy piramismiihii írta:És h a munkámat is végezzem picit,jelzem,h egy újabb piramist építettél (tudod,maximum kettőt lehet idézni) ,uh jár a feketepont. 5 után meg kénytelenek leszünk érzékeny búcsút venni tőled egy hétre legalábbMegszavazzuk,h vajon összejött e már az 5?
![]()
Bocsánat, nem fordul elő többet a közeljövőben.Úristen,ezek a magyarázkodások még jobban fájnak,mint a kérdéseid Twisted Evil
És h a munkámat is végezzem picit,jelzem,h egy újabb piramist építettél (tudod,maximum kettőt lehet idézni) ,uh jár a feketepont. 5 után meg kénytelenek leszünk érzékeny búcsút venni tőled egy hétre legalább Wink Megszavazzuk,h vajon összejött e már az 5?
Akkor szerencsém van,mert ennél jobb helyet keresve se találnék a jobb helyek elkerüléséhez,ilyen arcok között...Bob_Marley írta:Remélem tudod ezért jobb helyeken pofon jármiihii írta: Köszi,de most mit csináljak az "Adj egy 5-öst... de rómait!" trollverseny győztesével?![]()
![]()
Tupacre ilyet mondani ? Fú ez sértőbb mint hogy engem utálsz
Kash írta:
Fúú, rosszul fogalmaztam meg magam.![]()
Ő is harcban áll a saját nevével, csak próbálja saját magát rászoktatni az É-s verzióra, ezért külön felhivja néha a figyelmemet, hogy nehogy "visszaszokjon" az E-s verzióra.
(Zárjuk le a témát...)
Fúú, rosszul fogalmaztam meg magam.miihii írta:Az egy dolog,de ha az érintett felhívta a figyelmed a dologra,150 alkalommal is,akkor már nem a Vajdaság "készülékében van a hiba"Kash írta:Tudod, ez Vajdaságban másképp van, itt elég erős a tájszólás, és gyakran ilyen egyszerűnek tűnő dolgokat is rosszul mondjuk.visca el barca írta:életbe nem hallottam még azt hogy vkit kornElnak hívnának...
Remélem tudod ezért jobb helyeken pofon jármiihii írta: Köszi,de most mit csináljak az "Adj egy 5-öst... de rómait!" trollverseny győztesével?![]()
![]()
igen, sejtettem. akkor mond meg a barátodnak h ne haragudjon, vagy erőltesd meg amga, és majd idővel hozzászoksz az É-s verziohozKash írta:Tudod, ez Vajdaságban másképp van, itt elég erős a tájszólás, és gyakran ilyen egyszerűnek tűnő dolgokat is rosszul mondjuk.visca el barca írta:életbe nem hallottam még azt hogy vkit kornElnak hívnának...
Az egy dolog,de ha az érintett felhívta a figyelmed a dologra,150 alkalommal is,akkor már nem a Vajdaság "készülékében van a hiba"Kash írta:Tudod, ez Vajdaságban másképp van, itt elég erős a tájszólás, és gyakran ilyen egyszerűnek tűnő dolgokat is rosszul mondjuk.visca el barca írta:életbe nem hallottam még azt hogy vkit kornElnak hívnának...
Ha nem jön rá, akkor legalább nem lesz még több semmire sem használható "termés".lui1698 írta:Azon imádkozok, hogy magától jöjjön rá a "bibe" meg a "porzó" kapcsolatára...
Hát errre csak ennyit:Game90 írta:Ezt Eazzy-nek küldeném, asszem ő is nagy rajongó:
http://bcove.me/xl5jdct4
Tényleg tehetséges.
Tudod, ez Vajdaságban másképp van, itt elég erős a tájszólás, és gyakran ilyen egyszerűnek tűnő dolgokat is rosszul mondjuk.visca el barca írta:életbe nem hallottam még azt hogy vkit kornElnak hívnának...
Köszi,de most mit csináljak az "Adj egy 5-öst... de rómait!" trollverseny győztesével?Bob_Marley írta:
De kapsz egy gifet
Viszont ők találnak rá megoldást, én gyakran nem...És ilyen egyszerű kérdéseket is itt kell feltegyem, de ha már unalmas, szóljatok és leállok.soadroli írta:Mindenkinek vannak, mégse osztja meg mássalKash írta: tényleg vannak érdekes problémáim...
Mindenkinek vannak, mégse osztja meg mássalKash írta: tényleg vannak érdekes problémáim...
Lehet, hogy nem kellene szavaztatni a népet, de a nép szavaz...Egyébként köszönöm a választ, és nem direkt csinálom, tényleg vannak érdekes problémáim...miihii írta:Első körben sztem úgy hívd,ahogy ő kéri,mondja 150× is,gondolom nem véletlenül ragaszkodik hozzá. Tanulhattál volna a múltkoriból,h hogy is kell mondani a Kanty-OT...Kash írta:Lenne egy kérdésem hozzátok:
Hogyan ejtik helyesen a Kornél/Kornel nevet?
Ugyanis van egy barátom, akit én mindig Kornelnak nevezek, ám ő elvárja hogy é-vel mondjam, ám én ezt mindig elfelejtem, és már legalább 150X elmondja, és már úgy vagyok vele, hogy bemosok neki egy maflást...Kérlek, segitsetek.
Másodszor pedig nem olyan bonyolult utánanézni a neten,h mégis magyarul melyiket használjuk.Egyszerűbb,mint itt szavaztatni a népet egy újabb remekbeszabott felvetéssel![]()
Harmadízben pedig:
Kornél a helyes megfejtés.
Sztem így hívd,nehogy ő mosson be neked (amire ha sor kerülne,kérlek vegyétek fel,biztos lenne nézettsége itt is)