Ezt át kell hoznom ide a Filmekből,mert sztem ott már OFF lenne

De én ezt már nem bírom,mardos a kíváncsiság
Kash írta:
A fűrész részeit látta valaki, muszáj lefeküdnöm az ágyra, mielőtt elkezdem nézni, mert elájulnék a vér és a szenvedés látványától. De valami mégis tetszik benne, nem tudom, hogy mi.
Valaki tudna mondani róla egy pár szót, hogy neki tetszett-e...stb.
Kash írta:
A youtube-on rákerestem 1-6. részéig, hogy milyen csapdák vannak, a filmet konkrétan nem néztem meg, de nem is fogom(

) ezért kérdeztem meg, hogy kinek mi a véleménye.
Nem tudom, hogy szabad-e ilyesmit linkelni, de a "fűrész top 10 csapdája" cimű videóban pont a "kedvenceimet mutatja be, ha ilyet nem szabad, szedjétek ki.
-
http://www.youtube.com/watch?v=KhAywWis ... re=related
A trailerek alapján, meg az 1-2 perces videók alapján
7/10
Most komolyan,szeretnélek egy minimálisan megérteni (bár mintha egy nőt akarnék valszeg

) ,hátha van vmi logika a "tetteidben",ezért levezetem:
Adott ez a film,ami véres és szenvedős,amit nem bírsz. Erre kikeresed a leghentelősebb részeket a jutubon!?
Miért teszed?Mert vmi megtetszett benne.
De meg nem nézed,az tuti.
Mivel nem nézed meg,nem tök mindegy,h ki mit gondol róla? Mert itt többnyire olyan filmekről szoktunk érdeklődni,amit tervezünk megnézni,h aki látta írjon már pár sort. de olyanról,amit nem is akarunk megnézni?

és ezt megfejeled azzal,h egy 7 részes horrorsorozatot értékelsz a kínzások egyvelege alapján,miközben lilád nincs róla,h mimerrehányméter a sztoriban
Ezek után tényleg vmi logikát kifejtenél erről az egészről?Mert én szikrányit sem találok benne(d).Ilyenek honnét jönnek neked?