Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.13. 20:20:55

parancsolj Balázs, forrás ;) (igen, hivatalos már, 13 részt rendeltek be első körben ismét, ha meg is hosszabbítják, akkor is az utolsó évad lesz az 5. ;) )

egyre biztosabb vagyok benne, hogy azért éli túl Sarah, mert a 2. halálos Norseman-hez nem volt elég Tórium...

a következő részben abszurd látvány lesz Morgan papként :D (spoileres, de többet nem árulok el, h miért lesz pap :P )

más: holnap (vagyis Amerikában ma) véget ér a Smallville, nagyon kíváncsi leszek, hogyan fejezik be! Chloé-t jó lesz ismét látni, valszeg ő téríti észhez Olivert :D
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.13. 14:17:19

Xanthor írta:Túl fogja élni tuti szerintem is, különben elég nehezen lehetne 5. évad Nekem egyébként rögtön a Dexter 4. évad finálé ugrott be.
Még közel sem biztos hogy lesz egyáltalán 5. évad. Mindenesetre nem hiszem hogy így zárnák le.

Szerk:
Xanthor írta:Breaking News Very Happy : a Chuck-ot minden bizonnyal berendelik az 5. évadra. Az NBC még nem erősítette meg, de már elég valószínű. Legalább ez kicsit feldobja a hetemet a Breaking In kasza után.
esetleg valami forrást kaphatnánk? :)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.12. 22:09:26

eszembe jutott ifjoni korom egyik nagy klasszikusa a kölykök (kids)

látta vki?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.05.12. 21:44:05

ultrasur írta: Jó felhozatal volt az új hullám tagjai szinte mind éltek és ez igaz a nagy színészekre.
A magyar film utolsó nagy évtizede.
Úgy bizony! Olyan klasszikusokat lehetne említeni,mint az Egészséges Erotika,az Eldorádo(az egyik kedvencem),az Álombrigád,Meteo,a Te rongyos élet,Ripacsok..és még sorolhatnám. A Kopaszkutyáról jutott eszembe,amikor
Kőbányán laktam,az öreg Bill ott lakott három lépcsőházzal arrébb :D
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.05.12. 19:25:33

Breaking News :D : a Chuck-ot minden bizonnyal berendelik az 5. évadra. Az NBC még nem erősítette meg, de már elég valószínű. Legalább ez kicsit feldobja a hetemet a Breaking In kasza után.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.12. 15:33:55

Megnéztem a Repo Men-t. Elég jó kis film volt és a szereplők is odarakták magukat. Nem kedvelem kimondottan Jude Law-t, de itt egész jó volt. A sztori is a helyén volt, bár tele volt logikai hibákkal, így is adok egy 10/8-at.

Most fogom majd meglesni az Insidious-t. Látta már valaki? Nem kapott rosszakat sehol. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Charlie
Öreg Harcos

2011.05.12. 11:44:33

Chuck,

Lesz még 1 rész? Azt hittem a 23. az utolsó, netán új évad?

Utolsó jelenet..............nem halhat meg Sarah úristen
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
kurdt
Megmentő :)

2011.05.11. 23:35:20

ultrasur írta:
kennyke04 írta:
ultrasur írta:ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...
:shock: mert ő énekel is? :shock: halál komolyan én csak azt hittem vmi youtube-os celeb, aki videó naplókat csinált :lol: :lol: :lol: vagy olyat nem is csinált? :D

:arrow: Kurdt

Gondolom akkor Facérok című Grunge kúlt megvan.
Last days :arrow: Kurt ihlette Gus van Sant rendezte jó sztori jó rendező
de elégé levan szolva valszeg jövő héten nézem meg.

A "Nirvana" filmben pedig Ewan MyGregor játssza Kurtöt.
A Velvet Goldmine-ban elég jól játszott és a végére hasonlított is Kurtre.
Ja, a facérok nem rossz; a Last days viszon nagyon gyenge, szerintem nem vesztesz semmit, ha kihagyod...

Erről az Evan McGregor dologról (illetve arról, hogy egyáltalán lesz film a Heavire than heaven-ből) pedig már sokszor volt szó, sok színész és rendező szóba került. Egy időben tényleg jól hangzott a Winterbottom-McGregor duó, de McGregor már mégiscsak 40 múlt...de majd kiderül.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.11. 23:13:46

Most esek neki a Repo Men-nek? Vélemények?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ultrasur
Madridista

2011.05.11. 21:36:37

kennyke04 írta:
:shock: mert ő énekel is? :shock: halál komolyan én csak azt hittem vmi youtube-os celeb, aki videó naplókat csinált :lol: :lol: :lol: vagy olyat nem is csinált? :D

Ott a pont. :wink:
:arrow: Kurdt

Nirvana nekem is top 5 emellett Doors, Rolling Stones, Beatles, Pink Floyd
na de majd 7végén az adott topikban részletsen :wink:

Gondolom akkor Facérok című Grunge kúlt megvan.
Last days :arrow: Kurt ihlette Gus van Sant rendezte jó sztori jó rendező
de elégé levan szolva valszeg jövő héten nézem meg.

A "Nirvana" filmben pedig Ewan MyGregor játssza Kurtöt.
A Velvet Goldmine-ban elég jól játszott és a végére hasonlított is Kurtre.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.11. 17:28:04

kennyke04 írta: Thor
Nekem tetszett a Thor, kellemes csalódás volt a film, mert én előzetesen rosszabbat vártam. Nem ismerem annyira Thor világát, más Mavel comics-os hősöknek jobban, de szerintem nem lett rosszul megcsinálva. Én azt mondom meglehet nézni, bár aki annyira nem követi/ szereti a szuperhősös filmeket, annak nem tudom megér-e 1000 ft-ot, de ők is megnézhetik, max utólag :)
7/10
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.11. 17:00:35

kennyke04
Entrenador del Barça

2011.05.11. 15:58:10

h ne legyek teljesen off...

Thor
Hát 7.8as imdb szavazat meggyőzött hogy érdemes lehet megnézni, de ekkora gyatrán összerakott filmet.... pfffffffff akik írták a forgatókönyvet, írják/írták a X-Men: First Class-t is, de ha ilyen pocsék munkát végeznek, hát kiakadok. Annyira felépítetlen, össze vissza történő vágásokkal, van benne elmesélő rész az elején, oszt a közepén még kapod a wtf-ot mert idiótaság, és végül kiderül/elmondja, de semmi, nagy 0 :evil: :evil: :evil: szeretem a képregényadaptációkat, mégha úgy nem is ismerem őket, de hogy ez ennyire ürülék nem lehetett egyszerűen az biztos. Nem rossz a történet, de ahogy leforgatták, az egy nagy büdös nulla. Óriási filmötleteim vannak nekem is, de 3 percet tenne ki az egész, mert nem tudnék neki jó másfél óra sztorit adni, kb ezzel is ez történt. Gyenge színészi teljesítmény (főleg a csaj irritált) gyenge csata jelenetek, gyenge forgató könyv, halatlan nagy klisék (pl. Lokinak a faxért kellett fekete haj+ ruha + irritáló színésznek lenni, egyből levágó volt hogy a szőke és a fekete kisfiúnak mi lesz a "sorsa"... tankönyvből forgattak komolyan), pedig igen jó történet alakulhatott volna ki belőle. 10/2, csak azért nem 1, mert végig nézni azért végig néztem...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kurdt

2011.05.11. 14:48:31

ultrasur írta:
Adja a lista 3/5 imádom 1/5 nem láttam 1/5 kevésbé kedvenc :lol:

Szinte az összes kedvenc a 80 évekből.
Jó felhozatal volt az új hullám tagjai szinte mind éltek és ez igaz a nagy színészekre.
A amcsi függetlenek is ekkor virágoztak legjobban.

Néhány film ezeken kívül amiket szeretek csak tényleg néhány.
8)

Hal Hartley: Hihetetlen igazság

Steve Kloves: Azok a csodálatos Baker fiúk

Alan Parker: Angyalszív

Sidney Lumet: Az ítélet

Sidney Lumet: Hatalom

Gothár Péter: Tiszta Amerika

Jankovics Marcell: Fehérlófia

Szomjas György: Kopaszkutya

Na így egy szuszra ezek jutnak eszembe.
Hal Hartley nagyon ajánlom :wink:
Hartley-t annyira nem ismerem; ezt láttam tőle, meg a Semmi ágánt. Bírom is őket, de a top50-be egyik se fért be (mármint ez a 80-asba, a másik a 90-esbe). Az említett magyarok közül a Kopaszkutya volt leginkább versenybe, de ezek tényleg jó filmek és azzal is mondasz valamit, hogy ez volt a magyar film utolsó igazán nagy évtizede. Lumet-nek ezeket a későbbi dolgait már nem bírtam annyira (kb. a The Wiz-től értem ezt, az már nekem nem tetszett); az Angyalszívet pedig csak egyszer láttam és eléggé intam...
ultrasur írta:pici off. A könnyű zenébe is ennyire otthon vagy kíváncsi lennék milyen zenék jönnek egy zenés listára:lol: gondolom aki ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...
Elég sokféle zenét szeretek, a mai popzenéből viszont teljesen kivontam magam pár éve, úgyhogy nem igazán vagyok képben. Pár kedvenc zenekarom, kb. sorrendben: Nirvana (abszolút kedvenc mindenek felett, kb 6 éves korom óta), Pixies, Blur, Led Zeppelin, The White Stripes, és így tovább...
beszélhetünk tovább erről is, csak akkor azt a másik topicban :wink:
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.05.10. 19:25:43

Disturbia
Na végre sikerült megnéznem. :D
Szerintem nagyon pöpec kis moovie, bár az eleje kicsit unalmas, de sebaj, nekem nagyon bejött. A csajszi is aranyos volt :P
Mostanában nem láttam ilyen jó filmet :?

A rítus
Anthony Hopkins garancia a jó filmekre, így hát ezt se hagyhattam ki.
Érdekes és elgondolkodtató szerintem. Hopkins meg félelmetes :D
Ja és magyarul is beszélnek benne egy keveset! :)
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.05.10. 19:24:19

Fecooo írta:már most megnéztem a legújabb részt a Chuck-ból...

ez az utolsó perc... :shock: :shock: :shock:

hangosan káromkodtam... a smallville utolsó jelenete is gáz volt, de eeeeez???

mondjuk szinte biztos vagyok benne, h nem hal meg, csak ha a többi meghal azonnal, akkor ő hogy éli túl?
Hát én is nagyot néztem :shock:
Túl fogja élni tuti szerintem is, különben elég nehezen lehetne 5. évad Nekem egyébként rögtön a Dexter 4. évad finálé ugrott be.
Finálé promó: http://www.youtube.com/watch?v=4_2fm2qe ... er&list=UL
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2011.05.10. 21:10:38-kor.
ultrasur
Madridista

2011.05.10. 16:19:15

sjay írta:
kurdt írta:
A One Flew Over the Cuckoo's Nest hol marad? :o :D
Szerk.: Sorry, hülye voltam A száll a kakukk '75-ös.
De viszont [auto_cenzúra] nagy film. :D
Imádom Jacket és Milost is...
sjay
Entrenador del Barça

2011.05.10. 16:12:21

[quote="kurdt"][/quote]A One Flew Over the Cuckoo's Nest hol marad? :o :D
Szerk.: Sorry, hülye voltam A száll a kakukk '75-ös.
ultrasur
Madridista

2011.05.10. 15:56:33

kurdt írta:without further ado, kedvenc filmjeim a 80as évekből:

Adja a lista 3/5 imádom 1/5 nem láttam 1/5 kevésbé kedvenc :lol:

Szinte az összes kedvenc a 80 évekből.
Jó felhozatal volt az új hullám tagjai szinte mind éltek és ez igaz a nagy színészekre.
A amcsi függetlenek is ekkor virágoztak legjobban.

Néhány film ezeken kívül amiket szeretek csak tényleg néhány.
8)

Hal Hartley: Hihetetlen igazság

Steve Kloves: Azok a csodálatos Baker fiúk

Alan Parker: Angyalszív

Sidney Lumet: Az ítélet

Sidney Lumet: Hatalom

Gothár Péter: Tiszta Amerika

Jankovics Marcell: Fehérlófia

Szomjas György: Kopaszkutya

Na így egy szuszra ezek jutnak eszembe.
Hal Hartley nagyon ajánlom :wink:

pici off. A könnyű zenébe is ennyire otthon vagy kíváncsi lennék milyen zenék jönnek egy zenés listára:lol: gondolom aki ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.10. 07:59:16

már most megnéztem a legújabb részt a Chuck-ból...

ez az utolsó perc... :shock: :shock: :shock:

hangosan káromkodtam... a smallville utolsó jelenete is gáz volt, de eeeeez???

mondjuk szinte biztos vagyok benne, h nem hal meg, csak ha a többi meghal azonnal, akkor ő hogy éli túl?
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.09. 23:28:55

Elkezdtem egy új sorozatot nézni (mármint nekem). Néhány részt láttam anno M1-en, csak későn volt. Mad Men - Reklámőrültek. Vélemények?
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.09. 23:22:09

torrentkiller írta:Megnéztem a Smallville utolsó előtti részét. Egész jó volt, de emiatt az utolsó jelenet miatt már a fejemet verem a falba. Sejtettem, hogy ez lesz, de reménykedtem hogy kihagyják. De hát kell a dráma is. Mondjuk az utolsó részben úgyis megházasodnak szerintem
dettó... tudtam, h ez bekövetkezik, de azt hittem, hogy megházasodnak, hiszen amikor Clark járt a jövőben, tudtommal ott együtt voltak(lesznek :D )

nah meg értem én, h Karát el kellett távolítani, de milyen idióta dolog már a sorskártyát kijátszani...

nagyon kíváncsi leszek Chloé és Lex( igen, az eredeti Michael Rosenbaum) visszatérésére, vmint hogy Darkseid végül ténylegesen megjelenik-e, vagy "csak" a csicskáit kell legyőzni( Jótét nagyit, és a többieket, vmint sztem Olivert is...)

nagyon nem bántam meg, amikor a 8. évadtól újra bekapcsolódtam ;)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.09. 22:54:26

Megnéztem a Smallville utolsó előtti részét. Egész jó volt, de emiatt az utolsó jelenet miatt már a fejemet verem a falba. Sejtettem, hogy ez lesz, de reménykedtem hogy kihagyják. De hát kell a dráma is. Mondjuk az utolsó részben úgyis megházasodnak szerintem
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kurdt

2011.05.09. 22:49:02

Tim írta:Most jutott eszembe,hogy a Profi sincs a listán,illetve amit én mindenképp beírtam volna az a Jöjj és lásd.
kurdt írta:Mivel én 91-es vagyok, ez a hangalámondásos VHS-téma nekem kimaradt (tévéből felvett filmek viszont annál inkább
Nézzük csak miről maradtál le..Elsősorban ZS kategóriás kung-fu filmekről,illetve számos olyanról amelynek a címében szerepelt a "ninja","sógun"vagy a "gyilkos",esetleg a "halálos" szó illetve ezek tetszés szerinti variációja. Vagy az olyan klasszikusokról mint a Támadás a Krull bolygó ellen(ezt mintha moziban is láttam volna..),aztán például a Gyilkos robotok Tom Selleck,és Gene Simmons főszereplésével. A korai Jackie Chan filmek is ekkor kezdtek feltűnni,a mozikban pedig Bud Spencer/Terrence Hill filmeket nyomattak. Ezenkívül lemaradtál a répanadrágokról,a gázálarctáskákról,a hazai punk élet beindulásáról,az "igazi" csalamádés hamburgerről(ha jól emlékszem 20-25 forintért vesztegették),az olyan sorozatokról mint a Rabszolgasors,a Sandokan,a Kórház a város szélén stb..
Valószínűleg Leó jégkrémet sem ettél,és Zizit sem,és tasakos Sió gyümölcslevet sem ittál. Ez nekem mind megvolt,csoda-e ha nem lettem rendes ember? :lol:
Ezek közül sok minden megvolt, csak utólag, úgy pedig nem az igazi... :D
Viszont hogy ne legyen brutálisan off, azt elmondom, hogy a Profit én nagyon szeretem és emlékszem egy nagyon jó indokra, hogy miért maradt le, de most nem jut eszembe. Képzeld oda mondjuk az Utolsó metró helyére... :wink:
Kép
Válasz küldése