Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.01.29. 09:13:42

Feketesz írta:
zsoltfree írta:Sziasztok!

Olyan jó látni hogy mindenki 10-20 ezrekért megy Barcelonába. Most elkezdtem tervezni az utamat, a május 8, Espanyol elleni rangadóra. Én a leges legolcsóbbat 90 ezerért találtam oda vissza mindennel együtt 2 személyre. Úgy jó hogy mondjuk 4-6 napot rászánnék a történetre. Én csináltam rosszul a keresésben valamit, vagy ez tényleg ilyen drága?
Előre is köszi a segítséget.
Szia!

www.wizzair.com

Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza.
Másik napokon más az ár,de érdemes naponta megnézni mert szinte minden nap változik. Én 2 éve voltam akkor még volt SkyEurope légitársaság,decemberbe foglaltam ,márciusban utaztunk 18 ezer forint volt oda-vissza egy főre. Amennyiben nagyon érdekel a Barca akár érdemes lehet úgy is tervezni,hogy például áprilisba 5-6 nap,szombati utazással, szerda-csütörtöki hazajövetellel és meg kell keresni melyik az a hétvége amikor otthon játszik a barca és a következő héten hétközbe meg otthon a bl-be. Mi így néztünk 4 nap alatt két meccset pl.

Remélem tudtam segíteni
Szia! Köszi a választ. Na pontosan itt bukik ki hogy valamit nem jól nézek. Nekem az általad említett utazás, 93960 HUF, 2 főre oda vissza a Wizzairnél.

Azt tudom, hogy nekem jó lenne a következő 3 meccs: április 10 (Almeria), április 24 (Osasuna), május 8 (Espanyol). Ezeknél 4-6 napot szánnék rá a történetre, mert a város is érdekel.

A legolcsóbbat mindenhol a wizzairnél találtam: április 8-13 (49960 / 2 fő), április 20-25-ig (87960 / 2 fő), és május 4-9-ig (77960 / 2 fő). Ezek mind illetékkel együtt).

kerestem még különböző odlalakon közvetett utazást, átszállással, de azok sem voltak jobbak árban, viszont szinte mind olyan hogy reggel indulok, és este 11 kor érkezek meg Barcelonába, mert az átszállásnál valahol tuti sokat kell várni, meg van olyan is (Swissair) ahol az átszállásra az éjszakát kell várni. átszállás csak úgy lenne poén ha nem éjszakára érnék oda.

Az az áprilisi BL-dolog jó ötlet, azt lehet megpróbálom. Viszont továbbra sem tudom hogy hol lehet ilyen olcsón utazni ahogyan ti írjátok. Arra is kíváncsi vagyok hogy hogy jött ki neked a wizzairnél ez: "Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza." Mit nézek rosszul?
Feketesz
Barça B

2011.01.28. 23:53:54

zsoltfree írta:Sziasztok!

Olyan jó látni hogy mindenki 10-20 ezrekért megy Barcelonába. Most elkezdtem tervezni az utamat, a május 8, Espanyol elleni rangadóra. Én a leges legolcsóbbat 90 ezerért találtam oda vissza mindennel együtt 2 személyre. Úgy jó hogy mondjuk 4-6 napot rászánnék a történetre. Én csináltam rosszul a keresésben valamit, vagy ez tényleg ilyen drága?
Szia!

www.wizzair.com

Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza.
Másik napokon más az ár,de érdemes naponta megnézni mert szinte minden nap változik. Én 2 éve voltam akkor még volt SkyEurope légitársaság,decemberbe foglaltam ,márciusban utaztunk 18 ezer forint volt oda-vissza egy főre. Amennyiben nagyon érdekel a Barca akár érdemes lehet úgy is tervezni,hogy például áprilisba 5-6 nap,szombati utazással, szerda-csütörtöki hazajövetellel és meg kell keresni melyik az a hétvége amikor otthon játszik a barca és a következő héten hétközbe meg otthon a bl-be. Mi így néztünk 4 nap alatt két meccset pl.

Remélem tudtam segíteni
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.01.28. 23:00:16

Sziasztok!

Boixos
Llegenda del Barça

2011.01.25. 17:20:23

barca 1986 írta:
Boixos írta:...
+ girona---> barcelona 95 km
hát igen, ennyi lóvéért kicsit kalandosabb a verzió. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.01.25. 17:06:06

Boixos írta:a wzz-nél azt is bele kell kalkulálni, h fapad jellegükből fakadóan különösebb szívfájdalom nélkül törölnek járatot, onnantól meg lehet szaladni átbúkoltatni a zsugákat... én is jártam már úgy, h wzzzel indultam el budról és alitaliával érkeztem meg romába :lol: (mondjuk akkor nem röhögtem ekkorákat, ráadásul a lányommal együtt rohangáltunk...)
ha árban ennyivel jobb a LH, akkor mindenképpen azzal kell menni.

egyébként, ha belefér mondjuk pozsonyba elmenni, onnan a ryanair májusban elvisz két embert kb 52 euróból, ami (most) olyan 15 rongy.
+ girona---> barcelona 95 km
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.01.25. 15:16:27

Bányász írta:Szerintem a pelikan.hu ilyen.

Ha olcsóbb jegyet talál mondjuk egy nappal a megadott dátum előtt akkor felajánlja azt az oldal.De érdemes bécsi illetve pozsonyi indulással is megnézni a gépeket.
Köszi. Oda-vissza 80 ezerért / 2 fő találtam. Az jó? Lufthansánál. Ettől olcsóbban nem lehet megúszni ugye?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.01.25. 15:05:59

Szerintem a pelikan.hu ilyen.

Ha olcsóbb jegyet talál mondjuk egy nappal a megadott dátum előtt akkor felajánlja azt az oldal.De érdemes bécsi illetve pozsonyi indulással is megnézni a gépeket.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.01.25. 15:03:20

Boixos írta:beírod a googliba, h "repülőjegy" és harmincezer lehetőséget kiad, ezeknek legalább a felénél foglalni is tudsz. de az adott légitársaságok oldalain megteheted ugyanezt.

Pont ezt szeretném elkerülni. Olyan oldalt szeretnék ahol az összesből kigyűjti a legolcsóbbat:)
Boixos
Llegenda del Barça

2011.01.25. 14:53:33

beírod a googliba, h "repülőjegy" és harmincezer lehetőséget kiad, ezeknek legalább a felénél foglalni is tudsz. de az adott légitársaságok oldalain megteheted ugyanezt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.01.25. 14:50:03

Most nézem skacok, hogy lehet hogy még szeptemberig 6! el classico is lesz.
- a bajnokságban lesz Real-Barca
-a kupában ha a Barca továbbjut az Almeria illetve a Real továbbjut a Sevilla ellen akkor ott egy kupa döntőn is lesz El-Classico
- ha az előző pont teljesül, akkor a spanyol szuperkupa augusztusban 2 fordulós döntőjét minden bizonnyal ez a két csapat vívja majd, mivel a bajnokságban 100% hogy az első 2 helyen végeznek
- A BL-sorsolásban is kerülhetnek még egy ágra

A kérdésem a következő. Ha ezek összejönnek, akkor az ide szóló meccsekre is az a horror jegyár lesz majd érvényes?

Illetve tervezem a Barcelona-Espanyol meccset élőben megnézni (neadjisten bajnokavató lenne:)). Hol tudok a neten olyan oldalon nézni repjegyeket, ahol mondjuk egy nap+-5 nap repjegyárait tudom összehasonlítani innen oda. Mert itt írjátok hogy olcsón lehet utazni, de azt nem hogy ezt hol lehet lefoglalni.

Köszi.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.01.25. 14:15:45

a wzz-nél azt is bele kell kalkulálni, h fapad jellegükből fakadóan különösebb szívfájdalom nélkül törölnek járatot, onnantól meg lehet szaladni átbúkoltatni a zsugákat... én is jártam már úgy, h wzzzel indultam el budról és alitaliával érkeztem meg romába :lol: (mondjuk akkor nem röhögtem ekkorákat, ráadásul a lányommal együtt rohangáltunk...)
ha árban ennyivel jobb a LH, akkor mindenképpen azzal kell menni.

egyébként, ha belefér mondjuk pozsonyba elmenni, onnan a ryanair májusban elvisz két embert kb 52 euróból, ami (most) olyan 15 rongy.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.01.25. 13:49:47

wizz: 05.06-->05.09. 61e
luft. 05.06-->05.10. 48e
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.24. 13:53:17

A Lion's Sport jóvoltából is lehet élőben megnézni Barcelona-meccseket, íme a legfrissebb ajánlatok:

http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... _1248_1286
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.01.24. 09:26:47

Andris írta:Nagyon változó ez a Wizzaires dolog. Nekem fura lenne ha 20on pár ezer forint alatt bármikor meg lehetne oldani a dolgot, de lehet hogy évente egyszer van ilyen olcsó móka, nagyon bele kell találni.

Én nem emlékszek egy alkalomra se, hogy ilyen olcsó lett volna, pedig volt egypár, mindig wizz, volt h pár héttel, volt h pár hónappal előtte nézegettük.
Nade most újra aktuális, úgyhogy megint jövök majd nemsoká a friss tapasztalatokkal remélhetőleg.

Servicaixás jegyeket. hát biztosan átvehetnéd előbb is vagy máshogy. pl ha nekiállsz keresgélni az oldalukon, biztos találsz szállítást jó sok pénzért.
De nem látom igazán értelmét, ott átvenni a legpraktikusabb. :)
a wizzair ára nagyban függ a szerencsés időpontválasztástól. nem indítanak gyakran járatokat. én érdemesnek tartom a repülőhöz igazítani a szállást és nem fordítva,mert így az olcsóbb. most példának vehetjük a spanyol kupa döntőt. ha ki szeretnél menni,20-án van reggel korán járat oda és 22én vissza. a kettő együtt 40k. repülés esetében még ezt is a vállalható kategóriába sorolnám,de ki lehet fogni rendkívül kedvező árú jegyeket(mint írtam lejjebb a római utunkat). viszont nem vagyok tisztában a lufthansa áraival,sőt semmilyen légitársaság áraival(kivéve a wizzair-ét),így összehasonlítani nagyon nem tudok,csak írtam,hogy nekem ez tetszik.
hau30
Capitá del Barça

2011.01.24. 08:02:45

Andris írta:Nagyon változó ez a Wizzaires dolog. Nekem fura lenne ha 20on pár ezer forint alatt bármikor meg lehetne oldani a dolgot, de lehet hogy évente egyszer van ilyen olcsó móka, nagyon bele kell találni.

Én nem emlékszek egy alkalomra se, hogy ilyen olcsó lett volna, pedig volt egypár, mindig wizz, volt h pár héttel, volt h pár hónappal előtte nézegettük.
Nade most újra aktuális, úgyhogy megint jövök majd nemsoká a friss tapasztalatokkal remélhetőleg.

Servicaixás jegyeket. hát biztosan átvehetnéd előbb is vagy máshogy. pl ha nekiállsz keresgélni az oldalukon, biztos találsz szállítást jó sok pénzért.
Há tényleg meg lehet fordulni 20-on belül,csak hát a kérdés az,hogy mikor foglalod le a jegyeket.Mi októberben tettük,májusra! :shock: Persze biztos vannak rendkívüli akciók.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.24. 07:36:28

Nagyon változó ez a Wizzaires dolog. Nekem fura lenne ha 20on pár ezer forint alatt bármikor meg lehetne oldani a dolgot, de lehet hogy évente egyszer van ilyen olcsó móka, nagyon bele kell találni.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tunce3y
Barça B

2011.01.24. 00:58:05

Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy a ServiCaixán rendelt jegyhez hogyan tudok hozzájutni?Csak helyszínen vagy előbb is.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
katka
Barça B

2011.01.24. 00:07:25

Drigo írta:
daffy írta:én csak a repülőben tudok segíteni. a wizzair pestről indít járatokat barcelonába szinte minden nap. 7-12000ft között vannak már jegyeik illetékkel,mindennel. szóval akár 15be meg tudsz fordulni,de 20ba biztos
Barcelonába biztos nem. A wizzair már rég nem olyan olcsó, mint azt sokan gondolják, vannak jó ajánlataik, de már nem az a jellemző. Tavaly mi pl már lufthansaval mentünk, mert olcsóbban kijött, mint a wizzair...nc. De elég, ha bárki felmegy a honlapjukra, és megnézi az árakat.

Ennek ellenére lehet olcsó járatokat kifogni BCN-be, csak nem a wizzairrel.
én most megyek ki a tico elleni meccsre, és 15990 volt a repjegyem (oda-vissza)
ok, a wizz hitelkártyás haverom foglalta le, ami amúgy plusz pár ezer ft lenne. ja és nem is foglaltam le túl régen, max 3-4 hete.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.22. 13:16:58

köszönöm mindenkinek a segítséget, ha aktuálissá válik a dolog, akkor majd még kérni fogom az útmutatásaitokat, tanácsaitokat :)

(nem valószínű, h összejön, de álmodni szabad :P )
Drigo
Eurobarca Staff

2011.01.21. 13:12:44

Sanama írta:De megnéztem most is,ha áprilisra akarsz jegyet venni 11-14ezer ft a jegy.
Igen, csak oda, plusz ha megnézed ő azt írta, hogy nem maradna kint sokat, az kb 3-4 nap lehet max, ha így megnézed az árakat, vegyük pl a getafe elleni hétvégét, mivel most az került szóba konkrétan 11680 az odaút (de akkor már csütörtökön menni kell) a visszaút 10990, ebben csak annyi a szépséghiba, hogy közben kint van egy hetet, és akkor meg mindegy, hogy a kajára költi, vagy a repjegyre a pénzt. A szállásról azért nem szólok, mert azt írta, hogy jó esetben nem kell érte fizetnie.

Nyilván találsz olyan kombót, ahol a jegy olcsó(nak tűnik), csak nem mindegy milyen áron.

Lehet a wizzair-rel repülni, ami miatt én írtam az az, hogy a tervezésnél ne 20, hanem minimum 30k-val számoljon a repjeggyel, mert láttam, nagyon megörült az olcsóságnak.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.21. 12:55:05

Drigo írta:
daffy írta:én csak a repülőben tudok segíteni. a wizzair pestről indít járatokat barcelonába szinte minden nap. 7-12000ft között vannak már jegyeik illetékkel,mindennel. szóval akár 15be meg tudsz fordulni,de 20ba biztos
Barcelonába biztos nem. A wizzair már rég nem olyan olcsó, mint azt sokan gondolják, vannak jó ajánlataik, de már nem az a jellemző. Tavaly mi pl már lufthansaval mentünk, mert olcsóbban kijött, mint a wizzair...nc. De elég, ha bárki felmegy a honlapjukra, és megnézi az árakat.

Mi számít "régen"-nek? Mi 1éve voltunk kinn,és 2,5-3hónappal az indulást előtt megvettük a jegyeket,oda-vissza volt valami 18-22ezer fejenként.Ebben volt extra csomag és biztosítás is.

De megnéztem most is,ha áprilisra akarsz jegyet venni 11-14ezer ft a jegy.
Lehet én nem vagyok tisztában a többi társaság áraival,de szerintem ez még most is teljesen türhető.
Jó persze,nyáron 1,5-2x annyi lesz 1 repülőjegy,mivel főszezon van,de ez szerintem egyértelmű.

Fecooo, ha kell valami, írj ,segítek szívesen.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.01.21. 12:47:30

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
daffy
Madridista

2011.01.21. 12:15:31

Fecooo írta:daffy, ennyire olcsó a wizzair? :shock:

sose utaztam repülővel, ezért absz. nem vagyok képben...
ha ez igaz, akkor elvileg olcsóbban kijövök, mint gondoltam... meglátjuk, köszi szépen! :)
így van. mi ketten mentünk nyáron rómába,kb 16 volt az odaút 2 embernek. ebben van egy hátizsák ár is,amit felvihetsz a gépre. azt hiszem 10kg körül lehet a súlya.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.21. 12:12:55

daffy, ennyire olcsó a wizzair? :shock:

sose utaztam repülővel, ezért absz. nem vagyok képben...
ha ez igaz, akkor elvileg olcsóbban kijövök, mint gondoltam... meglátjuk, köszi szépen! :)
daffy
Madridista

2011.01.21. 12:09:02

Fecooo írta:már régóta tervezek eljutni a Szentélybe, talán 2011 lesz az az év, amikor sikerül is...
nagyon sok tervezésre van ehhez szükségem, legfontosabb viszont a pénzkérdés:
egy meccshétvége(mondjuk egy Barcelona-Getafe csörte, ami ugye nem a legnagyobb rangadó, viszont érdekes...) nagyságrendileg mennyibe kerülne?
jó esetben nem kell fizetnem a szállásért, úgy gondoltam, h pénteken mennék és meccs után jönnék vissza...

70-80-ból kijönnék? (fapados járattal...)

a válaszok jöhetnek pm-ben is, ha kényes a téma...
köszönöm szépen előre is!
én csak a repülőben tudok segíteni. a wizzair pestről indít járatokat barcelonába szinte minden nap. 7-12000ft között vannak már jegyeik illetékkel,mindennel. szóval akár 15be meg tudsz fordulni,de 20ba biztos
Válasz küldése