Szia! Köszi a választ. Na pontosan itt bukik ki hogy valamit nem jól nézek. Nekem az általad említett utazás, 93960 HUF, 2 főre oda vissza a Wizzairnél.Feketesz írta:Szia!zsoltfree írta:Sziasztok!
Olyan jó látni hogy mindenki 10-20 ezrekért megy Barcelonába. Most elkezdtem tervezni az utamat, a május 8, Espanyol elleni rangadóra. Én a leges legolcsóbbat 90 ezerért találtam oda vissza mindennel együtt 2 személyre. Úgy jó hogy mondjuk 4-6 napot rászánnék a történetre. Én csináltam rosszul a keresésben valamit, vagy ez tényleg ilyen drága?
Előre is köszi a segítséget.
www.wizzair.com
Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza.
Másik napokon más az ár,de érdemes naponta megnézni mert szinte minden nap változik. Én 2 éve voltam akkor még volt SkyEurope légitársaság,decemberbe foglaltam ,márciusban utaztunk 18 ezer forint volt oda-vissza egy főre. Amennyiben nagyon érdekel a Barca akár érdemes lehet úgy is tervezni,hogy például áprilisba 5-6 nap,szombati utazással, szerda-csütörtöki hazajövetellel és meg kell keresni melyik az a hétvége amikor otthon játszik a barca és a következő héten hétközbe meg otthon a bl-be. Mi így néztünk 4 nap alatt két meccset pl.
Remélem tudtam segíteni
Azt tudom, hogy nekem jó lenne a következő 3 meccs: április 10 (Almeria), április 24 (Osasuna), május 8 (Espanyol). Ezeknél 4-6 napot szánnék rá a történetre, mert a város is érdekel.
A legolcsóbbat mindenhol a wizzairnél találtam: április 8-13 (49960 / 2 fő), április 20-25-ig (87960 / 2 fő), és május 4-9-ig (77960 / 2 fő). Ezek mind illetékkel együtt).
kerestem még különböző odlalakon közvetett utazást, átszállással, de azok sem voltak jobbak árban, viszont szinte mind olyan hogy reggel indulok, és este 11 kor érkezek meg Barcelonába, mert az átszállásnál valahol tuti sokat kell várni, meg van olyan is (Swissair) ahol az átszállásra az éjszakát kell várni. átszállás csak úgy lenne poén ha nem éjszakára érnék oda.
Az az áprilisi BL-dolog jó ötlet, azt lehet megpróbálom. Viszont továbbra sem tudom hogy hol lehet ilyen olcsón utazni ahogyan ti írjátok. Arra is kíváncsi vagyok hogy hogy jött ki neked a wizzairnél ez: "Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza." Mit nézek rosszul?