Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de pont ezt beszélgettük darth vaderrel,hogy a bojlerből kifolyó dinoszaurusz hiába kommunista,nem szedhet virágot a ház falán,mert megfájdul a csőre. szóval nyugodtan tedd a lábujjad a sínre,nem vizel rá a döglött veréblui1698 írta:Értem én, de ez nem hazai, szóval inkább kicsi.
És ezekkel az a baj, hogy nem tudnak olyan gyorsan szocializálódni, ebből következik, hogy nem lesz elég toll a cséplőgép dezodor tartályához.
Pedig pont ez lenne a lényeg, hogy minél több ásványvíz legyen a pézsmapocok centrumában.
Elvileg van rá két liter garancia, de nem tudom, hogy ilyen esetben van-e party hangulat.
Lui! Számodra a megoldás : Ne mássz a fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamostlui1698 írta:De.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
Kérdezek én is:
Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Próbáltam már bekenni babakocsival a karburátort, de csak még jobban böfögött.
Help pls.
azért sárga,mert jön a hidegfront és olyankor a macskák hegeszteni kezdik a tölgyfák szőrét,de az kérődző állat,így hiába zöld az ég,attól még nem lesz nyelvvizsgája.lui1698 írta: Kérdezek én is:
Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Help pls.
És egy újabb gyöngyszemlui1698 írta: Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Help pls.
De.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
igen ám, csak ha megnézed a dynamo videót, láthatod h átkenuznak az utvonalán... azoknak akkor fel kellene akadniuk..S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=UegLypCN ... re=related
ez fantasy, nem neked valóBob_Marley írta:Valami rohadt teherbíró "damil" ami tartja a levegőben???Én sem tudom, én nem is idegesítem az ilyeneken magam, én nem tudom megcsinálni, s sokan mások se, kamu
Igen, tudom, pont az előbb jártam abban a könyvtárban.visca el barca írta:a fővárosi könyvtárban megvan az össze rész szinkronosan
Igazi divatkanty írta:Snoop kis túlzással minden városban, ahol fellép(Európa) felveszi az ottani csapat mezét.
Én is, utálom, hogy az ilyen trükkökre nem tudok rájönni, legyen az kártyatrükk vagy akármifcbarca0827 írta: Magyarázatot kérek:
http://www.youtube.com/watch?v=qEc_jeGBVxs
a fővárosi könyvtárban megvan az össze rész szinkronosan, én kb 3 hete nézem meg. iszonyat király, én minidg szerettem az ilyen illuzionista cuccot.fcbarca0827 írta:Tegnap belefutottam ebbe a Dynamo gyerekbe a Discoveryn és, hát megcsapkodott a hideg a mutatványai alatt.![]()
Magyarázatot kérek:
http://www.youtube.com/watch?v=qEc_jeGBVxs
Hozzászólás: So what, Chuck Norris can swim on the land.
Előbb is volt egy rész, de ma csak az üvegen sétált át.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RSPgBqdk2eo
És te csak nézted, ahelyett, hogy segítettél volna a tűzoltóknak?!
Csak a teljesség igénye végett jegyzem meg,h még a 400. előtt simítottuk el a dolgot,máskülönben azóta sem született volna megKash írta:
Nem te inditottad a szivatáshullámot, ám a 400. hsz után te ütötted el az esetleges pénzbefizetésemet, amit mellesleg máig sem kaptál volna meg.
Nem te inditottad a szivatáshullámot, ám a 400. hsz után te ütötted el az esetleges pénzbefizetésemet, amit mellesleg máig sem kaptál volna meg.miihii írta:Kábé 399 hsz-nél és igen mély,depresszív kétségbeesésbenKash írta: Miihii, nem tudom, hogy a te tanácsaid nélkül hol lennék most...
Kábé 399 hsz-nél és igen mély,depresszív kétségbeesésbenKash írta: Miihii, nem tudom, hogy a te tanácsaid nélkül hol lennék most...