Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kash írta:
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis...![]()
![]()
Reméltem, hogy nem kell ezt a 2 videót belinkelni, de mégis...Uhhh,szakértő a témában Laughing Melyikben?A kenuzásban,a vízen sétálásban vagy a bűvészetben? Razz
Írod,h ha csak nem Jézus meg stb,akkor lehetséges. Tehát,ha Jézus lelke költözött bele és Copperfield adott neki erőt,akkor nem?
A vízen való átsétáláson kívül a többit meg lehet oldani trükközéssel? Lényegében pont ez a produkció,ami eszerint műxik,de a többi trükk?Akkor az emberek a hídnál meg mindenfelé,az csak fotosopp? Laughing

Nekem is van de takarításkor leszedem. Sőt, kis kaparóval a nyílásokba is beletúrok, ott is összegyűlik a szmötyi.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak

Uhhh,szakértő a témábanKash írta:
khmmm...Ez nem teljesen igy van...![]()
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.
Sok érdekes dolog van, köztük az, amikor szabályosan egy lyuk keletkezik az égen, vagy a felhőn, nem is tudom hogy mondjam...messideco írta:Na ez igen. Csodaszép

Eléggé féltették azt az evezőt(????), alig meritették a vizbe.nem mondod, h nem sétált? Laughing Rolling Eyes
mindössze azt firtatom kedves ifju baratom, hogy a muanyag lapos megoldás nem játszhat mert a kenunak elvileg fel kellett volna akadnia rá.

nem mondod, h nem sétált?Kash írta:khmmm...Ez nem teljesen igy van...![]()
Szakértő vagyok az ilyen témában, és azt kell hogy mondjam, ha csak nem szállt belé Jézus lelke, vagy nem járt a mennyben(tehát egyszer már visszahozták a halálból), vagy neadj isten David Coperfield adott az ő tudásából neki, akkor lehetséges.
Valamint a kenusok rendkivül finoman huzigálták azt az emigy is elég rossz minőségű evezőt(?)...ne hidjétek el az ilyesmit, a vizen való átsétáláson kivül tlán a többi egy kis trükközéssel megoldható, ma már a technika olyan, hogy élő adásban tudják a nézőket becsapni, amit persze az utcán sétáló civilekkel(?) megbeszélnek előre.

khmmm...Ez nem teljesen igy van...visca el barca írta:igen ám, csak ha megnézed a dynamo videót, láthatod h átkenuznak az utvonalán... azoknak akkor fel kellene akadniuk..S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=UegLypCN ... re=related

Az ilyen hülyeségekről nekem azonnal a gyakorikerdesek.hu jut eszembeTT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
sajnos nem bírok hozzászólni a témához, nem az én szakterületem. nem mozgok otthonosan az intraartikuláris turbulencia-áramoltatási megaposztgraduális kohéziós paraméterezéses dolgokban... sajnálom..Bob_Marley írta:Pszichiátria zárt osztályának szakorvosa daffy, főorvosa luiMár csak kanty meg v.e.b medikusokat várjuk, hogy hozzászóljanak eme magasröptű témákhoz

főleg ha nehezen jön ki a köröm alóllui1698 írta:Jegyezzétek meg: a gomba ezt hozza ki az emberekből.

de pont ezt beszélgettük darth vaderrel,hogy a bojlerből kifolyó dinoszaurusz hiába kommunista,nem szedhet virágot a ház falán,mert megfájdul a csőre. szóval nyugodtan tedd a lábujjad a sínre,nem vizel rá a döglött veréblui1698 írta:Értem én, de ez nem hazai, szóval inkább kicsi.
És ezekkel az a baj, hogy nem tudnak olyan gyorsan szocializálódni, ebből következik, hogy nem lesz elég toll a cséplőgép dezodor tartályához.
Pedig pont ez lenne a lényeg, hogy minél több ásványvíz legyen a pézsmapocok centrumában.
Elvileg van rá két liter garancia, de nem tudom, hogy ilyen esetben van-e party hangulat.

Lui! Számodra a megoldás : Ne mássz a fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamostlui1698 írta:De.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak
Kérdezek én is:
Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Próbáltam már bekenni babakocsival a karburátort, de csak még jobban böfögött.
Help pls.
azért sárga,mert jön a hidegfront és olyankor a macskák hegeszteni kezdik a tölgyfák szőrét,de az kérődző állat,így hiába zöld az ég,attól még nem lesz nyelvvizsgája.lui1698 írta: Kérdezek én is:
Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Help pls.
És egy újabb gyöngyszemlui1698 írta: Nektek nem szokott olyan lenni, főleg így nagy melegben, hogy a zebrátok egyszerűen nem hajlandó kifésülni a fűtőszálat?
Help pls.

De.TT írta:nektek az egereteken nem szokott lenni fekete, odaszáradt pudvás kosz? mer én 2 naponta leszedem őket, de most is itt vannak