Érdekes téma megy itt...
Ha érdekel egyeseknek, hogy mi az én nézőpontom:
1. Egészség: nálam nem lényeges, mert alapból születésemtől fogva hátrányos helyzetű vagyok. Úgyhogy nekem édesmindegy. Dohányzok, red bull -okat iszom mindennap. De, emellett sportolok is, de nem az egészségem miatt, hanem mert szeretem. Összefoglalva, hidegen hagy az egészségem, és az is hogy "hány napom van még hátra az életemből". lesz.rom?
2. Család: Hát most jelen pillanatban, 26 éves fejjel nem szeretnék családot alapítani, mert nincs szükségem rá. Számomra csak gondot okozna pénzügyileg és egészségügyileg is (aggódni kell, hogy a gyerek egészséges -e, biztonságban van -e, stb...). Úgyhogy az egyedüllét a legjobb számomra... Mellesleg nem akarok elcseszett jövőt adni a gyerekeimnek, tehát jobb ha meg se szülnek. A jövedelmem nevetségesen alacsony, tehát semmiképpen nem tudom megadni az alapokat a család számára.
Elvileg jóképű vagyok, de mégse volt szerencsém barátnővel lenni... Egyszerűen egyetlenegy nőnek se érdeklek szerelmi kapcsolat szempontjából, csak "barátilag"... Engem már eltalált a Cupido nyílvesszője nem is egyszer, mégse történt semmi, mert nem tudok mit tenni azzal a ténnyel, hogy nem vagyok érdekes a "Nagy Ő" számára. Próbáltam már ezt azt. Természetesen közrejátszik a visszahúzódó természetem is a nőkkel szemben.
3. Pénz: Hát nem bánnám, ha multimilliárdos lennék, mert azzal megszűnne az az átkozott pénzügyi gondjaim, és "függetlenné" válnék. Természetesen nem villognék vele, hogy "ennyilóvémvanb+"... Ismerek egy olyan embert, ami a vagyona meghaladja a 250 milliót is és csillagászati fizuja van. Mégis úgy öltözik mint egy átlagos ember. Semmi drága cuccot nem visel, olcsó ruhákat használ. Kerüli a feltűnést. Egyetlen egy dolog ami feltűnő: Lexus márkájú kocsija van

Tök átlagos családi házban él. Valami én is ilyen életmódot folytatnék, mint ő.
Nem érezném jól magam, ha a vagyonommal villognék, mert pl. a legjobb barátomat nem akarom megbántani vele, azzal hogy nekem van lóvém, neki meg nincs. Tehát visszafogottan kezelném a pénzt. Sőt, adományoznék is.
Másik téma, Élet a halál után:
Az én nézőpontom az, hogy semmi. Egyszerűen megszűnsz létezni. Nem hiszek a vallási maszlagban, hogy "ha rossz voltál, akkor elégsz a pokolban, ha jó voltál, akkor mennyei nektár vár rád"... Olyan propaganda szagú nekem az egész... Egy olyan zseniális propaganda, amely a kezdettől évezredekig is működni fog. Ezért vagyok kőkemény ateista. Csak akkor hiszem el a dolgokat HA LÁTOM, illetve van rá cáfolhatatlan bizonyíték, stb...
Alapból jó ember vagyok, segítek másokon, soha nem lopok, rossz dolgokat nem tudom megtenni. De ez nem a vallás miatt van, hanem azért mert én ilyen vagyok.