A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ezt én is tudtamChris0527 írta:Én csak azt tudom hogy 20-án Copy várható SopronbaVictor_Valdes írta:A Tibbah album nagyon tetszetős lett.
Amúgy nem tudja valaki, hogy CopyCon album mikorra várható (már ha várható) ?. Jó lenne elmenni februárban nagyon jó volt
Én csak azt tudom hogy 20-án Copy várható SopronbaVictor_Valdes írta:A Tibbah album nagyon tetszetős lett.
Amúgy nem tudja valaki, hogy CopyCon album mikorra várható (már ha várható) ?
Ház szépen kihúztad magadG-Jay írta:
Áh nem a ganja teszi, tegnap buliztunk zp-ben, majd nemtom hol, és háromnegyed 4kor értem haza, majd ma reggel 8-10ig, és 12-20ig voltak óráim....kicsit kába vagyok. Most köztes állapotban vagyok, mert ponthogy kéne hogy minden zavarjon, közbe meg pont nem...
G.
hallgasd inkább az IFS-Éjszakai műszak albumotG-Jay írta: Szerk.: Hogy ne legyek off, megjelent a Tibbahnation 5...bocs ha már volt.
G.[/color]
Hát még csak Hősök számot hallottam róla meg NKS-t, vagyis ezt a kettőt küldte nekem egy srác, de már nem emlékszem biztosan h mindkettő rajta van e a tibbahnation-ön....Chris0527 írta: Vélemény róla? Én még nem hallotam. Am mitől nevertsz mindenen? Rád szált a zöld akarom mondani a rozsaszin köd?![]()
Vélemény róla? Én még nem hallotam. Am mitől nevertsz mindenen? Rád szált a zöld akarom mondani a rozsaszin köd?G-Jay írta:
Szerk.: Hogy ne legyek off, megjelent a Tibbahnation 5...bocs ha már volt.
G.
Hehe, sztem azt csak te tudhatod, hogy feltöltöd e, ő max azt tudja, hogy kell e nekiozsimiki írta: Ha kell, akkor feltöltöm neked![]()
Hát, szerintem az nem Cypress Hill, amire te gondolsz. Nekem egyből ez jutott eszembe. Persze lehet, hogy tévedek. Krayzie Bone a Bone Thugs 'n Harmony-ból. Az a klip sajna nincs fönt youtube-on, de ha kell, akkor fel tudom tölteni... Kőkemény, meg a zene is...Rivaldinho írta:Van egy Cypress Hill szám, aminek egy összevágott klipjében teli van ganja-s, füves-s képekkel, különböző növények, emberek akik szívnak stb... de nem ez az eredeti klipje gondolom, én csak spanom telefonjában láttam egy ilyen klippel ezt a számot.. és azóta keresem, de youtube-on nem nagyon találtam meg, valaki plíz segítsen, hátha esetleg tudja... Youtubeon az első 10 lapon biztos nincs... mer egyszerűen nem találtam azt a számot. Tudom egy csomó ilyen klip-es Cypres Hill szám van, de ha valaki otthon van CH-ban az tudja! sztem, előre is köszi! nem kell feltölteni már a címe is pl elég!

Ha kell, akkor feltöltöm nekedpalesz77 írta:isten vagy, örök hálaLos Banditos írta: Gary Jules - Mad World

isten vagy, örök hálaLos Banditos írta:Gary Jules - Mad Worldpalesz77 írta:valaki segítsen http://www.youtube.com/watch?v=ccWrbGEFgI8 mi ez a szám, ami a videó alatt szól? remélem v.ki tudja
Gary Jules - Mad Worldpalesz77 írta:valaki segítsen http://www.youtube.com/watch?v=ccWrbGEFgI8 mi ez a szám, ami a videó alatt szól? remélem v.ki tudja

Tessék! Magashegyi Underground Hivatalosan nincs lemezük,ez egy 8 számos maxi.Harusz írta:Hello!
Újabb kéréssel állnék fel a nagyérdemű elé:
Magashegyi Undergroundot valaki, valamilyen formában meg tud osztani velem?(magyarul: feltöltené a kedvemért?
) Köszi előre is!
U.I.:Tim, benned bízom![]()
![]()