Zenék
Hú köszönöm Tim 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Mind a 2 nagyon odab@sz!!!!!!socio66 írta:Az új Metallica,valamint Slipknot album kinek hogy tetszik

Tiszta deja-vu.. Csak úgy,mert rendes vagyok.Tim írta:Tessék!Harusz írta: Szóval ha valakinek meglenne, azért örülnék a másiknak.
Ugye Szandi?

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
- Bogi63
- Capitá del Barça
Csak olyan oldalt tudok linkelni, ahonnan egy albummal együtt jönne le.Messa írta:Üdv.
Valaki fel tudná tölteni a Pokolgép- A jel című számát?
Fentvan youtube-on, de ami jó minőség, az nekem nem tetszik. Ott még Kalapács nagyon fiatal, fura a hangja. Későbbiekben viszont nagyon tetszik. Csak sehol nem találom jobb minőségben. De az sem baj, ha Rudán Joe énekli.
Köszönöm előre is.

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Tibbah iszonyatos jó zenéket rak....még az 1-2 nem annyira jött be,de amit mostanában csinál az nagyon jó...balboa7 írta:bigmek lemezről annyit, h nekem annyira nem jön be az ő stílusa, arről a cuccról csak a dsp-s featek illetve a rossz társaság jön be...hősök lemeztől sokkal többet vártam én is...akkezdet lemezről én is annyit tok, h évvégén lehet belőle valami...
amúgy Tibbahnation 5-öt szerezzétek be...abban nem csalódtamiszonyat jó lett!
Bigmek cuccán kiemelkednek a feat-es számok....
Elvileg a 'rossz társaság' lemezt is csinál majd jővőre...
Scarcity albumra leszek még kiváncsi--állítólag "azütemeketlegjobbanmeglovagló" oduplát kitették belőle,Aza elég kemény dolgokat is leírt róla...pl.:a végén már ők írták Tirpával a szöveget neki,4 soros verzét 2 óra alatt mondott fel....
A lemez ára 7000Ft lesz....ami a külföldi előadóknak és a majd 40 számnak tudható majd be(még fél éve ez volt a téma)
- balboa7
- Entrenador del Barça
bigmek lemezről annyit, h nekem annyira nem jön be az ő stílusa, arről a cuccról csak a dsp-s featek illetve a rossz társaság jön be...hősök lemeztől sokkal többet vártam én is...akkezdet lemezről én is annyit tok, h évvégén lehet belőle valami...
amúgy Tibbahnation 5-öt szerezzétek be...abban nem csalódtam
iszonyat jó lett! 
amúgy Tibbahnation 5-öt szerezzétek be...abban nem csalódtam

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Egy röpke kis vélemény:Bigmek albuma kicsit monoton lett szerintem....A zenék jók,a szöveg és a flow lehetne változatosabb...de első albumaként simán megüti a mércét...A hősök album trágya lett...2-3 számot tudtam végig hallgatni,többet vártam ettől a lemeztől...IFS-Filo rapje nagyon jó,Iana éneke is elmegy ,de ez a smile gyerek....egy kicsit gyengébb....G-Jay írta:
Bigmeket leszedtem, nagyon jó sztem...bár akad rajta kicsit olyan is am nem üti a szintet, de egész jó.
Akkezdet 2-ről nem tudtok semmit??? Máá megőrülök hogy mit csináljak már hogy legyen már. Várom nagyon...ha lemaradtam és közbe már van akkor leugrok az emeletről.
G.[/u]
Akkezdet cuccra ismét kaptunk 1 igéretet,hogy az év végső stádiumába beesik(majd meglátjuk)...ahogy Steve is igért egy kisebb motyót -kb 5 számosat(remélem Siskával elkészítik a vérebek cuccot jővőre)---Nks - Tdi album lassan jön ,ahogy Bankos és Kasko közös cucca is....Káva krú és Beatmarket cucc jöhet még az évben...Reméljük ezek nem csak igéretek maradnak..
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Felmegy mindenki a www.youtube.com nevű helyre és beírja a
keresőbe, hogy VISUAL MUSIC-Music STEVE ROACH/GLENN MARSCHALL
Na milyen?
K.
Felmegy mindenki a www.youtube.com nevű helyre és beírja a
keresőbe, hogy VISUAL MUSIC-Music STEVE ROACH/GLENN MARSCHALL
Na milyen?
K.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Üdv.
Fentvan youtube-on, de ami jó minőség, az nekem nem tetszik. Ott még Kalapács nagyon fiatal, fura a hangja. Későbbiekben viszont nagyon tetszik. Csak sehol nem találom jobb minőségben. De az sem baj, ha Rudán Joe énekli.
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Danka00792
- Director del Fútbol
Uhh 1000 hála! Már-már azon gondolkoztam hogy megveszem 1800HUF-ért, ami nem is olyan drága, de azért mégis csak jobb ez igy.Bogi63 írta:Ez talán jó lesz.Danka00792 írta:Lenne egy kérdésem. Nemtudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni Sub Bass Monster - Sub Bass Monster cimü albumját? Már mindenhol kerestem de seholsem találtam.Régen megvolt csak elveszett win reinstall-nál.
Köszönöm még1x!
Bigmeket leszedtem, [auto_cenzúra] sztem...bár akad rajta kicsit olyan is am nem üti a szintet, de egész jó.Chris0527 írta:Bigmek
Akkezdet 2-ről nem tudtok semmit??? Máá megőrülök hogy mit csináljak már hogy legyen már. Várom nagyon...ha lemaradtam és közbe már van akkor leugrok az emeletről.
G.[/u]
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Bogi63
- Capitá del Barça
Ez talán jó lesz.Danka00792 írta:Lenne egy kérdésem. Nemtudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni Sub Bass Monster - Sub Bass Monster cimü albumját? Már mindenhol kerestem de seholsem találtam.Régen megvolt csak elveszett win reinstall-nál.

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- Danka00792
- Director del Fútbol
Lenne egy kérdésem. Nemtudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni Sub Bass Monster - Sub Bass Monster cimü albumját? Már mindenhol kerestem de seholsem találtam.
Régen megvolt csak elveszett win reinstall-nál. 

- Victor_Valdes
Ezt én is tudtamChris0527 írta:Én csak azt tudom hogy 20-án Copy várható SopronbaVictor_Valdes írta:A Tibbah album nagyon tetszetős lett.
Amúgy nem tudja valaki, hogy CopyCon album mikorra várható (már ha várható) ?. Jó lenne elmenni februárban nagyon jó volt

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Entrenador del Barça
Én csak azt tudom hogy 20-án Copy várható SopronbaVictor_Valdes írta:A Tibbah album nagyon tetszetős lett.
Amúgy nem tudja valaki, hogy CopyCon album mikorra várható (már ha várható) ?

- Victor_Valdes
A Tibbah album nagyon tetszetős lett
.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Entrenador del Barça
Ház szépen kihúztad magadG-Jay írta:
Áh nem a ganja teszi, tegnap buliztunk zp-ben, majd nemtom hol, és háromnegyed 4kor értem haza, majd ma reggel 8-10ig, és 12-20ig voltak óráim....kicsit kába vagyok. Most köztes állapotban vagyok, mert ponthogy kéne hogy minden zavarjon, közbe meg pont nem...
G.

Meglesem majd
G.
G.
California Love
California Love
hallgasd inkább az IFS-Éjszakai műszak albumotG-Jay írta: Szerk.: Hogy ne legyek off, megjelent a Tibbahnation 5...bocs ha már volt.
G.[/color]

nemrég kaptam meg,elég teccetős.
Hát még csak Hősök számot hallottam róla meg NKS-t, vagyis ezt a kettőt küldte nekem egy srác, de már nem emlékszem biztosan h mindkettő rajta van e a tibbahnation-ön....Chris0527 írta: Vélemény róla? Én még nem hallotam. Am mitől nevertsz mindenen? Rád szált a zöld akarom mondani a rozsaszin köd?![]()
Ezek mind hozták amit az eddigiek. Szóval nem lehet rossz...leszedem majd én is, és még mondok bővebbet.
Áh nem a ganja teszi, tegnap buliztunk zp-ben, majd nemtom hol, és háromnegyed 4kor értem haza, majd ma reggel 8-10ig, és 12-20ig voltak óráim....kicsit kába vagyok. Most köztes állapotban vagyok, mert ponthogy kéne hogy minden zavarjon, közbe meg pont nem...
G.
California Love
California Love
-
- Entrenador del Barça
Vélemény róla? Én még nem hallotam. Am mitől nevertsz mindenen? Rád szált a zöld akarom mondani a rozsaszin köd?G-Jay írta:
Szerk.: Hogy ne legyek off, megjelent a Tibbahnation 5...bocs ha már volt.
G.

Hehe, sztem azt csak te tudhatod, hogy feltöltöd e, ő max azt tudja, hogy kell e nekiozsimiki írta: Ha kell, akkor feltöltöm neked![]()

Szerk.: Hogy ne legyek off, megjelent a Tibbahnation 5...bocs ha már volt.
G.
California Love
California Love