Rivaldinho írta:Van egy Cypress Hill szám, aminek egy összevágott klipjében teli van ganja-s, füves-s képekkel, különböző növények, emberek akik szívnak stb... de nem ez az eredeti klipje gondolom, én csak spanom telefonjában láttam egy ilyen klippel ezt a számot.. és azóta keresem, de youtube-on nem nagyon találtam meg, valaki plíz segítsen, hátha esetleg tudja... Youtubeon az első 10 lapon biztos nincs... mer egyszerűen nem találtam azt a számot. Tudom egy csomó ilyen klip-es Cypres Hill szám van, de ha valaki otthon van CH-ban az tudja! sztem, előre is köszi! nem kell feltölteni már a címe is pl elég!
Hát, szerintem az nem Cypress Hill, amire te gondolsz. Nekem egyből
ez jutott eszembe. Persze lehet, hogy tévedek. Krayzie Bone a Bone Thugs 'n Harmony-ból. Az a klip sajna nincs fönt youtube-on, de ha kell, akkor fel tudom tölteni... Kőkemény, meg a zene is...
Szóval, ha ez a szám megy alatta, akkor ugyanarról a videóról beszélünk.... A biztonság kedvéért bevágok pár screenshotot...
Szerk.
Ha a modik úgy gondolják, hogy a képek ellentétesek a fórum szabályzatával, akkor természetesen nyugodtan töröljék.