Firefox írta:Mihii, remélem jól tudom, hogy 400 hsz-enként kell fizetni?Mert ugye én 1 hónapja kaptam a csekket, 12.000 Ft volt. De olvastam valahol, hogy 400 után rögtön 600-nál is be kell fizetni. Hogy is van ez akkor? Mert most le vagyok égve mint a Reistag. Próbálom összekaparni azt a pénzt alkalmi munkákból, kisebb nagyobb sikerrel.
Gyerekek!
Ne kérjétek már,h levezessem a konkrét tarifákat,mivel természetesen demokratikus úton a saját döntésem,h kinek mi mennyibe kerül.
Lehet emiatt engem trógerezni meg ilyenek,de egyrészt lepereg,másrészt meg feláras lesz a következő csekk,mert nem felejtek.
Akinek nem tetszik a rendszer,menjen a madridistára,az olyan gagyi,h ingyen is használható.
Ezt a színvonalat viszont fent kell tartani itt és ennek ára van. Amit pedig ti fizettek meg,mert én nem fogom. Ha ki szeretnétek élvezni a továbbiakban is csodálatos személyiségem minden rezdülését,elmém futtatását,akkor bizony meg kell hajolnotok előttem és bizony ti is futtatva lesztek.
egyedül Tim-mel vagyok hajlandó osztozni,mert neki legalább rövid a nick-je,viszont bármikor meg tudja toldani egy lépéssel. Lehetőleg hosszúlépéssel.
Deus csekkjét pedig ízlelgessétek csak,mivel valszeg ezután havonta kaptok ilyen szép számokkal rendelkező papírosokat,szép számmal.Mivel infláció van,meg Kash lóvéját is ki kell termelnünk és am is csak mert.
Problem?
FtcSikiHun írta:. Ruhát nem kapok...
MIHI, KASH, HA EZ ÍGY MARAD, MINDKETTŐTÖKET FELJELENTEM, ÉS HA KELL AZ OLDALT IS BECSUKATOM. A FORRÁSAIM MÉG MEGVANNAK, HA MÁR A KILÓIM NEM!
Nincs igazad,mert ha sokat pattogsz itt,akkor megruházlak
Ugye tudod,h máris dupla szorzót kaptál és ez még a válaszom előtt érvénybe lépett.Am is ezen a hétvégén a 2-es számrendszer játszik a FTC-nél ugyebár, kettővel buktak, 2-es lett a meccs,meg most ez. Szívesen.
Engem nyugodtan feljelenthetsz,már gyűjtöttem belőletek annyi lét,h bármikor kicsengetem a bíróságot,bírót. Ebben segít a jártasság,mivel BARCA szurkolóként igazán jól tudjuk hogy kell bírókat venni.
Uh nem ijesztettél meg és én továbbra is kiállok Kash-ért is,mivel dereKash munkát végzett itt a napokban.