Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem közösülök senkivel és semmivel, ezt leszögezném...Ezt inkább ne kérdezd meg,van amiről nem jó tudni Very Happy
Sztem a biztonság kedvéért várjuk meg Matyit,amíg visszatér a rehabról és egyeztess majd vele,h mit v kit kell megcsinálnod Wink
Ezt inkább ne kérdezd meg,van amiről nem jó tudniKash írta:Köszönöm, mondjuk Matyi mit tett, hogy Nutella lett a rangjának a neve? állandóan valami labradort elmlegettek, én mit kell tegyek ez ügyben!?Uh nem ijesztettél meg és én továbbra is kiállok Kash-ért is,mivel dereKash munkát végzett itt a napokban.
(egyedi rang)
Köszönöm, mondjuk Matyi mit tett, hogy Nutella lett a rangjának a neve? állandóan valami labradort elmlegettek, én mit kell tegyek ez ügyben!?Uh nem ijesztettél meg és én továbbra is kiállok Kash-ért is,mivel dereKash munkát végzett itt a napokban.
Firefox írta:Mihii, remélem jól tudom, hogy 400 hsz-enként kell fizetni?Mert ugye én 1 hónapja kaptam a csekket, 12.000 Ft volt. De olvastam valahol, hogy 400 után rögtön 600-nál is be kell fizetni. Hogy is van ez akkor? Mert most le vagyok égve mint a Reistag. Próbálom összekaparni azt a pénzt alkalmi munkákból, kisebb nagyobb sikerrel.
Nincs igazad,mert ha sokat pattogsz itt,akkor megruházlakFtcSikiHun írta:. Ruhát nem kapok...
MIHI, KASH, HA EZ ÍGY MARAD, MINDKETTŐTÖKET FELJELENTEM, ÉS HA KELL AZ OLDALT IS BECSUKATOM. A FORRÁSAIM MÉG MEGVANNAK, HA MÁR A KILÓIM NEM!
FtcSikiHun mindig nyomja a hülyeségeit....Kash írta:
Uff, ez nagyon eröltetettre sikeredett. Ha azt akarod, hogy továbbra is bevegyem ezt a fizetős dolgot, találj ki valami jobbat.
Uff, ez nagyon eröltetettre sikeredett. Ha azt akarod, hogy továbbra is bevegyem ezt a fizetős dolgot, találj ki valami jobbat.FtcSikiHun írta:Kash, ne haragudj de most ellened vagyok.
A 400. hsz-m után 12.000et kellett befizetnem, aztán hozzászólásonként 1.000 forintot. Az idők alatt 70 kilóról, 57re fogytam, mert nem volt miből enni, és nem mondtam el szüleimnek hogy miért nincs pénzünk, mert a csekket mindig hamarabb vettem ki a postaládából. Ruhát nem kapok, mert ez a fórum az életem, és erre költöm el a pénzt, szüleim ki is vágnának itthonról ha megtudnák. Több 100.000 adtam már be, még néhány értéktárgyamat is eladtam, most meg csak úgy elsiklunk Kash felett? Ilyen nem játszunk. Ne haragudjatok.
MIHI, KASH, HA EZ ÍGY MARAD, MINDKETTŐTÖKET FELJELENTEM, ÉS HA KELL AZ OLDALT IS BECSUKATOM. A FORRÁSAIM MÉG MEGVANNAK, HA MÁR A KILÓIM NEM!
Plusz ugrik az egyedi rang,amihez úgy jutott hozzá hogy...de majd ő elmondja,ha van vér a pucájában.miihii írta:Na te csak ne lázat adj,hanem a havidíjat.És egy pisszenés nélkül,ha már a késedelmi díjadtól eltekintettem! Ez nem játék,Game!Ha nekiállsz itt szervezkedni, hamar Game over lesz...Game90 írta: Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!
Ideje lenne már, egyre pimaszabbmiihii írta: Na te csak ne lázat adj,hanem a havidíjat.És egy pisszenés nélkül,ha már a késedelmi díjadtól eltekintettem! Ez nem játék,Game!Ha nekiállsz itt szervezkedni, hamar Game over lesz...
Na te csak ne lázat adj,hanem a havidíjat.És egy pisszenés nélkül,ha már a késedelmi díjadtól eltekintettem! Ez nem játék,Game!Ha nekiállsz itt szervezkedni, hamar Game over lesz...Game90 írta: Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!
Tim, mivel erősen rólam van szó, és az én "nevemben" és adataimmal irogat, én érintett vagyok, kérlek, tájékoztass PÜ-ben.Tim írta:Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?Initom írta:
Tim is elkezdte a maga játékát...
Továbbá kérek mindenkit,ne zaklasson privátban,mert megesküdtem hogy nem fedem fel a kilétét.
Sajnos a trollkodás terén amatőr vagyokTim írta:Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?Initom írta:
Továbbá kérek mindenkit,ne zaklasson privátban,mert megesküdtem hogy nem fedem fel a kilétét.
Menyi lesz így ?Tim írta:
Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?
Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?Initom írta:
Ez volt a cél. De miihii-nek túl jó szíve van.Bob_Marley írta: Game jól beugratottSajnos most már pengetned kell a lovettát, 400 után.
Üdv a csapatban
Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!miihii írta: ELSŐ- ÉS MÁSODFOKON IS TELJES MENTESSÉGET KAP A FIZETÉS TERHE ALÓL KASH NEVEZETŰ FÓRUMERÜNK,a köz akarata előtt tisztelegve és mutatva jó indulatomat,egyszersmind szabályerősítő kivételként.
visca el barca írta:a bl bronz meccs után elmondod?Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
sokmindentnemtudtokmég.jpg
a bl bronz meccs után elmondod?Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
sokmindentnemtudtokmég.jpg