Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:36:18

sjd írta:

Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
Nem ty-vel kell. Amúgy Kolumbán Antal(Anti) a nevem és innen jön a kanty, csak ugye a végén y-n, ha most reggelnék, akkor sima i lenne.
:wink:
Nem Te éltél homályba, hanem Kash kolléga.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.08. 16:31:57

sjd írta:
Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
Sjd és neked hogy kell ejteni??
És Kash neked hogyan kell ejteni?
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:29:41

Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.08. 16:26:38

Kash írta:
Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Ez elég szomorú. Azért megpróbálom behozni magam az első helyre!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 16:18:36

Initom írta:
TT írta:
Kash írta:1-2 kivételével ugyan... :)
naa, ki az az 1-2? elintézzem őket? :D ugye nem vagyok benne? :( :cry:
azt hiszed el tudsz intézni? :DD
ha harc legyen harc...:D
Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.08. 16:08:42

TT írta:
azt hiszed el tudsz intézni? :DD
ha harc legyen harc...:D
Abi & Tito
TT
Capitá del Barça

2012.05.08. 16:07:12

Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 15:32:31

FtcSikiHun írta:Kash, szerintem nem lesz könnyű kiérdemelned az egyéni rangot :wink:
Én ezzel tisztában vagyok, semmivel sem vagyok több mint ti, ezért nem is nyaggatom Miihii nyakát, amúgy sem vezetne eredményre.

Már az elég, ha nem vagyok kitiltva és élvezhetem a társaságotokat, 1-2 kivételével ugyan... :)
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.08. 15:14:26

Kash, szerintem nem lesz könnyű kiérdemelned az egyéni rangot :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 13:59:00

kanty írta:
Kash írta: Ám a sör csak akkor jöhet szóba, ha hideg és szomjas vagyok, akkor fél léitert is letudok önteni a torkomon. Igaz, nem volt rá még precedens, csak gondoltam igy menőbbnek tűnök, nem!? lehet hogy hülye kérdés...
Fejezd már be. Előre vicces voltál, de minden csoda három napig tart. Most már eléggé fárasztó, amit művelsz.
Van benne egy kis eröltetettség, ám egyáltalán nem viccnek szántam, legközelebb beirom neked zárójelben hogy "Viccelek", vagy hogy irónia,szarkazmus stb..., egyébként meg nem kell beszólogatni, hagyd figyelmen kivül. :?
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 13:46:10

Kash írta: Ám a sör csak akkor jöhet szóba, ha hideg és szomjas vagyok, akkor fél léitert is letudok önteni a torkomon. Igaz, nem volt rá még precedens, csak gondoltam igy menőbbnek tűnök, nem!? lehet hogy hülye kérdés...
Fejezd már be. Előre vicces voltál, de minden csoda három napig tart. Most már eléggé fárasztó, amit művelsz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 13:42:33

geridoss írta:Végigolvastam az utolsó 4-5 oldalt.

Mekkora állatok vagytok :D :D :D :D

Kash... :D iszol te eleget?
Nem iszom, apukám nem engedi. :roll:

Ám a sör csak akkor jöhet szóba, ha hideg és szomjas vagyok, akkor fél léitert is letudok önteni a torkomon. Igaz, nem volt rá még precedens, csak gondoltam igy menőbbnek tűnök, nem!? lehet hogy hülye kérdés...
Kép
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.05.08. 07:24:05

Gyanúsan hasonlít a Kitfisto/Los Banditos nevezetű gyerekre. Rá emlékszik még valaki? :lol:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
geridoss
Director del Fútbol

2012.05.08. 00:36:30

Végigolvastam az utolsó 4-5 oldalt.

Mekkora állatok vagytok :D :D :D :D

Kash... :D iszol te eleget?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
miihii
KHAL

2012.05.07. 23:52:17

Kash írta:
Én is elhittem addig, amig fel nem jött a Madridistás téma, mivel tudtam, hogy nem vagyok ott regisztrálva.
Igen,az egy váratlan fordulat lett,de már megoldódott ;)

Remek meglátás volt a részedről,h ilyen éleslátóan levágtad a dolgot,minden elismerésem 8)

Nagy forma vagy Kash,üdv a sorsainkban :D
Ha fizetni kell a post-okért,a tieidet állom :lol: Az első 400-at :twisted:
lui1698 írta: Nők meg gyerekek szoktak félrészegek lenni. Én full off-on voltam, és idáig nyalogattam sebeimet. :D
Eltaláltad az egyetlen elfogadható indokot,amiért nem vetted ki a részed a partiból :D
Game90 írta:
(De rosszak voltak ezek a szóviccek :mrgreen: )

Köszi :mrgreen:

A szervezkedésetekhez még annyit,h remélem elolvastátok az apróbetűs részt is a fizetési szabályzat végén,ami szerint a hivatalos lázadás díja 150.000 jó magyar forint. A nem hivatalos pedig 250.000,a plusz papírmunka miatt. Enélkül sajnos nem tudom komolyan venni az erőlködéseteket.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.07. 17:03:30

balinteer írta:Ezt az 5 oldalt végigolvasva úgy éreztem magam,mint aki egy UFO-kkal teli börtönben rab,és a nagy néger UFO-nemiszerveikkel kormolják ki a seggemet. Az elején én is elhittem,hogy tényleg fizetni kell,de amit itt letoltatok az eléggé vicces volt. :shock:
Én is elhittem addig, amig fel nem jött a Madridistás téma, mivel tudtam, hogy nem vagyok ott regisztrálva.
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.07. 17:00:49

Ezt az 5 oldalt végigolvasva úgy éreztem magam,mint aki egy UFO-kkal teli börtönben rab,és a nagy néger UFO-nemiszerveikkel kormolják ki a seggemet. Az elején én is elhittem,hogy tényleg fizetni kell,de amit itt letoltatok az eléggé vicces volt. :shock:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.07. 15:32:39

Bob_Marley írta: szerk:lui tudná miből maradt ki Kash sztori kapcsán :D
Őt ismerve biztos valahol félrészegen fekszik, pedig az ő "trollkodása" nagyon hiányzik :D
Kikérem magamnak!
Nők meg gyerekek szoktak félrészegek lenni. Én full off-on voltam, és idáig nyalogattam sebeimet. :D
Trollkodást meg engem nem tudom, hogy lehet egy lapon említeni, még olyannal se állok szóba aki valaha trollkodott már. :lol:

Kash! Te vagy a kedvenc mesefigurám!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
El fanático
Entrenador del Barça

2012.05.07. 14:02:10

Kash írta:Nem közösülök senkivel és semmivel, ezt leszögezném... :roll:

Jól figyelj ide Kash, mert én most őszintén elmondok neked mindent, ezzel kockára téve a tagságomat és mindent, amit valaha is elértem az oldalon.

Az egyéni rangot úgy lehet leghamarabb megkapni, hogy el kell menni az egyik klub-találkozóra.

Nagyon figyelj, mert a dolog csak látszatra egyszerű és csak egyszer fogom elmondani:

Az ott jelenlévő adminokat és moderátorokat addig kell különböző alkoholtartalmú szeszesitalokkal itatni, amíg nem hajlandóak veled lefotózkodni úgy, hogy egy Real Madrid mez van rajtuk.
Ez nem azért kell, hogy ezzel később zsarolhasd őket, azt tilos! Azért kell, hogy később legyen bizonyíték arra, hogy valakinél már elérted, hogy rangot kaphass, mert a következő találkozón a rang meglétét 1 évvel meg kell hosszabbítani. Ekkor már csak az alkoholtartalmú szeszesitalokat kell újra az adott adminnak vagy moderátornak megvenni és a kaszában kapott blokkot jól megőrizni. Esetleg az adott admint vagy moderátort iltalfogyasztás közben lefotózni, de óvatosan, mert ahogy a mondás tartja: " Ivó, evő, b.szó embert nem illik zavarni." :P
Szóval, ha nem akarsz egy marha nagy pofonnak lenni a kis gazdája, inkább a blokkot őrizd meg és így +1 évig megmarad a rangod.

A dolog - láthatod- csak leírva egyszerű, mert nagyon sokaknak nincs egyedi rangja és nem azért, mert az Adminok/moderátorok nem voltak szomjasak, mert olyan személy nem is lehet admin/moderátor, aki nem bír inni.
Sok buktató van a dologban és ez egyénileg eltérő lehet.
Kezdetnek szerezned kell egy Real Madrid mezt például...

Aztán itt van példának két fórumozó-társunk esete is, amikről már olvashattál. Ha sokszor vétesz a fórumszabályzat ellen, akkor külön-feladatsort kapsz, mint Ők. Igyekezz jól viselkedni és akkor megúszhatod ennyivel is.

Nah, sok sikert. :)
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.07. 13:55:25

Game90 írta:...
Csatlakozom én is a lázadáshoz! Minden hozzájáruló cserélje le az aváját, V for vendetta féle maszkra :lol: :lol: :lol: 8)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.07. 13:38:47

Csatlakozom a tüntetéshez:

Yeah, LEGALIZE :!:
PCsabi
aka Game90

2012.05.07. 13:27:43

miihii írta:
Game90 írta: Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!
Na te csak ne lázat adj,hanem a havidíjat.És egy pisszenés nélkül,ha már a késedelmi díjadtól eltekintettem! Ez nem játék,Game!Ha nekiállsz itt szervezkedni, hamar Game over lesz...
Értettem, főnök! Okés, főnök!

(De rosszak voltak ezek a szóviccek :mrgreen: )
Bob_Marley írta: Ezt is Gamtől lopva, de azért tudod hogy szeretlek :lol:
Ez régi, most már ez a rajbaba:

Kép
Tim írta: Plusz ugrik az egyedi rang,amihez úgy jutott hozzá hogy...de majd ő elmondja,ha van vér a pucájában.
Egyébként unom már ezt a rangot, de újat nem szeretnék, megint nem szeretném átélni azokat a szörnyűségeket. De többet nem akarok mondani, kiskorúak is vannak oldalon.
bowlinggolyo írta:Mert ha nem akkor Gamehez csatlakozom és lázadok :evil:
Már ketten vagyunk \:D/
miihii írta: Erősebb labrador Nutellázik,ugye tudod?
Illetve az erősebb Matyi matyizik.
ozsimiki írta: Nem. végezetű mondat helyet Igen.-t tesztek? tényleg megviselne minket lelkileg.
Az "Igen." és a "Nem." lenne váltogatva, ami miatt teljesen összezavarodnátok. Igen. Nem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.05.07. 08:48:23

ozsimiki írta:De most már érdekelne Szabi,hogy miképp gondoltátok Game-el a lázadást? :D
Ugye nem várod el h a részletekről most itt a népes fórumozók előtt fogok beszélni, de megvannak az eszközeim arra, hogy sikeresen végződjön egy lázadás kb 10-15 percembe kerülne csak és az oldalon megszűnne 1-2 ember adminisztrátori állása és egyebek.(A francba már megint túl sokat beszélek)
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.07. 00:15:15

Amellett,h magasságtesók, és megyetesók vagyunk, az sem mellékes,hogy miihii jutalékot kap a behajtásokból, amiket ugye a staffnak továbbít, persze le-le csippent magának is, de valamit valamiért elv miatt jól van ez így.

De most már érdekelne Szabi,hogy miképp gondoltátok Game-el a lázadást? :D

Nem. végezetű mondat helyet Igen.-t tesztek? tényleg megviselne minket lelkileg.

Kash, ha a labrador túl nagy, mit szólnál a névrokonodhoz? kaKashoz?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.05.06. 23:56:32

bowlinggolyo írta:
miihii írta:Ozsi egy speciális eset,mivel olyan magas,mint én és félig-meddig földim is,ez mentelmi jog számára.Valamint az,h a vezetőséget nem húzom se le, se meg.
Há' ne má' velünk meg itt bszkodsz!Milyen dolog ez? Kikérem magamnak azt a bánás módot mint amit ozsi kap.Mert ha nem akkor Gamehez csatlakozom és lázadok :evil:

Ettől még se a magasságod,se a lakó-pihenő övezeted,se a rangod,se a kedvem nem engedi,h engedjek neked.Am meg jobb ha nem tudod meg milyen bánásmódban részesül privátban,nem szeretnél kérni belőle hidd el.
Uh gurulj csak odébb,mielőtt begurulok és kigolyózlak,kedves bowling.

Szervezkedhettek Game-mel,aztán majd a csendespihenőtök alatt jól eljátszadozhattok a golyókkal... Megéri?
Erősebb labrador Nutellázik,ugye tudod?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése