Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ty-vel kell. Amúgy Kolumbán Antal(Anti) a nevem és innen jön a kanty, csak ugye a végén y-n, ha most reggelnék, akkor sima i lenne.sjd írta:
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
Sjd és neked hogy kell ejteni??sjd írta:Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
Ez elég szomorú. Azért megpróbálom behozni magam az első helyre!Kash írta:
Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.Initom írta:azt hiszed el tudsz intézni? :DDTT írta:naa, ki az az 1-2? elintézzem őket?Kash írta:1-2 kivételével ugyan...ugye nem vagyok benne?
![]()
ha harc legyen harc...
azt hiszed el tudsz intézni? :DDTT írta:naa, ki az az 1-2? elintézzem őket?Kash írta:1-2 kivételével ugyan...ugye nem vagyok benne?
![]()
naa, ki az az 1-2? elintézzem őket?Kash írta:1-2 kivételével ugyan...
Én ezzel tisztában vagyok, semmivel sem vagyok több mint ti, ezért nem is nyaggatom Miihii nyakát, amúgy sem vezetne eredményre.FtcSikiHun írta:Kash, szerintem nem lesz könnyű kiérdemelned az egyéni rangot
Van benne egy kis eröltetettség, ám egyáltalán nem viccnek szántam, legközelebb beirom neked zárójelben hogy "Viccelek", vagy hogy irónia,szarkazmus stb..., egyébként meg nem kell beszólogatni, hagyd figyelmen kivül.kanty írta:Fejezd már be. Előre vicces voltál, de minden csoda három napig tart. Most már eléggé fárasztó, amit művelsz.Kash írta: Ám a sör csak akkor jöhet szóba, ha hideg és szomjas vagyok, akkor fél léitert is letudok önteni a torkomon. Igaz, nem volt rá még precedens, csak gondoltam igy menőbbnek tűnök, nem!? lehet hogy hülye kérdés...
Fejezd már be. Előre vicces voltál, de minden csoda három napig tart. Most már eléggé fárasztó, amit művelsz.Kash írta: Ám a sör csak akkor jöhet szóba, ha hideg és szomjas vagyok, akkor fél léitert is letudok önteni a torkomon. Igaz, nem volt rá még precedens, csak gondoltam igy menőbbnek tűnök, nem!? lehet hogy hülye kérdés...
Nem iszom, apukám nem engedi.geridoss írta:Végigolvastam az utolsó 4-5 oldalt.
Mekkora állatok vagytok![]()
![]()
![]()
Kash...iszol te eleget?
Igen,az egy váratlan fordulat lett,de már megoldódottKash írta:
Én is elhittem addig, amig fel nem jött a Madridistás téma, mivel tudtam, hogy nem vagyok ott regisztrálva.
Eltaláltad az egyetlen elfogadható indokot,amiért nem vetted ki a részed a partibóllui1698 írta: Nők meg gyerekek szoktak félrészegek lenni. Én full off-on voltam, és idáig nyalogattam sebeimet.![]()
Game90 írta:
(De rosszak voltak ezek a szóviccek)
Én is elhittem addig, amig fel nem jött a Madridistás téma, mivel tudtam, hogy nem vagyok ott regisztrálva.balinteer írta:Ezt az 5 oldalt végigolvasva úgy éreztem magam,mint aki egy UFO-kkal teli börtönben rab,és a nagy néger UFO-nemiszerveikkel kormolják ki a seggemet. Az elején én is elhittem,hogy tényleg fizetni kell,de amit itt letoltatok az eléggé vicces volt.
Kikérem magamnak!Bob_Marley írta: szerk:lui tudná miből maradt ki Kash sztori kapcsán
Őt ismerve biztos valahol félrészegen fekszik, pedig az ő "trollkodása" nagyon hiányzik
Kash írta:Nem közösülök senkivel és semmivel, ezt leszögezném...
Értettem, főnök! Okés, főnök!miihii írta:Na te csak ne lázat adj,hanem a havidíjat.És egy pisszenés nélkül,ha már a késedelmi díjadtól eltekintettem! Ez nem játék,Game!Ha nekiállsz itt szervezkedni, hamar Game over lesz...Game90 írta: Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!
Ez régi, most már ez a rajbaba:Bob_Marley írta: Ezt is Gamtől lopva, de azért tudod hogy szeretlek
Egyébként unom már ezt a rangot, de újat nem szeretnék, megint nem szeretném átélni azokat a szörnyűségeket. De többet nem akarok mondani, kiskorúak is vannak oldalon.Tim írta: Plusz ugrik az egyedi rang,amihez úgy jutott hozzá hogy...de majd ő elmondja,ha van vér a pucájában.
Már ketten vagyunkbowlinggolyo írta:Mert ha nem akkor Gamehez csatlakozom és lázadok
Illetve az erősebb Matyi matyizik.miihii írta: Erősebb labrador Nutellázik,ugye tudod?
Az "Igen." és a "Nem." lenne váltogatva, ami miatt teljesen összezavarodnátok. Igen. Nem.ozsimiki írta: Nem. végezetű mondat helyet Igen.-t tesztek? tényleg megviselne minket lelkileg.
Ugye nem várod el h a részletekről most itt a népes fórumozók előtt fogok beszélni, de megvannak az eszközeim arra, hogy sikeresen végződjön egy lázadás kb 10-15 percembe kerülne csak és az oldalon megszűnne 1-2 ember adminisztrátori állása és egyebek.(A francba már megint túl sokat beszélek)ozsimiki írta:De most már érdekelne Szabi,hogy miképp gondoltátok Game-el a lázadást?
bowlinggolyo írta:Há' ne má' velünk meg itt bszkodsz!Milyen dolog ez? Kikérem magamnak azt a bánás módot mint amit ozsi kap.Mert ha nem akkor Gamehez csatlakozom és lázadokmiihii írta:Ozsi egy speciális eset,mivel olyan magas,mint én és félig-meddig földim is,ez mentelmi jog számára.Valamint az,h a vezetőséget nem húzom se le, se meg.