davi10 írta:Ezt elég vicces, a Meteora óta kiadtak 4 albumot, átmentek néhány stílusváltáson is. Nem tudom, honnan jött neked, hogy feloszlottak, a Linkin Park pont egy "megkerülhetetlen" zenekar
De akkor ezt értsem úgy, hogy lemaradtál olyan számokról, mint a...
Sikerült rosszul megfogalmaznom.

Akkor újra. A Meteora album után valahol biztosan olvastam anno, hogy feloszlottak. Aztán jött a Jay-z-s közös remix cucc, ami egyáltalán nem tetszett. Gondoltam nem volt komoly a feloszlásuk, csak átmeneti (ami ezek szerint egyáltalán nem is volt). Mindegy, a Minutes to Midnight volt az utolsó album tőlük, amit végighallgattam. Arról a
Given Up, a
Bleed it Out, meg a
What I've Done ragadt meg igazán. Maga a lemez nem annyira. A listádnak nagyjából a 60-70%-át ismerem. Viszont már nem követem őket úgy, mint régen. De azért köszönöm az összeállítást.
Egyébként egészen biztos, hogy az én ízlésvilágom változott a legjobban. Régebben még Slipknotot is hallgattam, most eszembe nem jutna. A rock vonalon belül már inkább az alternative, meg indie irányzat megy nálam.
Placebo - Protect me from what I want
Franz Ferdinand - Love Illumination
Na meg soult is hallgatok, amit 6-7 éve tuti nem kaptam volna elő.

Közülük leginkább Kwabs (első igazi) albumára várok már nagyon, elvileg 2015-ben fog megjelenni.
Kwabs - Wrong or Right