Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég jó az album egyébként, köszi az ajánlást.PCsabi írta:CunninLynguists x Grouch x Eligh - Only The Past:
http://youtu.be/-Nqjs-StHkI" target="_blank
Kedvencem az új albumról, az a beat![]()
Sikerült rosszul megfogalmaznom.davi10 írta:Ezt elég vicces, a Meteora óta kiadtak 4 albumot, átmentek néhány stílusváltáson is. Nem tudom, honnan jött neked, hogy feloszlottak, a Linkin Park pont egy "megkerülhetetlen" zenekar
De akkor ezt értsem úgy, hogy lemaradtál olyan számokról, mint a...
Ezt elég vicces, a Meteora óta kiadtak 4 albumot, átmentek néhány stílusváltáson is. Nem tudom, honnan jött neked, hogy feloszlottak, a Linkin Park pont egy "megkerülhetetlen" zenekardanianevem írta: Hmm.Azt tudom, hogy most aktívak, ha máshonnan nem, a Transformers filmek zenéje okán. Megvoltam győződve, hogy a Meteora után feloszlottak egy rövidebb időre. Úgy lett volna értelme, annak amit írtam.
Ezek szerint instant hülyeség volt, elnézést.
Az új albumukat meg csekkolom, ha tényleg ennyire jó lett.
Hmm.davi10 írta:Ezt kifejtenéd?danianevem írta: Más. Nincs kedvetek linkelni gyerekkorotok kedvenc zenéit?
Linkin Park - In The End Feloszlásukig ők voltak a kedvenceim.Nem nagyon oszlottak fel, sőt idén is kiadtak egy óriási albumot, ami a Hybrid Theory után szerintem a legjobbjuk!
Nekem csakis egyetlen egy jöhet szóba.davi10 írta:danianevem írta: Más. Nincs kedvetek linkelni gyerekkorotok kedvenc zenéit?
Linkin Park - In The End Feloszlásukig ők voltak a kedvenceim.
Ezt kifejtenéd?danianevem írta: Más. Nincs kedvetek linkelni gyerekkorotok kedvenc zenéit?
Linkin Park - In The End Feloszlásukig ők voltak a kedvenceim.
Linkelhetnék vagy 42 zenét, de most csak egyet.danianevem írta:Más. Nincs kedvetek linkelni gyerekkorotok kedvenc zenéit? Poén visszanézni milyenek is voltak a klipek, a sajátjaimat linkelem is. Van köztük, ami még a mai napig megvan kazettán.![]()