lui1698 írta:Le vagy maradva miihii bácsi.
Z'heeb Ra Tsikos M'bami az Nemzetközi Gyeplabda Szövetség elnöke nemrég nyilatkozta, hogy sikerült megállapodniuk a debreceni önkormányzattal, hogy az Oláh Gábor utcai stadion adjon otthont a rendezvénynek.
A Loki állítólag 2,5 millió eurót kap a pálya bérbeadásáért amiből 2013 nyarán bevásárlást tart majd a DVSC.
A pálya állapotát addigra minden bizonnyal megfelelő minőségűre sikerül javítani, köszönhető a jamaikai szakembereknek.
Úgyhogy 2013-ban MO ad otthon egy nagy tornának, amin a Barca csapata is szerepelni fog.
Igazad van,az update-t eddig nem olvastam.
Viszont látom,h tanulva a korábbi esetből az alelnök, M'ari Haun A'alja kezdeményezné egy műfüves pálya kiépítését is,az ún. veszélyeztetett csapatok mérkőzéseire,nehogy szívás legyen a végén...
Valamint állítólag a nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvény ideje alatt újraélesztik a Malévet,mivel a fővárosba várják a szurkolói csoportokat,akik a menetrend szerinti egy oda-vissza járaton tudnának közlekedni.A rendkívüli járat reggel szállítaná a tömegeket a helyszínre és a késő esti órákban térne vissza a fővárosba. A türelmetlenebb,avagy korábban kiesett csapatok szurkolóit egyúttal szeretettel várják a Lovardában,ahol a rendelkezésükre bocsátanák a teljes állományt a személyszállításra,egyszersmind kárpótlásul,h ezen szurkolók is nyeregben érezhessék magukat.
Tehát mégse dőlt hamvába a rendezvény,kis hazánk újra felkerül egy várhatóan csodálatos gyeptéglaként a futballvilág pályájára.
Kérlek a közvetítéseddel és a rangoddal kapcsolatos egyeztetést kezdjük el a későbbiekben,amint megvan a végleges sorsolás.
Előre is köszönjük!
Szerk.:
Bob_Marley írta:Látom megint megártott a meleg meg a sör Luiéknak
Miihii téged csodállak,de komolyan 30 sort tudsz úgy írni meg megfogalmazni a nagy semmiről, hogy hihetetlen, s hiteles lesz

Most nem leminősíteni akarom a problémát, mert valóban Kash kérése megfontolandó.De úgy írsuz, hogy 2 mondat után már nem is értem miről van szó
(ne szívassátok már Kasht olyan aranyos, hogy mindig leírja ő nem tudja meg nem biztos benne, egy gyermeki lélek, szeressétek

)
Köszipuszi a soraidért,bár kétségeim támadtak,h ezek dícsérő vagy lesújtó sorok e,de a lényeg,h meghatottak
Igen,aki ismeri az itteni pályafutásomat az tudhatja,h csodálatos odaadással tudom megfogalmazni és hosszasan taglalni a semmit, és ez nem semmi
A további félreértések elkerülése érdekében javaslom,h másfél mondatonként tarts egy kis szünetet,ha a másodiknál elveszíted a fonalamat
Szerk. 2 :
Bob_Marley írta:Srácok ilyen szrul megy, hogy csajozni csak segéddel meg papírral megy
Igen,bevallom,h én már olyan kilátástalannak érzem a csajozási helyzetemet,h erősen gondolkodom,felbérelem Matyikánkat,h jöjjön velem a randijaimra,amin azt mondom majd,h a fiam és így legalább sajnálatból megkapom a lányokat.Matykó meg addig a konyhában nyalogathatja ... a nutelláját,amit fizetségként kap