Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fejlődsz. már képes vagy utána nézni a dolgoknak.Kash írta:Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!?
Szerk...: Ja látom, kivan irva.
Bob nem vagytok rokonok Matyival?Bob_Marley írta:Igaza van Timnek az a baj, hogy nehezen befogadó társaság vagytok.
Kash mondanivalójában mindig ott egy csipetnyi humor, s az egész szarKASHmussal átitatott, de a sorok között megbújik a valóság.
Még Kash-el is támogatná az oldalt, ez aztán lovagiKash cselekedet lenne tőle.
De Isten nem ver bottal csak Kash-sal szörnyű bosszúja lesújt mindenkire, s aKashatjuk fel magunkat, másokat meg Kashtrálnak, kemény idők jönnek mondhatnám úgyis lassan itt az apoKashlipszis
A sorokat bevállalom, ám a fényképben nem vagyok biztos, ugyanis apukám eladta a fényképezőgépet, és igy nem tudok magamról képet csinálnirszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!
Előre is köszönöm szépen.
Messának van igaza! Messi v. CR hiába rúg 50-60-70 gólt a szezonban, nagy meccseken mindig leszerepelnek. Mindketten sorsdöntő 11-st hagytak ki a BL-ben, és a válogatottban sem húzóemberek, tehát ők nem klasszisok, csupán jó közepes, az átlagnál gólerősebb játékosok.. Torghelle viszont kifejezetten a nagy meccsek embere. Ki ne emlékezne a braziloknak lőtt zseniális góljára, vagy a németek elleni duplájára. Ilyen egy zseni kérem, ne rúgja össze-vissza a gólokat, de mikor igazán kell megvillan. Ez tudja Vicente Del-bosque is, ezért kell neki pont ő. Ráadásul a spanyolok legnagyobb riválisai a kiváló formában lévő németek lesznek, tele fiatal, sikeréhes játékosokkal. Ellenük nagyon sokat érhet Sándor rutinja, + ne feledjük, kétszer már betalált a németeknek, tehát félnek is tőle! + ne feledjük, h játszott is Németországban, nem is akárhogy, minden idők legnagyobb felhőfejes gólját szerezte, azt még 100 év múlva is megemlegetik a Fritz-ek! Air Sanyival megoldódik a spanyol csapat csatárproblémája, de a védelmet is erősíteni kéne, hisz Puyol öreg, Pique pedig Shakirára koncentrál. Ide egy gólerős védő kell, Gyepes Gábor személyében, és kész is a Győzhetetlen Armada!!!barcadome írta:torghelle nélkül javulna.Messa írta:akarod mondani a spanyol, nem? de.vele pedig... apokalipszis
+1rszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!
Előre is köszönöm szépen.
Igenigen,erről megoszlanak a szavazatok,pont ma vívódtunk rajta páranTim írta:Egy ideje figyelem a Kash jelenséget,és két elméletem van: az egyik hogy tényleg ilyen naiv. Ez esetben olyan őt bántani,mintha egy kölyök spánielbe
rúgna bele az ember.
A másik teóriám,hogy az utóbbi idők legzseniálisabb trolljához van szerencsénk.
Még jó hogy megvannak az eszközeink,hogy kiderítsük.
torghelle nélkül javulna.Messa írta:akarod mondani a spanyol, nem? de.barcadome írta:így van. ezzel nőne a magyar labdarúgás színvonala.Messa írta:aztán így akarunk jobb magyarfocit...
akarod mondani a spanyol, nem? de.barcadome írta:így van. ezzel nőne a magyar labdarúgás színvonala.Messa írta:aztán így akarunk jobb magyarfocit...
Bocs, de utalni nem lehet, csak cash-t fogadnak el a modikKash írta:Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?
aztán így akarunk jobb magyarfocit...Game90 írta:Nap híre:
http://hircsarda.blog.hu/2012/05/04/tor ... _spanyolok
Messa bontja a pezsgőt.
Azért apukádat kérdezd meg mit gondol erről az egészrőlKash írta:Hát most jobban belegondolva talán tudok várnimiihii írta:Látod,sztárt faragunk belőled isKash írta:Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem.![]()
Azért örülök hogy az egyedi rangot fontolóra veszed, és kitartóan küzdeni fogok. Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?EuroBARCA a celebképző
![]()
Utóbbi kérdésed a lehető legkomolyabban szólva sem hülye,jeeeaahhh!
Viszont ez ügyben sajna nem tudok neked biztosat mondani,kérlek írj privit Andrisnak vagy Slithernek miatta.Ők a kompetensek ebben,h lehet e így ranghoz jutni.Mivel ugye még kiskorú vagyok, + szerbiai, ezért nem biztos hogy menne.
Azért nem győzöm hangsulyozni, köszönöm hogy fontolóra veszed az egyedi rang megadását![]()
Hát most jobban belegondolva talán tudok várnimiihii írta:Látod,sztárt faragunk belőled isKash írta:Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem.![]()
Azért örülök hogy az egyedi rangot fontolóra veszed, és kitartóan küzdeni fogok. Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?EuroBARCA a celebképző
![]()
Utóbbi kérdésed a lehető legkomolyabban szólva sem hülye,jeeeaahhh!
Viszont ez ügyben sajna nem tudok neked biztosat mondani,kérlek írj privit Andrisnak vagy Slithernek miatta.Ők a kompetensek ebben,h lehet e így ranghoz jutni.
Lehet ,hogy idegesít titeket ,de azért nem kellene pofozkodni.lui1698 írta:Én szeretöm Kash-t, és azt hiszem megfelelően szefósan fogalmaztam ahhoz, hogy csattanjon neki aminek kell.
Bob te hülye vagyBob_Marley írta:Srácok ilyen szrul megy, hogy csajozni csak segéddel meg papírral megy
Bár az tény Kash mindenkit felszed, gondolom első kérdése:
-Nem akarok hülyeséget mondani, de létezik, hogy te csaj vagy????, mert apukám azt mondta van ilyen hogy valaki nem férfi
Látod,sztárt faragunk belőled isKash írta:Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem.![]()
Azért örülök hogy az egyedi rangot fontolóra veszed, és kitartóan küzdeni fogok. Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?
Én ennek nem örülök, mert ezzel veszélybe kerülhet Messi Aranylabdája, ugyanis Xanyi ilyen kiszolgálás mellett szinte biztos, h EB győztes, és gólkirály lesz. Most lehet bánkódni a Chelsea elleni kihagyott 11-s miatt.Game90 írta:Nap híre:
http://hircsarda.blog.hu/2012/05/04/tor ... _spanyolok
Messa bontja a pezsgőt.
Utána nem rúgtad őt arcon? Bár nem hiszem, hogy felérted volna őtBarcaman1993 a Barca igazolásokban írta:erre találkozok Nagy Lacival, akivel fényképet is csináltunk.
Jól jegyezzétek meg ezt a dátumot: május 24. Akkor fog szabadulni és bosszút áll mindenkin. Nem.FtcSikiHun írta:Remélem többFirefox írta:
1 hónapos bannt kapottTényleg, mennyi van még neki? 2 hét?
Igazad van,az update-t eddig nem olvastam.lui1698 írta:Le vagy maradva miihii bácsi.
Z'heeb Ra Tsikos M'bami az Nemzetközi Gyeplabda Szövetség elnöke nemrég nyilatkozta, hogy sikerült megállapodniuk a debreceni önkormányzattal, hogy az Oláh Gábor utcai stadion adjon otthont a rendezvénynek.
A Loki állítólag 2,5 millió eurót kap a pálya bérbeadásáért amiből 2013 nyarán bevásárlást tart majd a DVSC.
A pálya állapotát addigra minden bizonnyal megfelelő minőségűre sikerül javítani, köszönhető a jamaikai szakembereknek.
Úgyhogy 2013-ban MO ad otthon egy nagy tornának, amin a Barca csapata is szerepelni fog.
Köszipuszi a soraidért,bár kétségeim támadtak,h ezek dícsérő vagy lesújtó sorok e,de a lényeg,h meghatottakBob_Marley írta:Látom megint megártott a meleg meg a sör Luiéknak
Miihii téged csodállak,de komolyan 30 sort tudsz úgy írni meg megfogalmazni a nagy semmiről, hogy hihetetlen, s hiteles leszMost nem leminősíteni akarom a problémát, mert valóban Kash kérése megfontolandó.De úgy írsuz, hogy 2 mondat után már nem is értem miről van szó
(ne szívassátok már Kasht olyan aranyos, hogy mindig leírja ő nem tudja meg nem biztos benne, egy gyermeki lélek, szeressétek)
Igen,bevallom,h én már olyan kilátástalannak érzem a csajozási helyzetemet,h erősen gondolkodom,felbérelem Matyikánkat,h jöjjön velem a randijaimra,amin azt mondom majd,h a fiam és így legalább sajnálatból megkapom a lányokat.Matykó meg addig a konyhában nyalogathatja ... a nutelláját,amit fizetségként kapBob_Marley írta:Srácok ilyen szrul megy, hogy csajozni csak segéddel meg papírral megy![]()
És még ekkor is csak napszemüvegben, fél liter vodka után, 3 méteres távolságot szigorúan betartva.ozsimiki írta:segéd-papír-afrodiziákumok-diplomata rendszám, ezek nélkül a szemükbe se merek nézni.