Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 14:02:59

Kapusok között is van különbség újabban? Van olyan, hogy vonal kapus és nem tudom milyen? Valaki elmagyarázhatná röviden, hogy mi a szitu ezzel kapcsolatban.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 12:19:26

Kash írta:Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!? [-o<

Szerk...: Ja látom, kivan irva.
fejlődsz. már képes vagy utána nézni a dolgoknak. :lol:

(amugy szeretünk mi téged, nehogy magadra vedd ezt a sok kígyót-békát, amit ráddobálunk :D meg élvezd ki még celeb vagy, mert ha mátyás visszatér közénk, vége a pünkösdi királyságnak :D )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.05. 11:45:58

Bob_Marley írta:Igaza van Timnek az a baj, hogy nehezen befogadó társaság vagytok.
Kash mondanivalójában mindig ott egy csipetnyi humor, s az egész szarKASHmussal átitatott, de a sorok között megbújik a valóság.
Még Kash-el is támogatná az oldalt, ez aztán lovagiKash cselekedet lenne tőle.
De Isten nem ver bottal csak Kash-sal szörnyű bosszúja lesújt mindenkire, s aKashatjuk fel magunkat, másokat meg Kashtrálnak, kemény idők jönnek mondhatnám úgyis lassan itt az apoKashlipszis
Bob nem vagytok rokonok Matyival? :D Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
OFF:Melyik széKashegyház megyéjébe tartozol?? :lol:
Ui.: Képes vagyok szétoffolni az offtopicot. :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.05. 09:52:48

rszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!

Előre is köszönöm szépen.
A sorokat bevállalom, ám a fényképben nem vagyok biztos, ugyanis apukám eladta a fényképezőgépet, és igy nem tudok magamról képet csinálni :(

Ám ha megkérdezném, hogy van-e kedve venni, akkor talán, de lehet hogy mégsem...Irok pár sort.

Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!? [-o<

Szerk...: Ja látom, kivan irva.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 08:36:17

barcadome írta:
Messa írta:akarod mondani a spanyol, nem? de. =P~
torghelle nélkül javulna. :D vele pedig... apokalipszis :D
Messának van igaza! Messi v. CR hiába rúg 50-60-70 gólt a szezonban, nagy meccseken mindig leszerepelnek. Mindketten sorsdöntő 11-st hagytak ki a BL-ben, és a válogatottban sem húzóemberek, tehát ők nem klasszisok, csupán jó közepes, az átlagnál gólerősebb játékosok.. Torghelle viszont kifejezetten a nagy meccsek embere. Ki ne emlékezne a braziloknak lőtt zseniális góljára, vagy a németek elleni duplájára. Ilyen egy zseni kérem, ne rúgja össze-vissza a gólokat, de mikor igazán kell megvillan. Ez tudja Vicente Del-bosque is, ezért kell neki pont ő. Ráadásul a spanyolok legnagyobb riválisai a kiváló formában lévő németek lesznek, tele fiatal, sikeréhes játékosokkal. Ellenük nagyon sokat érhet Sándor rutinja, + ne feledjük, kétszer már betalált a németeknek, tehát félnek is tőle! + ne feledjük, h játszott is Németországban, nem is akárhogy, minden idők legnagyobb felhőfejes gólját szerezte, azt még 100 év múlva is megemlegetik a Fritz-ek! Air Sanyival megoldódik a spanyol csapat csatárproblémája, de a védelmet is erősíteni kéne, hisz Puyol öreg, Pique pedig Shakirára koncentrál. Ide egy gólerős védő kell, Gyepes Gábor személyében, és kész is a Győzhetetlen Armada!!! 8)
Deus
Boixos Nois

2012.05.05. 00:16:43

rszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!

+1 :D

na hajrá Kash!
KépKép
rszergej
Capitá del Barça

2012.05.05. 00:04:44

Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.04. 23:42:51

Igaza van Timnek az a baj, hogy nehezen befogadó társaság vagytok.
Kash mondanivalójában mindig ott egy csipetnyi humor, s az egész szarKASHmussal átitatott, de a sorok között megbújik a valóság.
Még Kash-el is támogatná az oldalt, ez aztán lovagiKash cselekedet lenne tőle.
De Isten nem ver bottal csak Kash-sal szörnyű bosszúja lesújt mindenkire, s aKashatjuk fel magunkat, másokat meg Kashtrálnak, kemény idők jönnek mondhatnám úgyis lassan itt az apoKashlipszis
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.05.04. 23:20:43

Tim írta:Egy ideje figyelem a Kash jelenséget,és két elméletem van: az egyik hogy tényleg ilyen naiv. Ez esetben olyan őt bántani,mintha egy kölyök spánielbe
rúgna bele az ember.
A másik teóriám,hogy az utóbbi idők legzseniálisabb trolljához van szerencsénk.
Még jó hogy megvannak az eszközeink,hogy kiderítsük.

Kép
Igenigen,erről megoszlanak a szavazatok,pont ma vívódtunk rajta páran :P

Vagy tényleg ez a bájos naivitás teszi ilyen különlegessé vagy ő a trollkodás Chuck Norrisa :D Én nem hiszem,h ez trollkodás level 1000.

Akárhogy is,én hosszú pályafutást kívánok neki,mert egy unikuma a fórumnak 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barcadome
Jugador del Barça

2012.05.04. 23:19:21

Messa írta:
barcadome írta:
Messa írta:aztán így akarunk jobb magyarfocit... :twisted:
így van. ezzel nőne a magyar labdarúgás színvonala. :D
akarod mondani a spanyol, nem? de. =P~
torghelle nélkül javulna. :D vele pedig... apokalipszis :D
sjay <3
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.04. 23:14:36

barcadome írta:
akarod mondani a spanyol, nem? de. =P~
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.04. 23:11:19

Kash írta:Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?
Bocs, de utalni nem lehet, csak cash-t fogadnak el a modik :wink:

Egyébként akkor már felháborodásomban én kérek valami egyedi rangot, csak még nem találtam ki, hogy mit :D
barcadome
Jugador del Barça

2012.05.04. 23:07:24

sjay <3
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.04. 23:07:07

Egy ideje figyelem a Kash jelenséget,és két elméletem van: az egyik hogy tényleg ilyen naiv. Ez esetben olyan őt bántani,mintha egy kölyök spánielbe
rúgna bele az ember.
A másik teóriám,hogy az utóbbi idők legzseniálisabb trolljához van szerencsénk.
Még jó hogy megvannak az eszközeink,hogy kiderítsük.

Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.04. 23:05:17

Game90 írta:Nap híre:
http://hircsarda.blog.hu/2012/05/04/tor ... _spanyolok
Messa bontja a pezsgőt.
aztán így akarunk jobb magyarfocit... :twisted:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.04. 22:53:35

Kash írta:
miihii írta:
Kash írta:Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem. :D

Azért örülök hogy az egyedi rangot fontolóra veszed, és kitartóan küzdeni fogok. Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?
Látod,sztárt faragunk belőled is :D EuroBARCA a celebképző 8)

Utóbbi kérdésed a lehető legkomolyabban szólva sem hülye,jeeeaahhh! :D
Viszont ez ügyben sajna nem tudok neked biztosat mondani,kérlek írj privit Andrisnak vagy Slithernek miatta.Ők a kompetensek ebben,h lehet e így ranghoz jutni.
Hát most jobban belegondolva talán tudok várni :lol: Mivel ugye még kiskorú vagyok, + szerbiai, ezért nem biztos hogy menne.

Azért nem győzöm hangsulyozni, köszönöm hogy fontolóra veszed az egyedi rang megadását :D :D
Azért apukádat kérdezd meg mit gondol erről az egészről :lol: :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.04. 22:48:55

miihii írta:
Kash írta:Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem. :D

Azért örülök hogy az egyedi rangot fontolóra veszed, és kitartóan küzdeni fogok. Ám olvastam egy olyan gombot hogy "Donate", ha nyomok egy kis zsé-t, akkor felgyorsithatom a folyamatot!? vagy ez hülye kérdés?

Viszont ez ügyben sajna nem tudok neked biztosat mondani,kérlek írj privit Andrisnak vagy Slithernek miatta.Ők a kompetensek ebben,h lehet e így ranghoz jutni.
Hát most jobban belegondolva talán tudok várni :lol: Mivel ugye még kiskorú vagyok, + szerbiai, ezért nem biztos hogy menne.

Azért nem győzöm hangsulyozni, köszönöm hogy fontolóra veszed az egyedi rang megadását :D :D
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.04. 21:38:51

lui1698 írta:Én szeretöm Kash-t, és azt hiszem megfelelően szefósan fogalmaztam ahhoz, hogy csattanjon neki aminek kell. :lol:
Lehet ,hogy idegesít titeket ,de azért nem kellene pofozkodni. :D
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.04. 21:11:46

Bob_Marley írta:Srácok ilyen szrul megy, hogy csajozni csak segéddel meg papírral megy :lol:
Bár az tény Kash mindenkit felszed, gondolom első kérdése:
-Nem akarok hülyeséget mondani, de létezik, hogy te csaj vagy????, mert apukám azt mondta van ilyen hogy valaki nem férfi
Bob te hülye vagy :lol: :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
miihii
KHAL

2012.05.04. 20:55:59

LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.04. 20:28:25

Game90 írta:Nap híre:
Messa bontja a pezsgőt.
Én ennek nem örülök, mert ezzel veszélybe kerülhet Messi Aranylabdája, ugyanis Xanyi ilyen kiszolgálás mellett szinte biztos, h EB győztes, és gólkirály lesz. Most lehet bánkódni a Chelsea elleni kihagyott 11-s miatt. :(
PCsabi
aka Game90

2012.05.04. 19:40:25

Nap híre:
Messa bontja a pezsgőt.
Barcaman1993 a Barca igazolásokban írta:erre találkozok Nagy Lacival, akivel fényképet is csináltunk.
Utána nem rúgtad őt arcon? Bár nem hiszem, hogy felérted volna őt :D
FtcSikiHun írta:
Firefox írta:
1 hónapos bannt kapott :lol: Tényleg, mennyi van még neki? 2 hét?
Remélem több :D
Jól jegyezzétek meg ezt a dátumot: május 24. Akkor fog szabadulni és bosszút áll mindenkin. Nem.

Szegény Kash, mióta szívatjátok őt, nem is mer ide írni. Bár gondolom ez volt a cél :mrgreen:

Szerk.: na, megjelent.

Lui, te meg ne bánkódj, hogy nincs egyedi rangod. Matyinak is nagyon kemény próbákat kellett kiállnia hozzá (Nutella - labrador), srác azóta sem tud ülve netezni...

(Viszont ezek után azt nem tudom, hogy hogyan fogom kimagyarázni, hogy nekem miért van egyedi rangom.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.04. 19:35:10

Most értem haza suliból, és látom, hogy minden 2. hsz-ben az én nevem szerepel, mármint a nicsk nevem. :D

Kép
miihii
KHAL

2012.05.04. 18:01:50

lui1698 írta:Le vagy maradva miihii bácsi.

Z'heeb Ra Tsikos M'bami az Nemzetközi Gyeplabda Szövetség elnöke nemrég nyilatkozta, hogy sikerült megállapodniuk a debreceni önkormányzattal, hogy az Oláh Gábor utcai stadion adjon otthont a rendezvénynek.
A Loki állítólag 2,5 millió eurót kap a pálya bérbeadásáért amiből 2013 nyarán bevásárlást tart majd a DVSC.
A pálya állapotát addigra minden bizonnyal megfelelő minőségűre sikerül javítani, köszönhető a jamaikai szakembereknek.
Úgyhogy 2013-ban MO ad otthon egy nagy tornának, amin a Barca csapata is szerepelni fog.
Igazad van,az update-t eddig nem olvastam.
Viszont látom,h tanulva a korábbi esetből az alelnök, M'ari Haun A'alja kezdeményezné egy műfüves pálya kiépítését is,az ún. veszélyeztetett csapatok mérkőzéseire,nehogy szívás legyen a végén...
Valamint állítólag a nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvény ideje alatt újraélesztik a Malévet,mivel a fővárosba várják a szurkolói csoportokat,akik a menetrend szerinti egy oda-vissza járaton tudnának közlekedni.A rendkívüli járat reggel szállítaná a tömegeket a helyszínre és a késő esti órákban térne vissza a fővárosba. A türelmetlenebb,avagy korábban kiesett csapatok szurkolóit egyúttal szeretettel várják a Lovardában,ahol a rendelkezésükre bocsátanák a teljes állományt a személyszállításra,egyszersmind kárpótlásul,h ezen szurkolók is nyeregben érezhessék magukat.
Tehát mégse dőlt hamvába a rendezvény,kis hazánk újra felkerül egy várhatóan csodálatos gyeptéglaként a futballvilág pályájára.
Kérlek a közvetítéseddel és a rangoddal kapcsolatos egyeztetést kezdjük el a későbbiekben,amint megvan a végleges sorsolás.
Előre is köszönjük!

Szerk.:
Bob_Marley írta:Látom megint megártott a meleg meg a sör Luiéknak :D

Miihii téged csodállak,de komolyan 30 sort tudsz úgy írni meg megfogalmazni a nagy semmiről, hogy hihetetlen, s hiteles lesz :D Most nem leminősíteni akarom a problémát, mert valóban Kash kérése megfontolandó.De úgy írsuz, hogy 2 mondat után már nem is értem miről van szó :D

(ne szívassátok már Kasht olyan aranyos, hogy mindig leírja ő nem tudja meg nem biztos benne, egy gyermeki lélek, szeressétek :D)
Köszipuszi a soraidért,bár kétségeim támadtak,h ezek dícsérő vagy lesújtó sorok e,de a lényeg,h meghatottak :)

Igen,aki ismeri az itteni pályafutásomat az tudhatja,h csodálatos odaadással tudom megfogalmazni és hosszasan taglalni a semmit, és ez nem semmi 8)

A további félreértések elkerülése érdekében javaslom,h másfél mondatonként tarts egy kis szünetet,ha a másodiknál elveszíted a fonalamat :D

Szerk. 2 :
Bob_Marley írta:Srácok ilyen szrul megy, hogy csajozni csak segéddel meg papírral megy :lol:
Igen,bevallom,h én már olyan kilátástalannak érzem a csajozási helyzetemet,h erősen gondolkodom,felbérelem Matyikánkat,h jöjjön velem a randijaimra,amin azt mondom majd,h a fiam és így legalább sajnálatból megkapom a lányokat.Matykó meg addig a konyhában nyalogathatja ... a nutelláját,amit fizetségként kap 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.05.04. 23:23:53-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.04. 17:33:14

ozsimiki írta:segéd-papír-afrodiziákumok-diplomata rendszám, ezek nélkül a szemükbe se merek nézni.
És még ekkor is csak napszemüvegben, fél liter vodka után, 3 méteres távolságot szigorúan betartva.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése