Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 17:20:01

Bob_Marley írta: Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike :roll: :( Aminek sokan örülnek amúgy :twisted: Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat
Akkor én mit szóljak, akinek ez már a 11790. hozzászólása? Vagy Miki? Mondjuk neki könnyű, a zalakarosi nyugdíjasok pénzéből él + ő moderátor, gondolom neki jár valami akció és nem 50 ft-ot kell fizetnie hozzászólásonként.

Ez a hozzászólásom is 1/5 üveg Heineken-be került...

Amúgy Bob, sajnálunk.

Nem.
:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.05. 16:36:41

Bob_Marley írta:
Gerard3Piqué írta:
Bob nem vagytok rokonok Matyival? :D Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
OFF:Melyik széKashegyház megyéjébe tartozol?? :lol:
Ui.: Képes vagyok szétoffolni az offtopicot. :D
Oooohhh ezek szerint Matyika is megpróbálkozott vele :? :D Nem vagyok Facebookon, s nem is ismerem, s rokonok se vagyunk.

Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike :roll: :( Aminek sokan örülnek amúgy :twisted: Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is :cry: :roll:
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni. :? 4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)

Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Hiányozni fogsz ! :(
A fórum üde színfoltja voltál.Lassan elkezdek én is spórolni a tagdíjra.
ferninho
Madridista

2012.05.05. 16:35:29

nézd meg a hozzászólásait :wink:

tegnap is írt 2-t, szóval igen :)
madridista
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.05. 16:31:21

Köszi, már megvan, írtam is neki. Sűrűn látogatja az oldalt?
Kép
ferninho
Madridista

2012.05.05. 16:28:39

http://www.eurobarca.hu/forum/profile.p ... le&u=12845

nagyon rendes és segítőkész emberke :)
8 hétig nem léptem be és törölték az accountomat.
rá írtam és nemsokára vissza is állították :)
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 16:24:38

soadroli írta:Eskü! Az volt az utolsó hozzászólásom. És a warnok is az ilyen egetrengető hsz-ek miatt jöttek...
Ki az a Talma?
egy eurobarcas forumozo. keresd meg a taglistában, nekem is ő segített anno.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.05. 16:18:33

Eazzy írta: Ha akarod használhatod az enyémet, írj egy pm-et
Rendes vagy, de nem akarok más nevében torrentezni.
Kérem vissza az enyémet :evil:
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 16:16:19

soadroli írta:Hát lesz*pom magam. Kidobtak nCore-ról a következő indokkal: A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
5 figyelmeztetés vagy 8 hét figyelmeztetésben töltött idő az oldalról való törlést vonja maga után.
Azért mert olyat mertem kérdezni vmelyik torrentél, hogy lesz BDRip is?
NYOMORÉKOK.
Ha akarod használhatod az enyémet, írj egy pm-et
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.05. 16:15:36

Eskü! Az volt az utolsó hozzászólásom. És a warnok is az ilyen egetrengető hsz-ek miatt jöttek...
Ki az a Talma?
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.05. 16:11:04

Isten éltesse a nemzet Sanyiját! Ma 30 éves.

Kép

8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 16:10:54

biztos h nem a bdripezés miatt, olyat bármelyik torrent hsz-nél találsz 100-at...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2012.05.05. 16:00:38

soadroli írta:Hát lesz*pom magam. Kidobtak nCore-ról a következő indokkal: A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
5 figyelmeztetés vagy 8 hét figyelmeztetésben töltött idő az oldalról való törlést vonja maga után.
NYOMORÉKOK.
és azért kaptál 5 figyelmeztetést?
vagy egy 8 héten át tartót?
nem lehet, hogy volt ott más is?...

amúgy meg keresd fel Talmát, lehet tud segíteni :wink:
madridista
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.05. 15:57:13

Hát lesz*pom magam. Kidobtak nCore-ról a következő indokkal: A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
NYOMORÉKOK.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 15:32:24

Gerard3Piqué írta:
Bob nem vagytok rokonok Matyival? :D Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
Oooohhh ezek szerint Matyika is megpróbálkozott vele :? :D Nem vagyok Facebookon, s nem is ismerem, s rokonok se vagyunk.

Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike :roll: :( Aminek sokan örülnek amúgy :twisted: Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is :cry: :roll:
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni. :? 4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)

Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 15:23:45

messideco írta:Pedig én bírtam Vlaszákot, őt tekintettem a magyar Bartheznek :D
hát igen, mindkettő kopasz és itt nagyjából végetért minden hasonlóság :D

nem, amugy jo gyerek a géza, mi mindig éltettük :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 15:14:32

Pedig én bírtam Vlaszákot, őt tekintettem a magyar Bartheznek :D
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 14:53:16

messideco írta:Értem, és kik vonalkapusok például? Casillast tudom, most Vorm-ról olvastam, hogy ő is az.
vlaszák géza.

rola ki lehetne adni egy dvd-t "Vonalkapusok a világ élvonalában" címmel. hihetetlen egy pali, annyira nem tudja kiszámítani a labdák röppályáját, hogy vmi borzalom. 10 szögletből 9-nél biztos aláfutott.

a viccet félretéve sztem neuer is, meg de gea is az. mindkettő iszonyat mi reflexszel rendelkezik, de a szögleteknél, meg íveléseknél azért izzadnak rendesen.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 14:44:54

Ne izgulj Kash, ha kitartó vagy, akkor még adminisztrátor is lehet belőled! Emlékszem én még, amikor a most már Andris néven futó emberkén röhögött a fél fórum, mert kőidiótaságokat írt folyamatosan, még lm19 (?) néven. Aztán lásd mire vitte :D
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 14:39:06

Értem, és kik vonalkapusok például? Casillast tudom, most Vorm-ról olvastam, hogy ő is az.
Kép
miihii
KHAL

2012.05.05. 14:17:11

messideco írta:Kapusok között is van különbség újabban? Van olyan, hogy vonal kapus és nem tudom milyen? Valaki elmagyarázhatná röviden, hogy mi a szitu ezzel kapcsolatban.
Ez nem újkeletű,régóta van egy ilyen jelzője néhány portásnak,h vonalkapus. Ők azok,akik a legritkább esetben mozdulnak ki beadásokra,ívelésekre,mert jobban érzik magukat a vonalon és inkább bíznak a reflexeikben,mint h kitörjenek,mint Zrínyi ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 14:02:59

Kapusok között is van különbség újabban? Van olyan, hogy vonal kapus és nem tudom milyen? Valaki elmagyarázhatná röviden, hogy mi a szitu ezzel kapcsolatban.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 12:19:26

Kash írta:Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!? [-o<

Szerk...: Ja látom, kivan irva.
fejlődsz. már képes vagy utána nézni a dolgoknak. :lol:

(amugy szeretünk mi téged, nehogy magadra vedd ezt a sok kígyót-békát, amit ráddobálunk :D meg élvezd ki még celeb vagy, mert ha mátyás visszatér közénk, vége a pünkösdi királyságnak :D )
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.05. 11:45:58

Bob_Marley írta:Igaza van Timnek az a baj, hogy nehezen befogadó társaság vagytok.
Kash mondanivalójában mindig ott egy csipetnyi humor, s az egész szarKASHmussal átitatott, de a sorok között megbújik a valóság.
Még Kash-el is támogatná az oldalt, ez aztán lovagiKash cselekedet lenne tőle.
De Isten nem ver bottal csak Kash-sal szörnyű bosszúja lesújt mindenkire, s aKashatjuk fel magunkat, másokat meg Kashtrálnak, kemény idők jönnek mondhatnám úgyis lassan itt az apoKashlipszis
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.05. 09:52:48

rszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!

Előre is köszönöm szépen.
A sorokat bevállalom, ám a fényképben nem vagyok biztos, ugyanis apukám eladta a fényképezőgépet, és igy nem tudok magamról képet csinálni :(

Ám ha megkérdezném, hogy van-e kedve venni, akkor talán, de lehet hogy mégsem...Irok pár sort.

Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!? [-o<

Szerk...: Ja látom, kivan irva.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 08:36:17

barcadome írta:
Messa írta:akarod mondani a spanyol, nem? de. =P~
torghelle nélkül javulna. :D vele pedig... apokalipszis :D
Messának van igaza! Messi v. CR hiába rúg 50-60-70 gólt a szezonban, nagy meccseken mindig leszerepelnek. Mindketten sorsdöntő 11-st hagytak ki a BL-ben, és a válogatottban sem húzóemberek, tehát ők nem klasszisok, csupán jó közepes, az átlagnál gólerősebb játékosok.. Torghelle viszont kifejezetten a nagy meccsek embere. Ki ne emlékezne a braziloknak lőtt zseniális góljára, vagy a németek elleni duplájára. Ilyen egy zseni kérem, ne rúgja össze-vissza a gólokat, de mikor igazán kell megvillan. Ez tudja Vicente Del-bosque is, ezért kell neki pont ő. Ráadásul a spanyolok legnagyobb riválisai a kiváló formában lévő németek lesznek, tele fiatal, sikeréhes játékosokkal. Ellenük nagyon sokat érhet Sándor rutinja, + ne feledjük, kétszer már betalált a németeknek, tehát félnek is tőle! + ne feledjük, h játszott is Németországban, nem is akárhogy, minden idők legnagyobb felhőfejes gólját szerezte, azt még 100 év múlva is megemlegetik a Fritz-ek! Air Sanyival megoldódik a spanyol csapat csatárproblémája, de a védelmet is erősíteni kéne, hisz Puyol öreg, Pique pedig Shakirára koncentrál. Ide egy gólerős védő kell, Gyepes Gábor személyében, és kész is a Győzhetetlen Armada!!! 8)
Válasz küldése