Barcaforever írta:
Nem tudom miért kell annyira leszúrni ezt a jó filmet.Mindenki rájön mindenre az elején....Persze, ha nem Johnny a főszereplő lemerem fogadni, senki se jött volna rá, főleg ha elvonatkoztatnak az emberek.Nah mind1
Az az igazság, h jó filmet is csinálni meg, mellé jó sztárok is legyenek benne elég nehéz, főleg ha vki ilyen csavaros filmet csinál.
Ne haragudj,h ennyire szétgyaláztam a filmet
Nem,nem mindig jövök rá mindenre,de erre most pont ráhibáztam

És nem az elején jöttem rá,hanem amikor
a rendőrsrác gépen rakosgatja az elégett fecni azon részét,amin az van h válasszon Angie a vonaton egy rá hasonlító embert. Akkor ugrott be h mi van ha ez az elterelő manőver a tanár úrról (eközben jelzem elvonatkoztattam attól,h egy szétégett papírról általában már nem szoktunk olvasgatni,pláne nem így üzenni a jardnak :green: ) és kiderült,h igazam lett.Talán jobban összezavart volna,ha az "elterelő" karaternek több szerepet adnak v egyáltalán lehetne másra tippelni.Azt eleve kizártam,h a végén feltűnik majd az ismeretlen tolvaj...
Nah,mindegy.Azt tartom,h szerintem egyszernézős,de azt az egy nézést a hősnő látványa miatt is megéri

Ha neked ennél jobban tetszett,annak örülök és semmi kivetnivalót nem találok benne