Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:
10. Morning Joe
9. Boardwalk Empire
8. SpongeBob SquarePants
7. Sons of Anarchy
6. Dexter
5. Damages
4. The Event
3. Breaking Bad
2. The Walking Dead
1. Friday Night Lights
Nah így a rész végén:Fecooo írta:Chuck
visszatérő résznek nagyon jó volt, bár jobbat is el tudtam volna képzelni
vazze, ha nem tudnám, h azért csinálták ezt a rész végi fordulatot, h kitartson a 24 rész, akkor rohadtul dühös lennék emiatt
visszatért kicsit a bénázó Chuck, Sarah drámai énje fantasztikus(ahogy a becsiccsentett is), Morgan idióta, Lester egy állat(így elszabni egy esélyt...
), Casey meg a fas.acsávó
milyen vagány szövege volt már szivarozás közben
amúgy amikor belépett Lester nője, az első pillanatban elborzadtam, mondván ez egy öreg nő, ritka előnytelenül mutatták, utána viszont kiderült, h nem is olyan rossz a csaj
ami viszont hatalmas feketepont, az a naplemente bemutatása volt... egyáltalán nem volt élethű, jó értem én, h nincs mindenre píz, de azé...![]()
mindenesetre Chuck továbbra is a legjobb sorozat!
Azért az a SpongyaBob elég keményvisca el barca írta:
más. irkalatatok itt sorozat top-listakat, álljon itt a mester, STEPHEN KING top 10 sorozata (az elso helyen nfl-es)
10. Morning Joe
9. Boardwalk Empire
8. SpongeBob SquarePants
7. Sons of Anarchy
6. Dexter
5. Damages
4. The Event
3. Breaking Bad
2. The Walking Dead
1. Friday Night Lights
azt hogy deb gyenge karaketer/szinesz és hogy nem ez életem sorozatja, azt tartom, most is.Fecooo írta:Dexter mindig szeptemberben tér vissza
egyébként ugye, h elhamarkodottan ítéltél?
Feliratról nincs valami hír? Nincs mag, pedig a hsz-ek nél szokták írni.Fecooo írta:Chuck
geridoss írta:Nincs valakinek egy fölösleges bith*rlo meghívója?
Ne haragudj,h ennyire szétgyaláztam a filmetBarcaforever írta:
Nem tudom miért kell annyira leszúrni ezt a jó filmet.Mindenki rájön mindenre az elején....Persze, ha nem Johnny a főszereplő lemerem fogadni, senki se jött volna rá, főleg ha elvonatkoztatnak az emberek.Nah mind1
Az az igazság, h jó filmet is csinálni meg, mellé jó sztárok is legyenek benne elég nehéz, főleg ha vki ilyen csavaros filmet csinál.
Hát sajnos lemaradtál, majdnem egy hónapig volt rá lehetőség... vasárnap 20:00-ig tartottmiihii írta:Pont lecsúsztál róla,már szünetel a meghívás.Asszem vasárnapig volt lehetőség,ráadásul elég sokáig.geridoss írta:Nincs valakinek egy fölösleges bith*rlo meghívója?
Azt nem tudni meddig?Sanama írta:blogon írták,hogy kis időre off az ncore
Pont lecsúsztál róla,már szünetel a meghívás.Asszem vasárnapig volt lehetőség,ráadásul elég sokáig.geridoss írta:Nincs valakinek egy fölösleges bith*rlo meghívója?
bence-barca írta:Én tegnap fejeztem be Dexterből a 2. évadot. Jobban tetszett, mint az első, bár az érzelgős Dexter kicsit érdekesebb volt, nehéz vt megszokni![]()
Ma elkezdem a 3.-t
Már tegnap óta nem.Barcaforever írta:Nektek bejön az ncore?
torrentkiller írta:Most végeztem a Dexter 4. évadjával. Ekkora csattanót még sorozatban nem láttamEzek után kivácsi vagyok az 5. évadra, hogy innen hogyan folytatják...
Nem tudom miért kell annyira leszúrni ezt a jó filmet.Mindenki rájön mindenre az elején....Persze, ha nem Johnny a főszereplő lemerem fogadni, senki se jött volna rá, főleg ha elvonatkoztatnak az emberek.Nah mind1Fecooo írta:nem volt olyan rossz, Johnny Depp néha olyan volt, mint a 21. századi Jack Sparrowmiihii írta:Az utazó-The Tourist
Egy elég felejthető film ez sztem,nagy nevek ide v oda. Nagyot ront az értékéből,h igen korán rá lehet jönni ki lesz a hunyó a végén.Olyan egyszernézős fajta ,de Angie miatt megéri nézni
volt 1-2 igencsak jó beszólás, plusz az a menekülés...
a vége viszont botrányosan gáz lett...
a vége miatt 6/10, amúgy 7/10 lenne...
egyszer megéri megnézni