Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a második része egy ócska gagyi, nálam közelébe se ért az elsőnek.S.Agüero írta:Démonok között 2 9 pont fölött kezdett, sokáig 9,2 körül volt.![]()
Mondjuk annak tényleg jó mindkét része, top10 horrorban benne van nálam.
IMDB mellett nekem az IGN kritikája szokott még támpont lenni, többnyire lehet bízni az értékelésükben. Itt is van a leírás, nem olvastam el, de a végén az értékelés az spoilermentes (8,5 pont).visca el barca írta:biztos jó film, amióta élek nem emlékszem olyan horrorra ami 8+al nyitott volna az imdb-nmiro. írta:Tunj el.
Baratnommel most neztuk meg.
Ajanlom mindenkinek,nekem 10/10.
Tetszett a hangulata,az a bezartsag erzet,plussz nagynagy tarsadalmi kritikat is lehet benne felfedezni..
biztos jó film, amióta élek nem emlékszem olyan horrorra ami 8+al nyitott volna az imdb-nmiro. írta:Tunj el.
Tetszett a hangulata,az a bezartsag erzet,plussz nagynagy tarsadalmi kritikat is lehet benne felfedezni..
No akkor majd velemenyt..geridoss írta:
Hezitáltam, hogy megnézzem-e, de meggyőztél.![]()
Hezitáltam, hogy megnézzem-e, de meggyőztél.miro. írta:Tunj el.
most ilyen sorozatgyilkos moviek kellenek? kézit nézek, nincs időm a listát böngészni, de google "imdb top serial killer movies" és találsz annyi listát hogy ihajcsuhajgeridoss írta:Zodiákushoz és Hetedikhez hasonló filmeket tudnátok mondani? Olyan is jöhet, ami abszolút nem ismert (veb?).
Fogságban, Titokzatos folyó, ha még esetleg lemaradtál róluk.geridoss írta:Zodiákushoz és Hetedikhez hasonló filmeket tudnátok mondani? Olyan is jöhet, ami abszolút nem ismert (veb?).
zola8787 írta:Az Usában lassan annyi a néger, hogy csoda ha fehér ember lesz filmben
Nem várom a Star Wars-t, de megfogom nézni. Én egy olyan előzményt néznék meg, ami tele van jedivel, nálam a Star Wars = jedi. Így kicsit karcsú, de ettől függetlenül úgyis tetszeni fog.
Lando Calrissian, az 5. ben és a 6.ban szerepel.hajnesz írta: Leilára emlékszem, négerre nem, de azért irtam a végére, hogy ez nem csak erre a filmre vonatkozik, hanem úgy általánosan
SZERK: Ez most lehet kicsit rasszistára sikerült, nem tartom magam annak.
Aki érteni akarja, az úgyis megértette a mondandóm
hajnesz írta:négerre nem
van a filmekben általánosan 10 karakterből 8 fehér, egy afro, egy ázsiai....ezekből mondjuk egy nő. általánosan.visca el barca írta:halkan megjegyzem, hogy a régi SW-ben is volt néger is meg nő is.hajnesz írta:Viszont annyira röhelyes már, hogy az új filmekbe bele kell tenni egy négert, mert ugye ha nincs akkor az már rasszizmus, egy nőt is jó lenne
Leilára emlékszem, négerre nem, de azért irtam a végére, hogy ez nem csak erre a filmre vonatkozik, hanem úgy általánosanvisca el barca írta:halkan megjegyzem, hogy a régi SW-ben is volt néger is meg nő is.hajnesz írta:Viszont annyira röhelyes már, hogy az új filmekbe bele kell tenni egy négert, mert ugye ha nincs akkor az már rasszizmus, egy nőt is jó lenne
halkan megjegyzem, hogy a régi SW-ben is volt néger is meg nő is.hajnesz írta:Viszont annyira röhelyes már, hogy az új filmekbe bele kell tenni egy négert, mert ugye ha nincs akkor az már rasszizmus, egy nőt is jó lenne
Tényleg baromi elképzelhetetlen, hogy valakinek tetszett? Tényleg degradálj sokakat 7-12 évesnek, gratulálok.Nero. írta:Reméljük a 7-12 éves korosztály jól fog szórakozni + elég R2D2 játék fogy majd a mekiben. Kosz szépen Disney *** ******![]()