Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írtam ezt nagy boldogan...de a premier 2012.július.20.án lesz csak...LM10 írta:http://cinestar.hu/cikk/the-dark-knight ... zereplovel
"A Batman harmadik részének forgatása áprilisban kezdődik, a premier pedig nyáron várható."
Na srácok, ez nekem a karácsonyi ajándék! Már idén nyáron moziban lesz a film!!![]()
Akárhányszor szóba kerül,mindig elmondom hogy nézzétek,nézzétek, mertZaen írta:..akkor inkább nézd a Deadwoodot (bár abból még nem láttam egy részt se)
a három testőr afrikában, én meg eztScumy írta:Lehet ezt a Kultúra c. topicba kéne folytatni, de nekem bármelyik Rejtő Jenő regény tetszeneDe legszívesebben a 'Vesztegzár a Grand Hotelben', 'Szőke Ciklon' c. regényeit nézném megfilmesített formában
Van sok, de azért párat kiemelnék:messideco írta:Elég érdekes kérdésem lenne:
Ma jutott eszembe. Melyik magyar regényekből szeretnétek, hogy film legyen, vagyis melyik magyar regényt néznéd meg filmre vetítve?
Kezdem én
Ottlik Géza: Iskola a határon
Katona József: Bánk bán (nem drámaként)
Móricz: Erdély-trilógia
Wass Albert: Funtineli boszorkány.
Írjátok le ti is
Én végignéztem a Gengszerkorzó elő évadját, és ha nem is volt olyan jó mint egy Dexter v. SoA (az utóbbiért köszönöm az ajánlásokat, óriási sorozatvisca el barca írta:valaki tud vmit a steve buscemi féle gengszterkorzó c. pár részes sorozatról. gondolkodom a nézésén (nemtom' tölthető-e..) de azt mondják nagyon hajaz a maffiozokra. azt pedig nagyon utálom. amugy sem vagyok oda gengszter filmekért, de ha vki ajánlja lehet belevágok.
amugy jó az az oldal, amit lentebb ajanlott vki, ahol online lehet nézni szinte minden sorozatot.
a deadwoodot néztem ki magamnak, azt mondják nagyon jó.
Nekem nagyon nem tetszett. JD kb 3 részben van benne és az új szereplők egyáltalán nem jönnek be. Hiányzik belőle JD és Turk baromkodása, így igen unalmas lett. Talán az első 2-3 rész ami nézhető..davi10 írta:Most láttam Comedy Centralon az ajánlót, hogy "HAMAROSAN" elkezdik vetíteni a 9.évadot. Meglátjuk milyen lesz... Valószínűleg annyira nem lesz jó, mint a 8.rhynn írta:Nézhetetlen az utolsó évad.
Amikor lábtöréssel feküdtem otthon, lenyomtam kb 1 hét alatt a 8 évadot, a 9-et meg félig néztem, de azt hetek alatt.
JD és Cox alig vannak benne, az egész nagyon gyenge...
Háát, ez elég lehetetlennek tűnik, ilyen rövid idő alatt filmet forgatni, sztem biztos csúszni fog.LM10 írta:http://cinestar.hu/cikk/the-dark-knight ... zereplovel
"A Batman harmadik részének forgatása áprilisban kezdődik, a premier pedig nyáron várható."
Na srácok, ez nekem a karácsonyi ajándék! Már idén nyáron moziban lesz a film!!![]()
És holnap jön véééégre az új rész ismessideco írta:Holnap Big Bang Theory-maraton lesz nálam
Két nap alatt az első évadot megnéztem, holnap jön a második. Valaki nézi még?
Most láttam Comedy Centralon az ajánlót, hogy "HAMAROSAN" elkezdik vetíteni a 9.évadot. Meglátjuk milyen lesz... Valószínűleg annyira nem lesz jó, mint a 8.rhynn írta:Nézhetetlen az utolsó évad.
Amikor lábtöréssel feküdtem otthon, lenyomtam kb 1 hét alatt a 8 évadot, a 9-et meg félig néztem, de azt hetek alatt.
JD és Cox alig vannak benne, az egész nagyon gyenge...
2. évad 2. részénél. Nem sietek.messideco írta:Ez most nem én voltam
Melyik évadnál tartasz?
Fecooo írta: mondtam, h nagyon durva...
az 5. is nagyon jó az évad vége felé, de a szezonzáró nem ütött akkorát... ugye mennyire jó volt a 4. évad
van egy ismert színésznő, aki a közepétől végigviszi az évadot, ezt leírhatom neked sztem, h ki, de rád bízom, h elolvasod-e: Julia Stiles