Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
LM10
Director del Fútbol

2011.01.07. 22:04:56

LM10 írta:http://cinestar.hu/cikk/the-dark-knight ... zereplovel

"A Batman harmadik részének forgatása áprilisban kezdődik, a premier pedig nyáron várható."

Na srácok, ez nekem a karácsonyi ajándék! Már idén nyáron moziban lesz a film!! :D 8)
Írtam ezt nagy boldogan...de a premier 2012.július.20.án lesz csak... :shock: :cry:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.07. 22:03:31

Újra végignéztem a Szökést. Ez a sorozat szenzációs,lélegzetelállító. Csak a Lost ami hozzá fogható számomra. Aki teheti nézze végig,mert nagyon megéri. Megérint és elgondolkoztat mindkét sorozat.

De miért így kellett vége lennie? miért kellett meghalnia...? 21 éves férfi létemre megkönnyeztem megint.

Azon gondolkoztam,hogy oké,hogy a sorozat szerint Michael mindent tud,bárhonnan megszökik, de akkor aki írta a karakterét,meg az eseményeket,az se lehet egy piskóta ember. Ilyeneket kitalálni. :D

Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.01.07. 22:05:38-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.07. 21:47:04

Zaen írta:..akkor inkább nézd a Deadwoodot (bár abból még nem láttam egy részt se :))
Akárhányszor szóba kerül,mindig elmondom hogy nézzétek,nézzétek, mert
nagyon jó,de csak Csongort tudtam rávenni,ami nem nagy eredmény tekintve hogy (szerintem) sorozatfüggő :lol: Viccet félretéve,tényleg jó sorozat.Nem a szokásos western klisékre készüljetek,hús-vér karakterek,abszolút korhű környezet,és történelmileg is hiteles.
A másik amit mindig ajánlok az a Róma.Köröket ver a Spartacusra,bár kevesebb benne a ruhátlan leány(azért akad pár) de sokkal fordulatosabb még úgy is,hogy történelmi tényeken alapul.
Érdekes de a Boardwalk Empire nekem sem tetszett igazán.Valószínűleg túl sokat vártam tőle,később nekifutok még egyszer.Nem mondanám rossznak egyáltalán,de lehetne kicsit pörgősebb.
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.01.07. 21:14:41

21:20-kor kezdődik a TV2-n a CBS új sorozata a Hawaii Five-0. Aki nem ismené, de szereti a könnyed akció sorozatokat egy kis humorral megspékelve az mindenképpen nézze meg, sokat nem veszíthet. Akcióban nem egy 24, nyomozásban nem egy helyszínelők, de nálam abszolút nézhető és eléggé megtetszett (bár az elején néha majdnem kasza volt).
(Remélem a szinkronok is tűrhetőek lesznek).
messideco
Presidente del Barça

2011.01.07. 20:27:52

Készítettem az IMDB-n egy listát a kedvenc filmjeimből, nem sorrendben
http://www.imdb.com/list/edit?list_id=qWuJN-Sl49k

Az utca embere valahonnan nem tölthető le?
Kép
"And my heart will leave you never."
Gyurgyak
Barça C

2011.01.07. 20:08:41

cső!
csináltam egy videót a legszebb,inkább nagyon szép gólokról.pl.Puskás 6-3-as gólja, Ronaldinho sevilla elleni felsokapufása,Messi getafe elleni egész félpálya átcselezőse,stb.nem hosszu,de szerintem elég jóra sikerült.a fifa 06 introjának a hangja megy alatta.jó lenne ha megnéznétek.előre is kösz.
http://www.youtube.com/watch?v=vqB_qsi3pew
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.07. 14:45:31

Scumy írta:Lehet ezt a Kultúra c. topicba kéne folytatni, de nekem bármelyik Rejtő Jenő regény tetszene :lol: De legszívesebben a 'Vesztegzár a Grand Hotelben', 'Szőke Ciklon' c. regényeit nézném megfilmesített formában 8)
a három testőr afrikában, én meg ezt :wink:

húú, gyorsan utánanéztem. úgynézki van film belőle, csak béna. na, akkor valami nagyszabásúbb kellene.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.07. 14:44:41

messideco írta:Elég érdekes kérdésem lenne:
Ma jutott eszembe. Melyik magyar regényekből szeretnétek, hogy film legyen, vagyis melyik magyar regényt néznéd meg filmre vetítve?

Kezdem én :P
Ottlik Géza: Iskola a határon
Katona József: Bánk bán (nem drámaként)
Móricz: Erdély-trilógia
Wass Albert: Funtineli boszorkány.

Írjátok le ti is
:wink:
Van sok, de azért párat kiemelnék:
Tormay Cécile: Ősi Küldött ( ez egyben egy nagy történelmi játékfilm is lehetne, mert a Tatárjárásról szól)
Wass Alberttől talán a legjobb Tánczos Csuda ( Ciuda? :D ) Mózes alias "Mózsi" kalandjai lennének, mely két kötet: 1. Tizenhárom almafa 2. Elvásik a veres csillag.
Ez nagyon komoly tartalommal és egy zseniális székely jellemrajzzal rendelkezik, miközben vígjátékként funkcionálna, mert én sírtam a röhögéstől olvasása közben :D Jobban, mint akármelyik modern magyar vígjátékon, pl az Üvegtigrisen. Kétségtelen szeretem az utóbbit is, de a nevetésen kívül semmit nem ad nekem. Amolyan eresszük ki a fáradt gőzt film, illetve italozások közben eszünkbe jutó jó dumák vannak benne :D Ellenben egy zseniális író, zseniális regénye már más kategória. Ez valóban a kultúrá mezsgyéje már.
messideco! Most épp Wass maratont tartok, a Funtinellit most kezdem el olvasni. Csak jót hallottam róla és millió helyről, de azért megkérdezlek téged is így előzetesen: Milyen?
Első körben ezt a hármat javasolnám, bár valószínűleg az Ősi Küldött is inkább kettő lenne, mert egy elég vaskos kötet. Van még a tarsolyban, mindenesetre először vitassuk meg ezeket.
messideco ötleteit a magam részéről maximálisan támogatom, még akkor is, ha a Funtinelli boszorkányt még nem olvastam el. Szükség lenne egy nagyjátékfilmre a Bánk Bánból is. Nem minden osztályt visznek el a színházba, ráadásul a Nemzeti Színházas Bánk Bán több kárt, mint hasznot hoz :D ( ezt muszáj volt :D sorry..)
Scumy
Jugador del Barça

2011.01.07. 14:28:12

Lehet ezt a Kultúra c. topicba kéne folytatni, de nekem bármelyik Rejtő Jenő regény tetszene :lol: De legszívesebben a 'Vesztegzár a Grand Hotelben', 'Szőke Ciklon' c. regényeit nézném megfilmesített formában 8)
messideco
Presidente del Barça

2011.01.07. 14:20:20

Elég érdekes kérdésem lenne:
Ma jutott eszembe. Melyik magyar regényekből szeretnétek, hogy film legyen, vagyis melyik magyar regényt néznéd meg filmre vetítve?

Kezdem én :P
Ottlik Géza: Iskola a határon
Katona József: Bánk bán (nem drámaként)
Móricz: Erdély-trilógia
Wass Albert: Funtineli boszorkány.

Írjátok le ti is
:wink:
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2011.01.07. 09:34:20

visca el barca írta:valaki tud vmit a steve buscemi féle gengszterkorzó c. pár részes sorozatról. gondolkodom a nézésén (nemtom' tölthető-e..) de azt mondják nagyon hajaz a maffiozokra. azt pedig nagyon utálom. amugy sem vagyok oda gengszter filmekért, de ha vki ajánlja lehet belevágok.

amugy jó az az oldal, amit lentebb ajanlott vki, ahol online lehet nézni szinte minden sorozatot.

a deadwoodot néztem ki magamnak, azt mondják nagyon jó.
Én végignéztem a Gengszerkorzó elő évadját, és ha nem is volt olyan jó mint egy Dexter v. SoA (az utóbbiért köszönöm az ajánlásokat, óriási sorozat :twisted: ) első évad, azért összességében jó volt. Tényleg van pár közös vonás a Maffiózókkal (ami a közös rendező esetén természetes szvsz.), de azért annyira nem hajaz rá szerintem. Igazából mindkét sorozat kifejezetten az alaptörténetre fókuszál, és mivel a kettő között 80 év telik el, így elég különböző.

Én csak azt tudom ajánlani, hogy nézz meg a GK-ból kb. 4-5 részt, és ha tetszik amit látsz (látvány, sztori, karakterek), akkor folytasd, ha nem, akkor inkább nézd a Deadwoodot (bár abból még nem láttam egy részt se :))

Más: kollégiumban van egy lány ismerősöm, aki kb. a Szex és New York és a Született feleségek című borzalmakon (előre is bocs a fanoktól) "él". Ajánlottam neki, hogy kezdje el a Dextert, mondván biztos jobban fog neki tetszeni. Nem igazán volt kedve hozzá, de az unszolásomra ketten megnéztük az első részt, majd otthagytam.
Másnap reggel 8 körül jött, hogy egyhuzamban szünet nélkül reggel 6-ig nézte, és ezzel be is fejezte az első évadot, és, hogy nincs-e meg nekem a 2. :lol: Ez tegnap reggel volt, szerintem azóta már azt is befejezte... :D

A tanulság: óvatosan a Dexterrel, függőséget okoz! :twisted:
Kép
Varga
Capitá del Barça

2011.01.06. 23:48:02

davi10 írta:
rhynn írta:Nézhetetlen az utolsó évad.
Amikor lábtöréssel feküdtem otthon, lenyomtam kb 1 hét alatt a 8 évadot, a 9-et meg félig néztem, de azt hetek alatt.
JD és Cox alig vannak benne, az egész nagyon gyenge...
Most láttam Comedy Centralon az ajánlót, hogy "HAMAROSAN" elkezdik vetíteni a 9.évadot. Meglátjuk milyen lesz... Valószínűleg annyira nem lesz jó, mint a 8.
Nekem nagyon nem tetszett. JD kb 3 részben van benne és az új szereplők egyáltalán nem jönnek be. Hiányzik belőle JD és Turk baromkodása, így igen unalmas lett. Talán az első 2-3 rész ami nézhető..
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.06. 23:28:50

valaki tud vmit a steve buscemi féle gengszterkorzó c. pár részes sorozatról. gondolkodom a nézésén (nemtom' tölthető-e..) de azt mondják nagyon hajaz a maffiozokra. azt pedig nagyon utálom. amugy sem vagyok oda gengszter filmekért, de ha vki ajánlja lehet belevágok.

amugy jó az az oldal, amit lentebb ajanlott vki, ahol online lehet nézni szinte minden sorozatot.

a deadwoodot néztem ki magamnak, azt mondják nagyon jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2011.01.07. 00:32:13-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.06. 22:57:25

LM10 írta:http://cinestar.hu/cikk/the-dark-knight ... zereplovel

"A Batman harmadik részének forgatása áprilisban kezdődik, a premier pedig nyáron várható."

Na srácok, ez nekem a karácsonyi ajándék! Már idén nyáron moziban lesz a film!! :D 8)
Háát, ez elég lehetetlennek tűnik, ilyen rövid idő alatt filmet forgatni, sztem biztos csúszni fog.
De már én is nagyon várom, szeretem nagyon a képregény-filmeket, és az idei év jó lesz ezekben: Green Lantern, Thor, Captain America (kedvenc :D ), X-men-First Class, Green Hornet :D
LM10
Director del Fútbol

2011.01.06. 22:53:52

http://cinestar.hu/cikk/the-dark-knight ... zereplovel

torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.06. 22:40:22

messideco írta:Holnap Big Bang Theory-maraton lesz nálam :)
Két nap alatt az első évadot megnéztem, holnap jön a második. Valaki nézi még?
És holnap jön véééégre az új rész is :D
Amúgy ha teheted, mindenképpen angolul nézd. Azt az igazi "Sheldonod" beszólásokat semmilyen szinkron nem adhatja vissza :D
Az egyik legjobb jelenet szerintem :D BAZINGA :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
messideco
Presidente del Barça

2011.01.06. 22:16:44

Holnap Big Bang Theory-maraton lesz nálam :)
Két nap alatt az első évadot megnéztem, holnap jön a második. Valaki nézi még?
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.01.06. 21:30:16

rhynn írta:Nézhetetlen az utolsó évad.
Amikor lábtöréssel feküdtem otthon, lenyomtam kb 1 hét alatt a 8 évadot, a 9-et meg félig néztem, de azt hetek alatt.
JD és Cox alig vannak benne, az egész nagyon gyenge...
Most láttam Comedy Centralon az ajánlót, hogy "HAMAROSAN" elkezdik vetíteni a 9.évadot. Meglátjuk milyen lesz... Valószínűleg annyira nem lesz jó, mint a 8.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2011.01.06. 21:20:46

Zimmer Feri
Ez a Reviczky nem normális. Mekkora színész, te jó ég. A film sem volt rossz, bár Peti karaktere egy kicsit utánozza Bendegúzt az Indul a bakterházból.

9/10
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.01.06. 01:04:47

Na megvan az ötödik évad Dexterből 8)

Az az utolsó epizód, a 12. WOOOOOW... Az volt igen durva főleg vége fele.
Deb elkapta Dextert és a társnőjét, miután leszúrták Jordant vazze. Az volt ám a hót'meleg szitu :shock: :shock: :shock: Nejlonvászon választotta el egymástól, tehát nem látta őket Deb, csak az alakjukat. Mégis elengedte őket, mert megértette hogy miért tették ezt. Jófej csaj ez a Deb 8)
Az tetszett még hogy Dexter meghamisította a vérelemzést Quinn -nak, amin a cipőjén volt.
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.05. 17:55:03

messideco írta:Ez most nem én voltam :D
Melyik évadnál tartasz?
2. évad 2. részénél. Nem sietek. :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2011.01.05. 17:51:23

Ez most nem én voltam :D
Melyik évadnál tartasz?
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.05. 17:43:33

Ma egy komolyabb spoiler adagba futottam Dexterből. :lol: De vicces volt, jót nevettem rajta. :mrgreen: Sajnos nem tudtam ellene mit tenni, mert már nem volt kedvem átülni máshova a vonaton. Történt ugyanis, hogy az előttem ülő fiatalember elindította Dexter bácsi kalandjait a laptopján. Hiába próbáltam elfordulni előle, szinte tökéletes rálátásom volt a dologra. :mrgreen: Szerencsére az epizód vége előtt leszálltam a vonatról. :P :D De az feltűnt, hogy valami szöszit "tanított" Dex a gyilkolásra. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.01.05. 17:55:49-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2011.01.04. 21:14:16

filmkatalogus.hu

Van speckó fórum is erre :wink:
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.01.04. 20:47:34

Fecooo írta: mondtam, h nagyon durva... ;)

az 5. is nagyon jó az évad vége felé, de a szezonzáró nem ütött akkorát... ugye mennyire jó volt a 4. évad :)

van egy ismert színésznő, aki a közepétől végigviszi az évadot, ezt leírhatom neked sztem, h ki, de rád bízom, h elolvasod-e: Julia Stiles

Hát már szedem is le az ötödik évadot :)

A színésznő nevét meg nem csekkolom le, inkább maradjon a meglepetés ereje :)

Most a 4. évad után kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja eltartani a családot anya nélkül...
KépKép
Válasz küldése