Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Winter is f*cking.soadroli írta:Mi ez a melegség erre?
Miről beszélsz??? Benkő Dániel egy igazi férfi! Egyetlen olyan férfi zenész, aki szexi!Matyi, szállj be hozzánk. Igaz, hogy nem tudod, hogy ki az a Chris Bosh, de mindegy Ronda nőket meg melegeket ne tegyél már ki avatarnak, gondolkodjál már!
Ezt remélem senki sem fogja betenni, elég Alekosz csodálatos felsőtestét néznem, annál gusztustalanabb avatar jelenleg nincsen a fórumon.lui1698 írta: Csabinak:
http://art8amby.files.wordpress.com/201 ... gott-4.jpg
Matyi, szállj be hozzánk. Igaz, hogy nem tudod, hogy ki az a Chris Bosh, de mindegyS.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?
Egy hosszabb bemutatás elkészítése van folyamatban, kérlek legyetek türelemmel. Köszönöm.Sanama írta:kanty mutasd mar be az alairaskeped szereploit
Matyika pont passzolna a pártunkhoz.Nneki elég lenne egy kép saját magáról és itt már van akkora celeb,h ütőlap legyenlui1698 írta:
@Matyika ne halgassá sénkire, SájGéjz foreva.
Épp akartam írni, hogy Chuck kilóg a sorból, de ez a mostani már stimm.S.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?
4.párt??S.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?
Pedig de.kanty írta:Ebben nem vagyok annyira biztos.Bob_Marley írta: Chris Bosh mindenekfelett áll
Ebben nem vagyok annyira biztos.Bob_Marley írta: Chris Bosh mindenekfelett áll
Whatcha talkin bout Willis?Tim írta:....
Sanama írta:Tim inkább tegyél be avának valami gyönyörűséges magyar nőt!