Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én pedig game képét nyúltam le,épp a kondiból tart hazafelé:Game90 írta: Nem volt egyszerű, de sikerült szereznem két exklúzív fotót Lui szobájáról:
haBOSH kakó, pizsi, és mehettek is aludni...Game90 írta:Rondabutateremtmények nagyon elhúztak, Bosh-fan club rendelkezik sajnos a legkevesebb taggal...![]()
De erről van szó! Bosh kiáll a szurkolói mellett, ez a zsákolás is értünk volt!MessiFan írta:Húha srácok, ha nem Bosh és Scala hívő lennék, még félnék is ettől a létszámtól, képektől, értelmiségektől
Bob, Game! Bosh üzent nekünk és a többieknek!
Na jó, itt már elkezdtem sírni...kanty írta:Spárta talán legolvasottabb napilapja a Tesztoszteron versenyt hirdetett a következő címmel:
A teremtés koronái avagy keményebbek, mint Tarzan talpa.
kanty írta:-13 cm-es a bicepsze
Ha már te is ilyen betevős vagy,akkor mit keresel a másik csapatnál?S.Agüero írta:Csabi, csak a kedvedért tettem be.
direkt írtam így h félreérthető legyen
a joly velünk van.nyertünk. innentől kezdve esélyetek sincs srácok... ez van!S.Agüero írta:Csabi, csak a kedvedért tettem be.
akárkivé kisminkelünk és átalakítunk. demjén rózsitól pocahontasig.S.Agüero írta:Ha így folytatjátok nagy harc lesz értem.
Valaki emeli a tétet?
Matyi, ha már nem akarsz a Bosh-fan club tagja lenni, akkor please ezt tedd be avatarnak, ez gyilkolna.daffy írta: tessék,nutellásbula:
Szerinted csütörtökön/pénteken miért nem volt fórum?lui1698 írta: Amúgy meg anyádéknak el ne mond miket olvasol ezen a fórumon, mert lefoglaltatják a szervereket.
inkább csatlakozz ijfú tanítvány! Itt is van az avatarod!Firefox írta:Meleg a pite srácok?![]()
Vigyázz, mert van egy videó amiben lányok "nutellát" esznek, és ha azt megnézed tuti úgy csinálsz, mint a lakodalmas kutya.S.Agüero írta:Benne vagyok, ha ilyet találtok, csatlakozom hozzátok!
ő egy igazi nehézbombázó. a hölgyemény nem lehet több 50 kilónál. +5kiló smink +1kiló paróka +20kiló szilikon. egy égi tünemény.lui1698 írta:Ezt a képet elnézve daffy, lehet hogy inkább dugnám meg Benkőt Fluortomi hátán, mint ezt a predátort.
látom nincs elég kifinomult szépérzéked. de ha nagyobbat akarsz,legyen nagyobb:S.Agüero írta: Daffy:
Nem tudom... Elég csábító, de ennél nagyobb ajánlattal kell előrukkolnod.