Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet abban is valami, h nincs akkora igény, de szerintem egy történelmi filmet nehezebb elkésziteni, rizikosabb, mint pl egy sci-fi-t. Ott van példának a Nagy Sándor a hóditó nagyon sok pénzt vertek bele, hires szinészek, hires rendező és mi lett a vége? egy nagyon gyenge film, aki csak a film alapján itéli meg Alexandert annak kb az jöhet le, h egy meleg tag volt, akinek csak az számitott, h hoditson, pedig azért nem olyan volt Ő.Kalap1988 írta:Én azt nem értem, hogy olyan kibeba kreatívak a rendezők, hogy már mindenféle sci-fi-t és fantasyt csináltak ( nem önmagában ezekkel van a bajom), miközben történelmi film alig készül. Nem lenne rá igény? Vagy tudatos a dolog? Utóbbira tippelnék, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Krojfhoz hasonlóan én is elborzadok azon, hogy mennyi pénzt elcsesznek a szórakoztatóiparra, miközben a kultúra olyan távol esik Hollywoodtól, mint Makó Jeruzsálemtől... Persze tudom, hogy ha nem készülne el 1-1 film, akkor sem karitatív célokra menne ez a sok pénz, de mégis dühítő és jó példa a világunk moráljára.
kenyér és cirkusz kellett már jó pár éve is a népnek és a mai ostoba világban tán szándékosan butítják az embereket,hogy könnyebben lehessen vezetni őket. bevallom,magam sem lógok ki a tömegből és nem vagyok rá büszke,viszont az tény,hogy a sok (hogy is mondjam finoman...) cseszegetést csak megfelelő mennyiségű szórakozással lehet lenyelni. az már természetesen a saját saram,hogy ezt a szórakozást nem a könyvekben találom meg,hanem a sportban,filmekben. a kultúra nem képezi szerves részét az iskolát elvégőz társadalom 90%-nak a mindennapjainak. a történelmi filmeket nagyon kedvelem és gondolom,hogy igény is lenne rá,sőt kicsit talál a műveltség arányát is emelné,de olykor olyan pontatlanul adják vissza a történéseket az eladhatóság érdekében,hogy az hajmeresztő...Kalap1988 írta:Én azt nem értem, hogy olyan kibeba kreatívak a rendezők, hogy már mindenféle sci-fi-t és fantasyt csináltak ( nem önmagában ezekkel van a bajom), miközben történelmi film alig készül. Nem lenne rá igény? Vagy tudatos a dolog? Utóbbira tippelnék, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Krojfhoz hasonlóan én is elborzadok azon, hogy mennyi pénzt elcsesznek a szórakoztatóiparra, miközben a kultúra olyan távol esik Hollywoodtól, mint Makó Jeruzsálemtől... Persze tudom, hogy ha nem készülne el 1-1 film, akkor sem karitatív célokra menne ez a sok pénz, de mégis dühítő és jó példa a világunk moráljára.
Amíg eszi a nép (és itt nem csak Mo.-ra gondolok, hanem az egész világra) addig csinálják az olyan filmeket is, ami kifejezetten moslék. Én nem fogok itt példákat írni, mindenkinek más a moslék nekem pl. a Fűrész sorozat nem az, másoknak meg igen. Minden film tetszik az emberek egy részének és ha a stúdiók-rendezők úgy látják, h megéri csinálni annak a rétegnek egy 2.,3.,4. részt, ami profitot termel, addig miért állnának le a film forgatással?Kalap1988 írta:Én azt nem értem, hogy olyan kibeba kreatívak a rendezők, hogy már mindenféle sci-fi-t és fantasyt csináltak ( nem önmagában ezekkel van a bajom), miközben történelmi film alig készül. Nem lenne rá igény? Vagy tudatos a dolog? Utóbbira tippelnék, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Krojfhoz hasonlóan én is elborzadok azon, hogy mennyi pénzt elcsesznek a szórakoztatóiparra, miközben a kultúra olyan távol esik Hollywoodtól, mint Makó Jeruzsálemtől... Persze tudom, hogy ha nem készülne el 1-1 film, akkor sem karitatív célokra menne ez a sok pénz, de mégis dühítő és jó példa a világunk moráljára.
ezzel sajnos egyet kell értenem. a predator filmből szerintem anno arnoldék kihozták azt,ami a filmben rejlett. igaz,hogy nem modern technika,de én úgy vagyok vele,hogy sokat számít egy filmnél az újdonság ereje. itt már jórészt előre tudtam és vártam a történéseket,nem volt kellőképp izgalmas. a főhős megtette,amit tudott,de egy 60 kilós gyereket hogy lehet betenni a 100+ kilós arnold után...a fegyvert nem bírná el. összességében nem mondanám katasztrofálisnak,de az eredetitől nálam jócskán elmarad minden téren és ezt még a ma technikája sem tudta feljavítani.noname írta:...
ételt meg ne hagyjunk meg, mert etiópiában éheznek, ugye?Krojf írta:A Fűrész-széria és az egyéb hulladékok (pl. Paranormal Activity 1.-2. stb.) elkészítési, forgalmazási és bevételi összegeiből simán helyre lehetne hozni Devecser és Kolontár vörösiszap-kártételét!
Mennyi pénzt elpazarol a szórakoztatóipar, Édes Istenem!
K.
Az ilyet annyira nem értem, miért kell fikázni egy olyan horror sorozatot amiről mint írjátok, szerintetek csak a sokadik bőrt húzzák le, csak szöges ellentétbe van a többség véleményével, ha már megéri megcsinálni. Titanic bevételéből is lehetne rendezni a kártételt, de butaság lenne felsorolni a szórakoztató ipar összes tényezőjét, tőled meg főleg nem értem Krofj, mikor te is abban dolgozol, mégse tartod pazarlásnak a fizetést pl. Paranormal Activity-nek a bevétel-forgatási költség igen szép adatot ad és szerintem közel sem rossz film, ha rendes hangzásba nézed+ valamennyire kapható vagy a témára(ha úgy ülök le h szellemek nincsenek ez hülyeség, akkor persze h rossz lesz, pl Shrek elé se úgy ülsz le, h Ogre nincs, a szamár meg nem is tud beszélni...). 2. rész már csak tipikus DVD film lett és közel sem akkora szám mint az 1. Asylum kiadónak a filmjeire mit mondasz akkor? Borzalmasak. A fűrész meg klasszikussá vált számomra, Freddy, Texasi láncfűrészes és Jason mellé jött fel és azok közül se lett jó minden rész, mégis klasszikusnak tekintjük (nem az újakról beszélünk és a horror sorozatokról beszélünk)Krojf írta:A Fűrész-széria és az egyéb hulladékok (pl. Paranormal Activity 1.-2. stb.) elkészítési, forgalmazási és bevételi összegeiből simán helyre lehetne hozni Devecser és Kolontár vörösiszap-kártételét!lui1698 írta:Fűrész nagyonsok
Huhh, fel lehet sóhajtani végre vége.
Már leírtam a sorozattal kapcsolatban a véleményem, így most nem is pazarolnám rá a szót.
Nagyon sokadik bőr, nagyon sokadik felesleges rész.
Tim, csodásak lehetnek ezek a filmek amiket ajánlottál, de szerintem Fernando szívéhez közelebb állnak.
Az árvát én is meglesem szerintem, ha már így előkerültek a horrorok.
Mennyi pénzt elpazarol a szórakoztatóipar, Édes Istenem!
K.
A Fűrész-széria és az egyéb hulladékok (pl. Paranormal Activity 1.-2. stb.) elkészítési, forgalmazási és bevételi összegeiből simán helyre lehetne hozni Devecser és Kolontár vörösiszap-kártételét!lui1698 írta:Fűrész nagyonsok
Huhh, fel lehet sóhajtani végre vége.
Már leírtam a sorozattal kapcsolatban a véleményem, így most nem is pazarolnám rá a szót.
Nagyon sokadik bőr, nagyon sokadik felesleges rész.
Tim, csodásak lehetnek ezek a filmek amiket ajánlottál, de szerintem Fernando szívéhez közelebb állnak.
Az árvát én is meglesem szerintem, ha már így előkerültek a horrorok.
csak csatlakozni tudok Laci komához, ha az első évadot, és annak is már a közepét így éled meg, akkor nem tudom mi lesz veled a 4. évadra...Ilúvatar írta:Dexter elsőévad
aztabüdösmindenit... o.O még a közepénél tartok, ahol Dexter majdnem lebukott egy kisfiú miatt, a roncstelepből. Szó szerint itt már a torkomon dobogott a szívem, mikor elkészült a fantomkép. Mondom hogy lehet Dexternek 5 évadja a most bukik le?... Hát a végén kiderült, hogy ki mentette meg őt... Dőltem.
Eddig nagyon tetszik. Valaki játszik Dexterrel, méghozzá jó keményen. Alig várom már, hogy kiderüljön, hogy ki is az...
S.Agüero írta:Üvegtigris 3:
Nekem nagyon tetszett. Volt valami története is végre már és voltak benne jó poénok, látszott, hogy Rudi rendezte a filmet.
Egyébként én egyáltalán nem ilyenre gondoltam a filmet.
Egyszer max kétszer meg lehet nézni szvsz.
10/8
:)Nekem mindenki azt mondta hog nag yon nagy!Igy mentem be és vmi Nagy durranast vartam!
Ha ilyen filmet akarsz, akkor ajánlom a Machine GirltTim írta:Nem értem miért bünteted magad ilyesmivel.Inkább nézd meg a Tokyo gore police című klasszikust,vagy az új kedvencem a Vampire girl VS. Frankenstein girl filmet.Garantáltan azt kapod amit a címe sugalllui1698 írta:Kaptár-Túlvilág
Ilyen hulladék filmet se mostanában láttam.
Bírom a Kaptár filmeket, de ez annyira rossz volt, hogy hihetetlen.
Minden percét utáltam. CGI hulladék, maszkmestereket szerintem valami b kategóriás filmből kölcsönözték a színészeken meg látszik mennyire élvezték a forgatást.
Nem ajánlanám senkinek se.
Most jön a Fűrész 7, ehhez se fűzök nagy reményeket.![]()
Trailer Figyelem! Kiskorúak,gyenge idegzetűek,érzékeny gyomrúak,stb..semmiképpen ne kattintsanak rá!
Furcsa egyébként,hogy hiányos öltözetű lányokat nem lehet regisztráció nélkül megnézni,véres cuccokat meg igen.Úgy tűnik ez kevésbé felkavaró.
Nem értem miért bünteted magad ilyesmivel.Inkább nézd meg a Tokyo gore police című klasszikust,vagy az új kedvencem a Vampire girl VS. Frankenstein girl filmet.Garantáltan azt kapod amit a címe sugalllui1698 írta:Kaptár-Túlvilág
Minden percét utáltam. CGI hulladék, maszkmestereket szerintem valami b kategóriás filmből kölcsönözték a színészeken meg látszik mennyire élvezték a forgatást.
Most jön a Fűrész 7, ehhez se fűzök nagy reményeket.
Azért 72 perc, mert ennyi egy DV kazetta hossza elvilegRinku írta: Cloverfield
Egész jó film, nekem tetszett, viszont nagyon gáz, hogy össz-vissz 1 óra...
Hát ő a játékban is benne van, de nagyon erőltetett volt.Rinku írta:Mi a franc az a kolosszus azzal a batár nagy kalapáccsal? Honnan a kénköves ördög s*ggéből került az elő?Legalább egy fél perces háttérsztorit adtak volna neki...
Ne is mondd, még jó, hogy nem mentem el moziba és ott néztem meg... Rosszul vagyok ettől a sz*rtól, hatalmas csalódás... 10/4...lui1698 írta:Kaptár-Túlvilág
Adom,h elég hitvány lett a dolog sajnos.Nagyon bírom én is cuccot,de ez igen gyenge lett. Azért az a jelenet nagyon tetszett,amikor a kollegina fut a tetőn,derekára tekert "kötéllel",mögötte meg csillió zombi.(Elvonatkoztatok tőle,h kábé esélytelen h ne lépjenek rá a madzagra ott a tömegben,uh kizárt h elérte volna a tető szélétlui1698 írta:Kaptár-Túlvilág
Lesz.Állítólag szeptemberben legjobb tudomásom szerint.Ilúvatar írta:Skacok, tervezem a Dexter maratont, szval lenne egy kérdésem: Az ötödik évad a befejezőévad? vagy lesz 6. évad is?