Ilúvatar írta:Dexter elsőévad
aztabüdösmindenit... o.O még a közepénél tartok, ahol Dexter majdnem lebukott egy kisfiú miatt, a roncstelepből. Szó szerint itt már a torkomon dobogott a szívem, mikor elkészült a fantomkép. Mondom hogy lehet Dexternek 5 évadja a most bukik le?... Hát a végén kiderült, hogy ki mentette meg őt... Dőltem.
Eddig nagyon tetszik. Valaki játszik Dexterrel, méghozzá jó keményen. Alig várom már, hogy kiderüljön, hogy ki is az...
csak csatlakozni tudok Laci komához, ha az első évadot, és annak is már a közepét így éled meg, akkor nem tudom mi lesz veled a 4. évadra...

már elmondtuk párszor, de a 4. évad utolsó pár perce a sorozattörténelem egyik legsokkolóbb jelenetét tartalmazza, ahhoz képest az első évad tündérmese

ezek után kimondottan kíváncsi vagyok a véleményedre az évadokkal kapcsolatban, írogasd folyamatosan, ahogy haladsz
más:
ma megnéztem egy horrort(lehet, h inkább thriller...):
Az Árva
látta már vki? durva, h a kislány milyen hihető alakítást nyújtott
nem sok horrorfilmet/thrillert láttam eddig, ezért érdekelne, h a tapasztaltabbak szerint mennyire "sikeres" a film félelemkeltés szempontjából?
szerk: vazze, most olvastam a filmhez kapcsolódóan egy nevet:
Harry Earles
megjegyzés:
ezt a nevet csak az nézze meg, aki már magát a filmet megnézte, mert lelövi a film "poénját"!