Haladok a SoA-val elég rendesen. Az első évadot már értékeltem, a másodikat tegnap fejeztem be. Szerintem kicsit gyengébb volt az elsőnél, a befejezés se tetszett, néha már mosolyogtam is, pl mikor a Hámász-t említették benne. Elég hihetetlennek tűnik, hogy egy kisvárosi motorosbanda egy ilyen szervezettel állna összefüggésben, ha nem is közvetlenül. A bűntény és a büntetés párhuzam továbbra is érdekes, mondom, ha ez a 60-as évek lenne azt mondok: ok, de azért ez elég messze áll a valóságtól. A drámai szál az viszont baromi jó, mint ahogyan a karakterek jellemfejlődése is.
Az első évadra már nem emlékszem mennyit adtam, azt hiszem 8.5-öt, a 2.-ra adok 8-at. A harmadik évad első 2 részét már bedaráltam, az eddig hatalmas. Az első két rész 10 fölötti a 10-es skálán!
Ha végeztem a SoA-val, már megvan az új sorozatom. Pár részt már láttam belőle, de egyben még nem. 3 évada van, Deadwood. Vélemények?
Más: Most filmekkel is el vagyok látva:
-Nesze neked Pete Tong (ezt láttam már, de újra meg akarom..)
-Fekete hattyú
-Száguldó bomba
-Paranormal Activity 2
Megnéztem az Asylum-os verziót (ugye ők azok akik egy sikerfilmből, csinálnak egy gagyi filmet és megszedik magukat belőle): Paranormal Entinity. Bóóórzalmas.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)