Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Telidrámázták amerikai módra, de a nagyja az hajaz a valóságra. A főszereplő a mi Jax Tellerünk a SoA-ból!soadroli írta:Huligánok
Hm..Hát ez kumma jó film, és nem csak a focirajongóknak(bár itt csak azok vannak)ajánlom, hanem másnak is
Angliában tényleg ez megy, vagy azért ez túlzás?
Az biztos hogy nem tucatfilm, ellenben eredetinek sem nevezném. Nagyon sok ilyesmi film van, de én most csak egyet említenék (a többi nagyrészt teljesen érdektelen), mégpedig azt amire egyértelműen hajaz a Cloverfield:P.U.Y.O.L. írta:Megint megnéztem a Cloverfield-et, már sokadjára. Még mindig hihetetlen élményt nyújt. Nálam abszolút 10/10. (főleg, mivel nem egy tucatfilmről beszélünk...)
Régi idők focija. Minarik Ede (Garas Dezső) az elkövető.messideco írta:Melyik filmben hangzik el az a mondat: Kell egy csapat. Sajnos nem jut eszembe
Van Abnormal Activity isFernando írta:
Megnéztem az Asylum-os verziót (ugye ők azok akik egy sikerfilmből, csinálnak egy gagyi filmet és megszedik magukat belőle): Paranormal Entinity. Bóóórzalmas.
amúgy ez az átszinkronizált egy kalap ....., nekem szerencsére az eredeti szinkron van megEazzy írta:Ecsém, most nézem a Die Hardot, és olyanon flashelek, amit szinte el sem hiszek:
Az előbb Bruce bán még fehér atléta volt mikor bement a liftközbe vagy mibe, most meg hirtelen barna van rajta....most vagy nekem káprázik a szemem, vagy ennyire elcseszték![]()
Másik hiba is volt rögtön ezt követően:
Gyerek a tetőről leszól a másiknak, hogy zajt hall, mire az azt mondja, okés, intézkedem, a 34-en van. Na de honnan tudja hogy ott van, mikor a hangokat nem ő hallotta
Én is tegnapelőtt néztem meg. És ahhoz képes hogy egy koporsóba játszódik az egész film, igen jóra sikeredett. És azért másfél órát egy színésznek kitölteni,az nem semmi...Ilúvatar írta:Buried
A történet maga nem nagy cucc, de ahogy Te is irtad azért végig izgamas. Jeremy Renner játéka nagyon tetszett nekem, mellette Affleck alakitása eltörpül.detabarca írta:Én is karácsonyi témájú filmet néztem:D
The Town (Tolvajok városa)
Láttam azért jobb filmet is és kicsit többre számítottam az alapján, amennyire ajánlgatták nekem. Ettől függetlenül izgalmas, fent tartják az érdeklődést a végéig. Ben Affleck is hozza a tőle elvárhatót. Izgalmas, fent tartják az érdeklődést a végéig. Ben Affleck is hozza a tőle elvárhatót, úgyhogy 7.5/10-et adok.
ez jónak hangzikIlúvatar írta:Buried
Ez de kemény volt... Klausztrofóbiás embereknek nem ajánlott... Igaz hogy unalmas volt a film, de mégis kemény volt. Képzeljétek el magatokat a főhősünk helyébe...
Eltemettek téged élve, telóval és egy öngyújtóval. Onnantól már a te dolgod. Kit hívsz fel ilyenkor?...
Uh, a szomorú az egészben, hogy valóban Irakban is már temettek el élve amerikai katonákat...