Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól sejted. Itt is azért elég nagy rivalizálás van. Eddig is volt, de ez most még inkább igaz, mindkét kolozsvári csapatnak elég jól megy.sjd írta:
Egyébként jól sejtem, h Kolozsváron sem tolerálnák jól, hogy két különböző helyi csapatnak szurkol?
Egyébként jól sejtem, h Kolozsváron sem tolerálnák jól, hogy két különböző helyi csapatnak szurkol?messideco írta:Nem szereti a Barcát és a Chelseat![]()
Meleg leheletet a tarkóján és erős nyomást a végbelébenmessideco írta:Szerintetek az ilyen szurkoló mit érez?
Mindenben tényleg nem ők a felelősek, de ami őket érinti, abban nyakig sárosak voltak mindig is. Naivak se legyünk, hogy az USA nem fogja érvényesíteni nagyhatalmi/gazdasági érdekeit, csak azért, mert hiányzik a casus belli, meg azt se higgyük már el, hogy a demokrácia terjesztéséért öletik meg az embereiket. A háborúkat 100%ban gazdasági és hatalmi érdekek motiválták, most sincs ez másképpmessideco írta:Off: na ezért tartom sz. filmnek a Ryan közlegény megmentését.
ON: összeesküvés-elméletek mindig is léteznek, léteztek. Nagy divat lett az Usa-t szidni mindenért, teszem hozzá egy bizonyos szintig igaz is. De azért mindenben szerintem nem a kormány, Cia, , zsidók a felelősek úgy érzem...
Igen, ha mindenért őket okolod az összeesküvés elmélet, de itt senki sem azt tette, én sem okolom az USA-t mindenért, viszont tényekre alapozva mondhatom, hogy a mai világ legromlottabb birodalma ( szoros versenyben másokkal)messideco írta:Off: na ezért tartom sz. filmnek a Ryan közlegény megmentését.
ON: összeesküvés-elméletek mindig is léteznek, léteztek. Nagy divat lett az Usa-t szidni mindenért, teszem hozzá egy bizonyos szintig igaz is. De azért mindenben szerintem nem a kormány, Cia, , zsidók a felelősek úgy érzem...
Nem csak Pearlnél, az első vh-ban is elsüllyesztették azok a németek a Louisana-t... Az sem szándékos kiprovokálása volt a belépésnek, még véletlenül sem... Pearlről meg tök egyértelmű, hogy tudtak mindent, hagyták veszni az embereiket és a hajóikat, ennyit megért.csababarca írta:vicces így utólag valamilyen szinten az egész,hogy hogy manipuláltak mindenkit...és hányszor megcsinálták már ezt a történelem folyamán..(pl. pearl-nél.)
Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz most majd Ugandával,ahol kőolajat találtak,és már most vannak elég érdekes fejlemények az ügyben.
pár évet adok és ott is szükség lesz a "rend helyreállítására" amerikai részről.
Egyébként annyit kell még megnézni, h ki a legfőbb támogatója Ugandának és nem lesz nehéz kitalálni Kína . Nem hiába nem tetszik ez az USA-nak és hoznak vmi semmi dolgot elő amiért lehet odamenni.csababarca írta:őőő,próbáltam jóindulatú lenni...Rinku írta:csababarca: kedves Tőled, hogy úgy gondolod, hogy ehhez évek kellenek. Novemberre már támaszpontuk lesz ott...reálisabb az ősz.
az a vicces,hogy most lett nekik "ellenszenves" ez a Joseph Kony,pedig nyilván nem pár hete kezdte el ezt csinálni. de most kiderült,hogy van valami a föld alatt,aztán kell alibi..
őőő,próbáltam jóindulatú lenni...Rinku írta:A gleiwitzi rádiótorony- és a mukdeni incidens gondolom mond nektek valamit. Ugyanaz a szisztéma, csak 60 év elteltével. Semmi más.
csababarca: kedves Tőled, hogy úgy gondolod, hogy ehhez évek kellenek. Novemberre már támaszpontuk lesz ott...
Hát az a KONY videó is...Érdekes,hogy mikor lett ebből nemzetközi összefogó-akció.csababarca írta:vicces így utólag valamilyen szinten az egész,hogy hogy manipuláltak mindenkit...és hányszor megcsinálták már ezt a történelem folyamán..(pl. pearl-nél.)
Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz most majd Ugandával,ahol kőolajat találtak,és már most vannak elég érdekes fejlemények az ügyben.
pár évet adok és ott is szükség lesz a "rend helyreállítására" amerikai részről.
Ja és amiről senki nem beszél,hogy "összedőlt" egy harmadik épület is aznap, csak az el van hallgatva.(wtc 7 )Kalap1988 írta:Igen, kár is ezen vitatkozni, tényleg szabályos robbantás kinézete volt, de ezen a fórumon is leírtunk már 100-200 érvet legalább, plusz linkeltünk videókat stb, nem érdemes tovább, mindenki tudhatja, aki akarja.Sanama írta:Biztos sokat lehet ezen vitatkozni.
Nekem egy dolgot magyarázzon meg valaki.
Hogy dőlt össze 9mp alatt egy 110m magas épület, a tűztől?
Költői kérdés,nem kell rá válaszolni,meg a témát is szerintem hagyni kell majd,de ha más nem, akkor is ez az összeomlás nagyon gyanús. A Discoveryn szokott ilyen lenni, mikor mutatják, hogy épületeket robbantanak.
Igen, kár is ezen vitatkozni, tényleg szabályos robbantás kinézete volt, de ezen a fórumon is leírtunk már 100-200 érvet legalább, plusz linkeltünk videókat stb, nem érdemes tovább, mindenki tudhatja, aki akarja.Sanama írta:Biztos sokat lehet ezen vitatkozni.
Nekem egy dolgot magyarázzon meg valaki.
Hogy dőlt össze 9mp alatt egy 110m magas épület, a tűztől?
Költői kérdés,nem kell rá válaszolni,meg a témát is szerintem hagyni kell majd,de ha más nem, akkor is ez az összeomlás nagyon gyanús. A Discoveryn szokott ilyen lenni, mikor mutatják, hogy épületeket robbantanak.
Kalap1988 írta: Szerintem szó szerint egyik ilyen verzióban sem érdemes hinni, mert mindegyikben vannak tévedések, legalábbis lehetnek, mindent nem tudhatnak a dologról, mindenesetre a hivatalos verzióban majdnem 11 éve nem hiszekPersze az első években még kis gyerek voltam,de azóta pár dolgot összeolvastam, néztem róla és már biztos vagyok benne.