Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
így is lehet,igen.barca99 írta:Windows esetén nyitsz egy cmd-t, és beírod, hogy ping eurobarca.hu. Gondolom a cmd-t megtalálod, W7-nél simán start menüben ott a kereső, régebbieknél meg futtatásba beírod, hogy cmd.exe.
Ha senki sem dolgozott a spanyol reptereken, akkor hiába üzemelt.messideco írta:És mi van a Turkish Airlines-al? Az nem üzemel? Nem értem

Miihiii-nél a megoldás az egész tigrisre van ráírva a the hidden tiger felirat, ezért egy sörre az adósod vagyok majd talin juttasd eszembe.miihii írta:Konkrétan az egész csíkozása a megoldás a nyakától kezdve: The Hidden Tiger
Konkrétan igen, de én csak a Tiger szóra utaltam, azt hittem, azt nem látjaOzsi
Konkrétan az egész csíkozása a megoldás a nyakától kezdve: The Hidden TigerSanama írta:hát én a tigrist nem látom
Bal combján kezdődik, lefele a bal lábán...Ozsi
Pont szombaton voltam én is optikusnál.Primitive írta:Sikerült eljutnom ma az optikushoz, és hát, kétségek közt vagyok!
Mivel mindkét szemem elég cilinderes, így havi lencsét eleve nem is tudnak hozzá gyártani.Másfél éves lencsét csinálnak, amiből a lágy darabja 30e Ft, tehát 60e lenne az egy pár. Hát ezt rögtön a legelején kilőttem.
2 lehetőségem maradt: vagy maradok a szemüvegnél, vagy választok magamnak kemén/félkemény lencsét, amiből egy pár 30e Ft, viszont azt mondta az optikus, hogy ezt nem mindenki szeme bírja, illetve elég kényes tud lenni.
Namármost a szemüveg egy biztos dolog, viszont ha ezt a kemény lencsét megrendeli, és nem jó, akkor lőttek 30 Mátyásomnak.Viszont szeretnék kontaktlencsét hordani, hisz több szempontból is előnyös. Viszont nem minden áron!
Szóval erről szól a fáma, Ti mit tennétek?

Kb. 12 éve vagyok szemüveges. Tulajdonképpen utálom, jól mutatja, hogy a legtöbb fényképezéskor el is rakom, hogy ha egyszer már majd nem kell, ne is emlékezzek rá. Gondolkodtam én is nagyon sokat a kontaktlencsén, de mindig elvetettem a dolgot. Az ára az első, ami inkább a szemüveg mellett szól, mivel azt egyszer kell megvenni, és 4-5 évig jó, feltéve, hogy nem nő már a fejed. Lencséből pedig mint írtad is, állandóan új kell.Primitive írta:Sikerült eljutnom ma az optikushoz, és hát, kétségek közt vagyok!
Mivel mindkét szemem elég cilinderes, így havi lencsét eleve nem is tudnak hozzá gyártani.Másfél éves lencsét csinálnak, amiből a lágy darabja 30e Ft, tehát 60e lenne az egy pár. Hát ezt rögtön a legelején kilőttem.
2 lehetőségem maradt: vagy maradok a szemüvegnél, vagy választok magamnak kemén/félkemény lencsét, amiből egy pár 30e Ft, viszont azt mondta az optikus, hogy ezt nem mindenki szeme bírja, illetve elég kényes tud lenni.
Namármost a szemüveg egy biztos dolog, viszont ha ezt a kemény lencsét megrendeli, és nem jó, akkor lőttek 30 Mátyásomnak.Viszont szeretnék kontaktlencsét hordani, hisz több szempontból is előnyös. Viszont nem minden áron!
Szóval erről szól a fáma, Ti mit tennétek?
Kérdésnek hülye, mert az relatív h kinek mi a szép. Viszont offtémának jó.messideco írta:Van nála szebb teremtmény az univerzumban?
Jól sejted. Itt is azért elég nagy rivalizálás van. Eddig is volt, de ez most még inkább igaz, mindkét kolozsvári csapatnak elég jól megy.sjd írta:
Egyébként jól sejtem, h Kolozsváron sem tolerálnák jól, hogy két különböző helyi csapatnak szurkol?