visca el barca írta:messideco írta:Puszta formalitás
sztem én vagyok a világon az egyetlen egy ember aki szerint ez egy ócska film. mindenki ódákat zeng róla, de depargyő annyira idegesítő benne, hogy hihetetlen

Nekem is tetszett, még Eurobarca filmklub miatt néztem meg.
Köszönöm mindenkinek a sok filmet, lementettem a listáitokat, azt hiszem jövőre ismét felteszem a kérdést, hátha jönnek újak, idén már felesleges, mert van egy jópár, amit nem láttam
Mozi témához: én már egy jó ideje járok moziba rendszeresen, bár most a szakítás miatt ezt is hanyagoltam, de a héten kettőre is beülök itt Miskolcon a MÜHÁ-ban (600 ft a jegy, csöppet olcsóbb, mint a Pláza)
- Az univerzum története (imádom a csillagászatot, ha nem lennék fizikából fogyatékos, tuti azt tanulnám, ez amúgy egy szimpla dokumentum film, sosem láttam ilyet moziban, de azt hiszem nem fogom megbánni, márcsak a látvány miatt sem)
- Páncélba zárt szellem (marketing, az árkozott marketing, Scarlett-ért megyek megnézni, ez van, lehet szidni

)
Jövőhéten:
- Egy kutya négy élete (iiiiiimádom a kis dögöket, főleg, hogy az egyik kutya egy németjuhász lesz, muszáj megnéznem)
A plázában még nem néztem szét miket adnak, de lassan annak is eljön az ideje.