Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
veb megnéztem ezt a filmet, de nem tetszettvisca el barca írta:este unalmamban nézegettem miket írtunk be és kihagytunk egy nagy klasszikust. szárnyas fejvadász
érdekes lesz... a felnőttkori cselekményszált kihagyják?soadroli írta:IT - Official Teaser Trailer
Esküdni mertem volna, hogy kb. az egyetlen vagyok itt a fórumon aki szerepjátékkal közelebbről megismerkedettvisca el barca írta:cyberpunk világ nagyon közel áll hozzám, hiszen fiatal koromban elég sokat szerepjátékoztam és ezek közül is a cybertér volt az elsődleges. filmek terén egyébként talán ez áll legközelebb a "valódi" cyberpunk világhoz, de hihetetlen hogy 35 éve nem tudott senki semmi érdemlegeset felmutatni ezen a vonalon.
Tronvisca el barca írta:eddig 4x láttam, de a mai napig nem tudom meggyőzni magam, hogy ez egy jó film*. pedig ha valami, akkor a cyberpunk világ nagyon közel áll hozzám, hiszen fiatal koromban elég sokat szerepjátékoztam és ezek közül is a cybertér volt az elsődleges. filmek terén egyébként talán ez áll legközelebb a "valódi" cyberpunk világhoz, de hihetetlen hogy 35 éve nem tudott senki semmi érdemlegeset felmutatni ezen a vonalon. oké, elvileg sok minden belefér a cyberpunk kategóriába, mátrix, robotzsaruk, terminatorok, de még az ilyen equilibrium, különvélemény, elysium-féle filmek is, de vhogy egyről sem a cyberpunk ami eszembe jutVeidt_madridista írta:Megéri, filmként is rohadt jó, de hatalmas klasszikus is emellett, filmtörténelem. Ötödik elem mellett ez volt az első film, amiben letették a sci-fik alapját annak terén hogy hogyan fognak kinézni a jövő utcái, repülő autók, stb.
* pontosítok, jó film, de közel sem érzem akkora megigagaatyaúristennek mint azt egyesek mondják
eddig 4x láttam, de a mai napig nem tudom meggyőzni magam, hogy ez egy jó film*. pedig ha valami, akkor a cyberpunk világ nagyon közel áll hozzám, hiszen fiatal koromban elég sokat szerepjátékoztam és ezek közül is a cybertér volt az elsődleges. filmek terén egyébként talán ez áll legközelebb a "valódi" cyberpunk világhoz, de hihetetlen hogy 35 éve nem tudott senki semmi érdemlegeset felmutatni ezen a vonalon. oké, elvileg sok minden belefér a cyberpunk kategóriába, mátrix, robotzsaruk, terminatorok, de még az ilyen equilibrium, különvélemény, elysium-féle filmek is, de vhogy egyről sem a cyberpunk ami eszembe jutVeidt_madridista írta:Megéri, filmként is rohadt jó, de hatalmas klasszikus is emellett, filmtörténelem. Ötödik elem mellett ez volt az első film, amiben letették a sci-fik alapját annak terén hogy hogyan fognak kinézni a jövő utcái, repülő autók, stb.
A cyberpunk ősapja!Nagyon jó csavarokkal.Én kifejezetten szerettem.Bár egy a folytatas nem győzött meg, de ku kell várni, hátha.S.Agüero írta:Na, azt még nem láttam. Nem tudtam még rávenni magam, a sztori nem fogott meg, annyira nem vagyok oda az ilyen sci-fikért. Tényleg ennyire jó, megéri meglesni?visca el barca írta:este unalmamban nézegettem miket írtunk be és kihagytunk egy nagy klasszikust. szárnyas fejvadász
Azt hiszem gyerektábor Amerikában.soadroli írta:az kemény, mit melózol nyáron hogy ennyi időd se lesz?csababarca írta: nekem ez most nagyon adja...végre egy olyan pókfilm, ami méltó lehet. nagyon várós...de majd csak ősszel, nyáron nem fér bele melóban.![]()
amúgy nekem is nagyon várós, Michael Keatonra kíváncsi leszek mint fő gonosz, remélem nem csak ripacskodni fog
soadroli írta:az kemény, mit melózol nyáron hogy ennyi időd se lesz?csababarca írta: nekem ez most nagyon adja...végre egy olyan pókfilm, ami méltó lehet. nagyon várós...de majd csak ősszel, nyáron nem fér bele melóban.![]()
amúgy nekem is nagyon várós, Michael Keatonra kíváncsi leszek mint fő gonosz, remélem nem csak ripacskodni fog
az kemény, mit melózol nyáron hogy ennyi időd se lesz?csababarca írta: nekem ez most nagyon adja...végre egy olyan pókfilm, ami méltó lehet. nagyon várós...de majd csak ősszel, nyáron nem fér bele melóban.
soadroli írta:Spider-Man: Homecoming Trailer #2
Na, azt még nem láttam. Nem tudtam még rávenni magam, a sztori nem fogott meg, annyira nem vagyok oda az ilyen sci-fikért. Tényleg ennyire jó, megéri meglesni?visca el barca írta:este unalmamban nézegettem miket írtunk be és kihagytunk egy nagy klasszikust. szárnyas fejvadász
Bakker tényleg!Ezer éve nem láttam!Most belém hoztad a bengát!messideco írta:...
Az őslakó
Nem még sajnos, mert véletlenül elkezdtem a Lostot, és most nagyon szeretném megérteni, hogy miről szól, 13 éve ez nem nagyon sikerült.visca el barca írta:cargo megvót'?geridoss írta:..este előveszem már én is, rég láttam
Nekem is tetszett, még Eurobarca filmklub miatt néztem meg.visca el barca írta:sztem én vagyok a világon az egyetlen egy ember aki szerint ez egy ócska film. mindenki ódákat zeng róla, de depargyő annyira idegesítő benne, hogy hihetetlenmessideco írta:Puszta formalitás![]()
sztem én vagyok a világon az egyetlen egy ember aki szerint ez egy ócska film. mindenki ódákat zeng róla, de depargyő annyira idegesítő benne, hogy hihetetlenmessideco írta:Puszta formalitás