Most battyogtam ki a moziból, az
Élet című filmet néztem.
Maga a koncepció szerintem jó, éreztem végig némi Alien koppintást (nem véletlenül emlegették ezt a filmet sokan az új Alien film felvezetőjének - valójában két különálló dolog).
Nem mondanám magam megszállod sci-fi fanatikusnak, a Sunshinet sem láttam még, de meg fogom nézni. De azért az újabbak terén képbe vagyok és nagyon, egyre jobban érdekel a téma.
Szerintem ez egy egyszernézős film tipikus esete, moziban egy erős közepesnek mondanám, ami itthon nézve lehet veszítene kicsit az értékéből.
A story nem rossz - bár nem eredeti -, a látvány is jónak mondható. Némiképpen klisés és kiszámítható a történetvezetés.
Egy horrorfilm nálam akkor jó, amikor nincs happy end. Ha boldogan, vígan ér véget egy horror, nálam az rossz film, függetlenül attól, mi történt előtte 90-120 percen keresztül.
Egyébként moziba szoktatok járni? Én az utóbbi 1 évben kezdtem el komolyabban mozizgatni, előtte csak a nagyon nagyon várt címekre ültem be. Nem vagyok gazdag, sőt jelenleg munkanéküli

de van, hogy havi 3-4-szer is beülök egy filmre tavaly január óta akár vakon is (se trailer, se rövid ismertető semmi) csak cím alapján.
Egyébként az Élet nálam egy 7 pontot kiérdemelt, IMDB-n is akörül kapott ahogy látom, nem is fog az nagyon változni. Egyszer meg lehet tekinteni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!