Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
cargo megvót'?geridoss írta:..
tudom, hogy kismillió van, de ha 10 fórumozó beír 5-5 filmet, már abból tudnék csemegéznivisca el barca írta:fú vazz, ez aztán kérdésABC sorrendben jó lesz? amúgy ez sztem mindenkinél más, nekem pl a hatodik érzék nem ilyen, de tessék, válogathatsz:
Vannak amik mai szemmel már nem az igaziak Pszicho,a Romero felé zombi filmek,Cassablanca, Párizsi Vakáció, Kinai negyed, Sakál napja stb.zola8787 írta:Akkor most jönnék egy olyan kérdéssel, ami talán még nem volt ilyen formában.
Írnátok pár olyan filmet, amit szerintetek mindenkinek látnia kellene legalább egyszer? Szóval nem a kedvencekre gondolok, hanem tényleg a klasszikusokra, persze jöhet nem túl népszerű is. Jöhetnek a szokásos címek is.
Pl én tegnap láttam először a Hatodik érzék című mesterművet. Na hasonlókat keresek.
Nagy filmes vagyok, viszont mégis sok klasszikus maradt még ki nekem.
Imdb-t nem veszem alapul.
sztem máshogy nem is lehet, szinkronos verzió nincs, de sztem angol semgeridoss írta:Köszönöm az ajánlást, már töltöm is. NÉMETÜL fogom megnézni, hogy még a hideg is kirázzonvisca el barca írta:space movie temaban tudom ajanlani a svajci cargo cimu filmet. elegge ismeretlen de egyszer megeri megnezni. nem mindennap lat az ember svajci sci-fit![]()
![]()
Köszönöm az ajánlást, már töltöm is. NÉMETÜL fogom megnézni, hogy még a hideg is kirázzonvisca el barca írta:space movie temaban tudom ajanlani a svajci cargo cimu filmet. elegge ismeretlen de egyszer megeri megnezni. nem mindennap lat az ember svajci sci-fit
Nekem a Fűrész volt ugyanez mert 11 évesen azt hittem hogy nagy buli lesz megnézni, aztán kb. egy éve tudtam rávenni magam hogy végig nézzem pedig nem az az ijedős fajta vagyok pláne nem egy filmtől de tudom miről beszélsz nagyon rossz.miro. írta:Alieneket en is megneznem,de egyszeruen kolok koromban olyan trauma ert az elso resz miatt hogy van egy psziches gat a film es En koztem![]()
Persze, szerintem is jó film, bár a vége eléggé zavaros, meg mondhatnám, hogy lehetetlen, de az alap küldetés sem evilágiNero. írta:Sunshinet látta valaki? Szerintem az egyik legalulértékeltebb sci fi.
visca el barca írta:ő ilyen, hagyjad, nem kell rá reagálniS.Agüero írta:Nem értem, mire a magas ló, nem írtam szerintem semmi rosszat, de mindegy...
ma megnéztem a vademberek hajszáját, óriási filmnekem a 7köznapi vámpírok is nagyon bejött, remélem láthatok még majd egy pár jó filmet ettől az új-zélandi fickótól
ő ilyen, hagyjad, nem kell rá reagálniS.Agüero írta:Nem értem, mire a magas ló, nem írtam szerintem semmi rosszat, de mindegy...