Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kurdt
Megmentő :)

2010.12.03. 15:25:08

lui1698 írta:
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.
Sztori? Kit érdekél?

Egyébként a listádról megnéztem 2 filmet:
Két félidő a pokolban és a Truman show. Mindkettő nagyon bejött.
Úgyhogy folytatom a listát a Dogville-el.
1. word.
2. örülök és szerintem továbbra sem fogsz csalódni :wink:
kennyke04 írta:Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg

Ha a történet nem lényeg, akkor fessen...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.12.03. 14:48:09

albicelesteX írta:
kurdt írta:Hú srácok!

Tegnap voltam Bécsben és hazafele a buszon megnéztük (én most láttam először) az Avatart!!!

Egy történetet juttatott szembe, ami teljesen leírja, hogy milyen volt a film:
Egyik nyáron egy ismerősöm egy héten keresztül CSAK kék Curacaot ivott. Mikor az egy hét eltelt, bármennyire hihetetlen, a srác széklete kék színű volt!
Na és ez az Avatar: kék, nagyon látványos, még soha nem lehetett ilyet látni, de végső soron mégiscsak egy rakás ....!

Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....
:D
Dettó!Én szó szerint végig szenvedtem,csak azért nem nyomtam ki már az első 20 perc után,mert vártam az áttörést no meg nem szeretem félbehagyni,ha már elkezdtem valamit,meg nem volt más dolgom se,de utána rájöttem,hogy inkább találtam volna ki valamit.Nekem nagyon gyenge valami.
azért illik megjegyezni, hogy egy ratyi kis monitoron/tv-n ami legyen felőlem akármilyen HD, nem fogja visszaadni azt, amit mondjuk csak egy szimpla 3D mozi, de hogy egy valódi IMAX-ról ne is ejtsek szót... Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg, mondom ezt úgy, hogy nekem se tetszett.

más

El Internado
Atya világ, nem is hallottam erről a spanyol sorozatról eleddig és az első évad egyes részeit leszámítva, amik majd kivertek már a biztosítékot, hogy na jó ezt hagyjuk, de azóta :shock: :shock: :shock: Talán így gyorsan hasonlítanom kéne valamihez, akkor talán Lost, persze csak a rejtély, összefüggés, összeesküvés stb.
Jópár baki van benne, de ezt részbe betudom a szinkronnak is, csak ugyebár feliratot ehhez találni se egyszerű :(
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.03. 14:38:14

Kicsit nosztalgiázok majd a napokban, kíváncsi vagyok kiknek tetszettek még ezek anno...még kicsi koromban láttam nagyon sokszor őket, vhsen megvoltak:

Pitkin filmek, ugye Norman Wisdom főszereplésével, óriási figura, szakadtam régen végig rajta, most is így lesz szntem. (magon fent vannak)

És egy nagyon régi vígjáték, nem láttam vagy 15éve már,és VHSen se tudom már megnézni,olyan régi felvétel :D,de kiderítettem a címét (vhsre sokszor nem a valós címet írtuk :D)

The World's Greatest Athlete, John Amossal (ő a tréner) és Nanu-val (filmbeli karakter neve) :D egy vadonban felnőtt fiút hoz el Amerikába,aki sorra nyeri a versenyeket.

ezt viszont nem tudom, honnan fogom beszerezni :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.03. 14:36:11

Kép

:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2010.12.03. 14:40:02-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.03. 14:27:35

Sons of Anarchy S3 évadzáró

Végre megfingatták azt az atf-es picsát. :P Már mióta vártam erre.
Szépen kijátszották őket. Sejteni lehetett mikor a klubnál búcsúzkodtak, meg meg úgy az egész adta magát, de nagyon tetszett ahogy véghezvitték.
Tara mostmár tudja, hogy Clay és Jax anyja nyírták ki az öreget, kérés elmondja-e majd neki?

Valahogy így kell befejezni egy évadot kérem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.03. 11:56:34

detabarca írta:Lui és aki nézi még a Sons of Anarchy-t!
3. évad befejező része+felirat már elérhető!!!!

Nekem nagyon bejövős volt, de várom a ti észrevételeiteket is, mielőtt spoilerezésbe kezdenék :)
Igen, már lent van most kezdem majd, csak fél2-kor nem volt kedvem már megnézni. :)
kurdt írta:Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.
Sztori? Kit érdekél?
Én se voltam tőle egyáltalán elájulva, mint ahogy a másik nagy szuperfilmtől abból az évből a Bombák földjéntől se.

Egyébként a listádról megnéztem 2 filmet:
Két félidő a pokolban és a Truman show. Mindkettő nagyon bejött.
Úgyhogy folytatom a listát a Dogville-el.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
albicelesteX
A Vadász

2010.12.03. 11:53:22

kurdt írta:Hú srácok!

Tegnap voltam Bécsben és hazafele a buszon megnéztük (én most láttam először) az Avatart!!!

Egyik nyáron egy ismerősöm egy héten keresztül CSAK kék Curacaot ivott. Mikor az egy hét eltelt, bármennyire hihetetlen, a srác széklete kék színű volt!
Na és ez az Avatar: kék, nagyon látványos, még soha nem lehetett ilyet látni, de végső soron mégiscsak egy rakás ....!

Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....
:D
Dettó!Én szó szerint végig szenvedtem,csak azért nem nyomtam ki már az első 20 perc után,mert vártam az áttörést no meg nem szeretem félbehagyni,ha már elkezdtem valamit,meg nem volt más dolgom se,de utána rájöttem,hogy inkább találtam volna ki valamit.Nekem nagyon gyenge valami.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.12.03. 11:49:07

Hú srácok!

Kép
Your village called. Their idiot is missing.
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.03. 01:53:09

Lui és aki nézi még a Sons of Anarchy-t!
3. évad befejező része+felirat már elérhető!!!!

Nekem nagyon bejövős volt, de várom a ti észrevételeiteket is, mielőtt spoilerezésbe kezdenék :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.01. 23:43:44

Melyik filmben van a legtöbb hulla?

http://index.hu/chart/2010/11/30/melyik ... obb_hulla/
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.01. 18:59:06

Fecooo írta:
kanty írta:Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.
Előre is köszi ha valaki segit.
:wink:
ez túl könnyű volt :D

Túl a csúcson ;)
Köszi.
Gondoltam, h gyorsan kapok választ. :D Kb 10-12 éve láttam és akkor bejött. Most meglesen mégegyszer.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
albicelesteX
A Vadász

2010.12.01. 18:49:58

Fecooo írta:
kanty írta:Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.

Túl a csúcson ;)
Nem adom fel.../baseball sapka megfordít/,nekem a kamion kell..... :lol:
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.01. 18:45:13

Túl a csúcson ;)
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.01. 18:43:45

Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.30. 22:35:47

messideco írta:HYMYM legújabb része a 11. nem? Valaki töltötte már le? Egy linket plz.

én úgy tudom,hogy a héten nem lesz rész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2010.11.30. 22:21:40

HYMYM legújabb része a 11. nem? Valaki töltötte már le? Egy linket plz.
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.30. 21:24:32

Valaki nem tud egy linket dobni arról, amikor tulajdonképpen kezdődik a film, és a "The Kids are back" szól, és lassítva verik szét egymást?:D
Igazából Erről lenne szó, csak jobb minőségben.
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.30. 14:47:26

Azt olvastam valamelyik nap, hogy a 4. évad után 2 évadot terveznek még, szóval úgy néz ki lesz 6. évad. Aminek én és sokan roppantul örülnék/örülnénk.

Debranak meg kell tudnia, hogy ki is a tesókája valójában!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.30. 01:28:01

Dexter:

Igen, a szomszéd házba vitték inkább :D Lumenhez sehogy se tudja Deb kötni az 5ös-t,csak ha exrobocop dumálni fog,de úgy érzem,h lesz 6.évad, és épp ezért utcsó pillanatban kinyírja Dex,úgy,h még Quinn se fog megtudni semmit.

De azért már örülnék,ha legalább Quinn megtudná,de maradjon is bent a sorozatban, érdekesebb lenne a következő évad,ha ő is besegítene :D Aztán majd a sorozat fináléban jöhet Debra megvilágosodása, azért marhára remélem,h megússzák ,de azt is,h megtudja Deb :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
geridoss
Director del Fútbol

2010.11.29. 23:55:40

Lionel85 írta:Nyugodj Békében Leslie Nielsen!

Kép

Az egyik kedvenc színészem volt, imádom a filmjeit :(

Akárhányszor néztem, mindig találtam benne új, olyan poénokat, amin tudtam nevetni. Elképesztő, milyen jól csinálta, amit...

Nyugodj békében Leslie, egy legendával kevesebben lettünk...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
messideco
Presidente del Barça

2010.11.29. 18:28:49

Pedig jó a Cool Tura2, igaz az egyesnél 100x gyengébb.
Magyar feliratot a Dexter legújabb részéhez nem tud valaki?
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.29. 17:30:07

Cool-tura 2

Nézzétek meg ezt a filmet mert ilyen gyengét ritkán látni :wink:
Vígjátékok közé sorolni a filmet enyhe tulzás. Pfej tört volna el a kezem mikor letöltöttem illetve elmentem és megvettem :mrgreen:

10/2,5

Regenerálódásképpen megnéztem a Eurotrip-et is sokadjára , ez viszont természetesen alapmu sok-sok klasszikus poénnal. Vandersexxxx, miszkuzi, Hitleres gyerek
Örökzöld, kategóriája legjobbja sztem még mindig.
Arról nem is beszélve hogy hogy a kolis buliknak a "Scotty Doesn't Know" még mindig az egyik alaphimnusza.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYMnPhp2 ... re=related
:-({|=
Villámgyorsan pótolja aki nem látta még

10/9
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.29. 14:48:02

Charlie, már csak 2 ;)
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.29. 14:45:08

Fecooo írta:Dexter

türelmetlen voltam, idáig nem jött meg az angol felirat, de nem bírtam tovább várni...

amennyit értettem belőle:
Deb lassan rájön, h önbíráskodó járja a várost, és vmi azt súgja, h az eltűnt dvd és a lábnyom alapján az 5ösfogat eltűnését Lumen-hez fogják kötni, innen meg már nem kell sok és eljutnak Dex-hez is, pláne, h az ex-robotzsaru is idegesítően közel jutott hozzá...
Eugene Grier alias Jordan Chase életútja meg hasonlít update Norbiéhoz :D

el nem tudom képzelni, mi lesz a végkifejlet, de alig várom!
3rész van még hátra kb a Dexterből, elég komoly lesz:

Quinn ismerőse, most már tudja, hogy gyilkosok. Kérdés, mit akar kezdeni ezzel az infóval? Hogyan tudná Debra Lumenhez kötni? Ő csak egy bérlője Dexternek vagy barátnője az ő szemében. Arra rájött, hogy önbíráskodó járja szinte 100%-ra, és az is világos, hogy nő. Nem tudom, hogyan tudná Lumenhez kapcsolni a dolgokat. Ifjú padawan szintet lépett, megtörtént az első gyilkolás meg lefeküdt a Mesterrel. JC-nek nem jött össze a terve, hogy lebuktatja Dexet, mert máshova vitték a kis szakállas muksót kivégezni. Sejtettem, hogy nem a saját házban végeznek vele, túl egyszerű lett volna ez a terv.

1hét a következő részig. Borzalmas.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Válasz küldése