Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. word.lui1698 írta:
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.
Sztori? Kit érdekél?
Egyébként a listádról megnéztem 2 filmet:
Két félidő a pokolban és a Truman show. Mindkettő nagyon bejött.
Úgyhogy folytatom a listát a Dogville-el.
kennyke04 írta:Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg
azért illik megjegyezni, hogy egy ratyi kis monitoron/tv-n ami legyen felőlem akármilyen HD, nem fogja visszaadni azt, amit mondjuk csak egy szimpla 3D mozi, de hogy egy valódi IMAX-ról ne is ejtsek szót... Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg, mondom ezt úgy, hogy nekem se tetszett.albicelesteX írta:kurdt írta:Hú srácok!
Tegnap voltam Bécsben és hazafele a buszon megnéztük (én most láttam először) az Avatart!!!
Egy történetet juttatott szembe, ami teljesen leírja, hogy milyen volt a film:
Egyik nyáron egy ismerősöm egy héten keresztül CSAK kék Curacaot ivott. Mikor az egy hét eltelt, bármennyire hihetetlen, a srác széklete kék színű volt!
Na és ez az Avatar: kék, nagyon látványos, még soha nem lehetett ilyet látni, de végső soron mégiscsak egy rakás ....!
Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....![]()
Dettó!Én szó szerint végig szenvedtem,csak azért nem nyomtam ki már az első 20 perc után,mert vártam az áttörést no meg nem szeretem félbehagyni,ha már elkezdtem valamit,meg nem volt más dolgom se,de utána rájöttem,hogy inkább találtam volna ki valamit.Nekem nagyon gyenge valami.
Igen, már lent van most kezdem majd, csak fél2-kor nem volt kedvem már megnézni.detabarca írta:Lui és aki nézi még a Sons of Anarchy-t!
3. évad befejező része+felirat már elérhető!!!!
Nekem nagyon bejövős volt, de várom a ti észrevételeiteket is, mielőtt spoilerezésbe kezdenék
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.kurdt írta:Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....
kurdt írta:Hú srácok!
Tegnap voltam Bécsben és hazafele a buszon megnéztük (én most láttam először) az Avatart!!!
Egy történetet juttatott szembe, ami teljesen leírja, hogy milyen volt a film:
Egyik nyáron egy ismerősöm egy héten keresztül CSAK kék Curacaot ivott. Mikor az egy hét eltelt, bármennyire hihetetlen, a srác széklete kék színű volt!
Na és ez az Avatar: kék, nagyon látványos, még soha nem lehetett ilyet látni, de végső soron mégiscsak egy rakás ....!
Én személy teljesen ki vagyok bukva azon, hogy ezt a filmet ennyi ember megnézte, és hogy ennyi embernek tetszett....
Köszi.Fecooo írta:ez túl könnyű voltkanty írta:Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.
Előre is köszi ha valaki segit.
Túl a csúcson
Nem adom fel.../baseball sapka megfordít/,nekem a kamion kell.....Fecooo írta:ez túl könnyű voltkanty írta:Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.
Túl a csúcson
ez túl könnyű voltkanty írta:Egy film cime érdekelne: Sylvester Stallone a főszereplő és ha jól emlkészem akkor szkanderezik a filmben.
messideco írta:HYMYM legújabb része a 11. nem? Valaki töltötte már le? Egy linket plz.
Lionel85 írta:Nyugodj Békében Leslie Nielsen!
3rész van még hátra kb a Dexterből, elég komoly lesz:Fecooo írta:Dexter
türelmetlen voltam, idáig nem jött meg az angol felirat, de nem bírtam tovább várni...
amennyit értettem belőle:
Deb lassan rájön, h önbíráskodó járja a várost, és vmi azt súgja, h az eltűnt dvd és a lábnyom alapján az 5ösfogat eltűnését Lumen-hez fogják kötni, innen meg már nem kell sok és eljutnak Dex-hez is, pláne, h az ex-robotzsaru is idegesítően közel jutott hozzá...
Eugene Grier alias Jordan Chase életútja meg hasonlít update Norbiéhoz
el nem tudom képzelni, mi lesz a végkifejlet, de alig várom!